aztec Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 És a srác vajon mijért árulja ezen is érdemes Lgondolkodni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 az autó most teljesen tipp-topp... minden jó rajta, a turbónyomás már belülről szabályozható stb. beállt a fogyi is... az eladásnak más okai vannak... és 2,9-ért nem is lenne sok... csak fenntartani.. na az a húzósabb Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Jah ezt a "usert" láttam már :lol: Nekem a sima turbó is jó lenne......... ja amúgy az egész művelet még ha csináltatod is ca.2-3 hónap :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Meg utána a heti babra, meg no verda... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Meg utána a heti babra, meg no verda... :roll: szoktál néha mailt olvasni drága tessvírem :?: vagy teljesen kimerít a flamelés, floodolás, offolás :?: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Épp Tomi által küldött videjót néztem... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Eme nemes cél érdekében biztos képes lennék akár 3 hónapot is várni :lol: Ugye minden az anyegin múlik. :wink: Ha tehetném vennék egy komplett Z20LET-et az tuti frankó állapotban van és nem futott annyit mint egy C20LET. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 http://www.opelclub.de/modules.php?op=modl...l&cat=4&de=8095 Cél: ennél olcsóbban kell kihozni a turót ill. akarom mondani turbót :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Nagyon gazdag vagy Te Petya...(Nem azt mondtad, hogy nincs pénzed semmire?? :roll: ) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Ez is szép: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 ÁLMODOZOM :wink: Jó lenne egy kis teljesítmény méééég............ :twisted: Azt a megoldást keresem,hogy hogyan tudnám apránként összetenni a LET-et :lol: De nincs jó alternatíva mert ami jó az kint is drága. :wink: Még 1-2 dél-afrikai webet kellene felkutatni hátha lenne vmi TS200-as alkatrész.................hogy hogy hoznám haza az megint csak kérdéses :roll: Kezdek kifogyni az 5 -LET-ekből. :lol: Marad a sapi és egy bank fiok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Azt hiszem nem érted mire gondoltam... :? Mindegy... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Ez is szép: http://www.westuning.de/shop/images/RL.OP-...P-AF.rot-ws.jpg ez nagyon baba :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 ez nagyon baba :twisted: És biztos jó dááágaa! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 ezzel az első lámpával :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 valszeg ez lesz majd :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 És biztos jó dááágaa! :lol: 179 Juró http://www.westuning.de/shop/default.php?c...?cPath=67_78_80 Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Anti asszem tudom mire gondoltál. :roll: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 :roll: :?: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 179 Juró http://www.westuning.de/shop/default.php?cPath=67_78_80 45108ft+postaköltség. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 valszeg ez lesz majd :wink: az a lámpa :shock: akkor benyalhacc kiscsávó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Már megint melyik... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Már megint melyik... :roll: Te :x me oan nekem lesz s anno stipi stopiztam is :lol: nem emléxel :roll: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Akkor buktad, mert jelen pillantban nem találtam jobbat... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Akkor buktad, mert jelen pillantban nem találtam jobbat... :roll: meleg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts