sárgaGSI Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 ne rontsál már meg mindenkit :lol: Bontós!!!! :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Akkor megpróbálom elsőként a csőfogót. :sowwy: bár mondom már próbáltam ütni is körbe de megsem mukkan. Nagyon pipa lettem mert ma már 6cm-rel lentebb szerettem volna látni :lol: Köszönöm akkor holnap csőfogozom szeruek valami jó nagyott:D KÖSzi!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Ja azt elfelejtettem odairni, hogy nem szereletem ki a kocsiból hanem bent van úgy probálnám megoldani mert félek a gömbfejhez meg a stb cucchoz hozzányúlni :sowwy: Igy is müködik a csőfogó?? :lol: Bár flexet nem kéne kérnem az van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Ja azt elfelejtettem odairni, hogy nem szereletem ki a kocsiból hanem bent van úgy probálnám megoldani mert félek a gömbfejhez meg a stb cucchoz hozzányúlni :sowwy: Igy is müködik a csőfogó?? :lol: Bár flexet nem kéne kérnem az van :lol: ugy nemigazan jó a csöfogó.. akkor marad a flex :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Bontós!!!! :lol: :lol: :lol: Na szép segíteni szeretnék és ezt kapom.... :P :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 De azzal mit flexelek el? Az egész tokot? :sowwy: Nem tudom mit tehetnék az a baj hogy nincsennek specko szerszámok otthon és igy kénytelen voltam benne hagyni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 De azzal mit flexelek el? Az egész tokot? :lol: Nem tudom mit tehetnék az a baj hogy nincsennek specko szerszámok otthon és igy kénytelen voltam benne hagyni. jajj ne vedd komolyan. SAjnos szerintem ki kell venned, mert a helyén nem fogod tudni kitekerni, és sajna a kormányösszekötöt se fogod tudni leszedni a golyalábról ezért azt a kormányműröl kellene lecsavarnod. Lehet jobban járnál ha elvinnéd egy szerelőhöz ha nem akarsz ennyire belemenni. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Ja azt elfelejtettem odairni, hogy nem szereletem ki a kocsiból hanem bent van úgy probálnám megoldani mert félek a gömbfejhez meg a stb cucchoz hozzányúlni :sowwy: Igy is müködik a csőfogó?? :lol: Bár flexet nem kéne kérnem az van :lol: Húúú ezt csak most olvasom,azért így nem lesz pite megoldani a dolgot. :lol: Nem hiszem hogy nagyobb szopás lenne kiszedni mint így megcsinálni,sztm már rég kész lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Húúú ezt csak most olvasom,azért így nem lesz pite megoldani a dolgot. :P Nem hiszem hogy nagyobb szopás lenne kiszedni mint így megcsinálni,sztm már rég kész lenne. Jéééééééééééééé Dini ír a fórumra...és nem is 1 hozzászólást :lol: :lol: :lol: Jól megléptél a kihívás elől tegnap...... :lol: :sowwy: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Jéééééééééééééé Dini ír a fórumra...és nem is 1 hozzászólást :lol: :P :lol: Jól megléptél a kihívás elől tegnap...... :lol: :sowwy: :lol: :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Jéééééééééééééé Dini ír a fórumra...és nem is 1 hozzászólást :lol: :lol: :lol: Jól megléptél a kihívás elől tegnap...... :lol: :sowwy: :P Mondtam,hogy nem megyek arra. Nincs értelme úgy is én vagyok a jobb,akkor meg minek. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Aaham. Akkor viszont nekiugrom és kiszedem valahogy csak megbirkozom vele. van szerelési könyvem is :sowwy: köszönöm szépen a tanácsokat!! MOst erőre kaptam attól hogy azt mondjátok kiszedni nem olyan szívás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Aaham. Akkor viszont nekiugrom és kiszedem valahogy csak megbirkozom vele. van szerelési könyvem is :sowwy: köszönöm szépen a tanácsokat!! MOst erőre kaptam attól hogy azt mondjátok kiszedni nem olyan szívás :lol: Nem azt mondták hogy nem nagy szívás :lol: :lol: Hanem azt hogy jobban jársz ha kiszeded.....Ha nincs gömbfej lehúzód akkor neki se állj a kormányösszekötö gömbfej kiszedésének....A rúddal együtt szed ki,azt meg a kormányműről tudod lecsavarozni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Mondtam,hogy nem megyek arra. Nincs értelme úgy is én vagyok a jobb,akkor meg minek. :sowwy: Én tudtam hogy nem jössz arra.....Lanti még bizott benne :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Én tudtam hogy nem jössz arra.....Lanti még bizott benne :sowwy: :lol: :lol: haha Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 haha Most mi van????????????????? :lol: :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Most mi van????????????????? :lol: :sowwy: :lol: :lol: genyák vagytok :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 amugy meg jó is mert most kímélő üzemmód van :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Nem azt mondták hogy nem nagy szívás :lol: :lol: Hanem azt hogy jobban jársz ha kiszeded.....Ha nincs gömbfej lehúzód akkor neki se állj a kormányösszekötö gömbfej kiszedésének....A rúddal együtt szed ki,azt meg a kormányműről tudod lecsavarozni..... Okej!! Akkor egyben kapom ki! Hát ma szívtam már eleget vele remélem holnap már jutok is valamire :lol: de lelkes vagyok szóval nincs akadály :sowwy: talán....haha köszi srácok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 driftbigyora megy valaki? egyedül nincs kedvem Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Tegnap kinéztem hajnal 1 óra körül a szigetre, egy lélek sem volt már szinte, voltál eszembe Dini hogy felhívlak hátha a lurdynál vagytok vagy még valahol a városban, de végül nem tettem. Anti, kedd reggel indulok, egy busszal repülőgép alkatrészért, hozzak valami tuning cuccot? :sowwy: nem lesz gyenge út :lol: de az f1 pályát nem hagyom ki (Monacoi - Monte-Cralo) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Húúúú nem lesz pite... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Húúúú nem lesz pite... :sowwy: na milyen volt az Uri Gellért ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Na megpróbálom röviden leírni...egy fos... :lol: - Unalmas, - állandóan tapsolni kell mintha húúúdetetszene, - bazi meleg volt a sok lámpa miatt, - ilyen kényelmetlen széken még én sem tudok aludni, Ami jó volt... - Dundika mellei, - A Nacsa Olivér ült mellettünk, és végig figurázta az Urit, - a tapsoltatóember iszonyat jó figura volt...csinálta a hangulatot... de maga a műsor szánalmas...nem látni a sok kamerástól...és így, hogy még nem is érdekelt...hát el is jöttünk az utolsó produkció elött... A fűrészes ládába be lehetett látni...és még bakizott is a srác...mert nem azt a kettőt vágta szét amit a R.Magdi mondott...az egyik (1-es) az volt...de a csajszi a 2-est mondta...és a 3-ast vágta szét...mondjuk ebből is látszik, hogy ne hallgassunk a nőkre... :lol: ellenkező esetben nem látunk több Freidossziét... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 amúgy itt az oroszrulettes megoldása is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts