Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Pont most ráncigálják fel a trélerre... :lol:

ennyi volt szegény :lol:

mind1, azért nekem van olyan élményem azzal a kocsival kapcsolatban amit nem fogok elfelejteni, szerintem Anti is emlékezni fog egy darabig az arcomra ami akkor látott mikor a kocsi eldobta a seggét a ringen :sowwy:

Elküldve
mondjuk a fastrát én is sajnálom hogy kihagytam annó. Egyszer mentünk csak Antival haza a kerepesin még akkor 13s powa volt nekem és eltúrta, majdnem visszaváltottam hogy na most elkapom, de nem akartam megalázni :sowwy:

:lol: :lol: :lol:

Elküldve
megihlettél...bár én nem micuban gondolkozok...hanem szintén C kadett... :sowwy:

nekem mind1, csak legyen ki ellen mennem, meg egy olyan akire mutogathatok hogy látjátok nem én vagyok a legnagyobb állat :lol: :lol:

Elküldve
Ja Anti mondtad hogy este ti is jönétek talán, nem megyünk együtt?

Nem tok menni sajnos...Hugi most az Urigelleres buziságban melózik...a Demcsák mellett csücsül... :sowwy: , és adott két ingyenjegyet...bazira nem érdekel ez a varázslósdi...megy egy músort sem láttam...de nem volt pofám azt mondani, hogy nem megyek...

Elküldve
ennyi volt szegény :lol:

mind1, azért nekem van olyan élményem azzal a kocsival kapcsolatban amit nem fogok elfelejteni, szerintem Anti is emlékezni fog egy darabig az arcomra ami akkor látott mikor a kocsi eldobta a seggét a ringen :sowwy:

Na azt szorozd meg 10-el...olyan volt a feeling a crash elött.. :lol:

Elküldve
nekem mind1, csak legyen ki ellen mennem, meg egy olyan akire mutogathatok hogy látjátok nem én vagyok a legnagyobb állat :sowwy: :lol:

meg, hogy jajj srácok már megint itt az a C kadett ami elveri a 700 Le-s Evomat...inkább most hazamegyek... :lol:

Elküldve
meg, hogy jajj srácok már megint itt az a C kadett ami elveri a 700 Le-s Evomat...inkább most hazamegyek... :sowwy:

a lof@szt, tekerek rajta egy kicsit, vagy essen szét vagy menjen jol, más opció nem létezik :lol: :lol: :lol:

Elküldve
a lof@szt, tekerek rajta egy kicsit, vagy essen szét vagy menjen jol, más opció nem létezik :sowwy: :lol: :lol:

Éééébredjünk Lobóóóóóóó...

Este fél 11-kor értem haza...így már nem mentem ki a szigetre...

Elküldve
Éééébredjünk Lobóóóóóóó...

Este fél 11-kor értem haza...így már nem mentem ki a szigetre...

én kicsit korábban értem haza de csak egy f astra volt itt amivel nem szivesen gurunltam volna ki, apuéknak ugyanis sikerült egy mágnestekercset kicserélni egy másik rosszra aztán utána egy jóra ezzel elb@sztak 40 percet.

Coupe klimája viszont elméletileg szuperál, remélem nem lészen vele baj.

Elküldve

Kinek van infója arról hogy az ecotec moci hydrotőkéi jók a c20xe-be? Azt hallottam hogy azzal full csöndes lesz és már reggel hidegen sincs hangja, mivel nagyobb az olajfelszívó luk is, és erősített a közepe :sowwy: Bár az tény hogy az ecotec motor nagyon halk.

Elküldve

elviekben nem jó bele...de Petya annó tudom, hogy ilyet rakott bele és működött vele neki...az, hogy halkabb lesz e vagy sem...nem hiszem, hogy ezen múlna...bár próbáááád ki, aztán megtudjuk... :sowwy:

Elküldve
elviekben nem jó bele...de Petya annó tudom, hogy ilyet rakott bele és működött vele neki...az, hogy halkabb lesz e vagy sem...nem hiszem, hogy ezen múlna...bár próbáááád ki, aztán megtudjuk... :lol:

Tudom, ő mesélte nekem most a lurdyban, ő azt mondta full ugyan az, és nagyon halk lesz a gép, persze elviekben sok sok év különbség van a két fejlesztés közt, akár jó is lehet. Csak próbálok még infót gyűjteni, azért 16db tőke nem kis suska :sowwy:

Elküldve
Én annó INA tőkéket vettem az enyimbe...nem is volt egy deka hangja sem... :sowwy:

vagy csak nem figyelted mert éppen azt nézted h mitöl olyan fura az alapjárat, vagy hogy füstöl-e :lol: :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.