redline Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 juteszembe.....egy ajándék szelepfedélnek ugy örülnék a mai jeles nap alkalmából :lol: :sowwy: :lol: ui.:ne fáradj a csomagolással Anti :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 juteszembe.....egy ajándék szelepfedélnek ugy örülnék a mai jeles nap alkalmából :P :sowwy: :lol: ui.:ne fáradj a csomagolással Anti :lol: még mindig Fóton van... :lol: de ha lebeszéled Lacival...lehet odaadja a polírozottat is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 még mindig Fóton van... :lol: de ha lebeszéled Lacival...lehet odaadja a polírozottat is... :P A Légszűrőházamért úgy is elkell menned szal 1 füst alatt eltudod intézni :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Tényleg...na csak legyen meg a Cupra... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Tényleg...na csak legyen meg a Cupra... :sowwy: Thank You Thank You Thank You Thank You Thank You Thank You Thank You Thank You Thank You :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Aztaqrvaaaaaaaa...5 misiért...Nem kicsit drága... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Aztaqrvaaaaaaaa...5 misiért...Nem kicsit drága... :lol: meg pirosban nem kicsi csúnya :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Aztaqrvaaaaaaaa...5 misiért...Nem kicsit drága... :sowwy: jó sok a hely hátúl ezekben is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 jó sok a hely hátúl ezekben is. Nem Taxi lesz... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Tényleg...na csak legyen meg a Cupra... :sowwy: Ma ment előttem egy, nem tudom megfigyelted e hogy milyen girhes a hátulja :lol: mármint fönt szélesebb mint alul a futómű, nagyon csúnya, nekem legalábbis. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Aztaqrvaaaaaaaa...5 misiért...Nem kicsit drága... :sowwy: Tipikus madárvadász autó...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Hát nem tudom mire gondolsz...nekem bejön a segge... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Full hátulról nézve mondom, mondjuk teljesen gyári volt az a seat, ezen már egész jó ET számos felni van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Hát nem tudom mire gondolsz...nekem bejön a segge... :lol: Ha megtehetném, és is Leont vennék.Talán majd később.Amúgy nekem is baróóra tecc elöl/hátul/oldalt . A madárvadászt arrra értettem, hogy ennyiért csak egy palimadár fogja megvenni. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Full hátulról nézve mondom, mondjuk teljesen gyári volt az a seat, ezen már egész jó ET számos felni van. Jó, azon tök más a lökös, a felni...kipu...sok befolyásoló dolog van ami az összképet illeti.. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Ma ment előttem egy, nem tudom megfigyelted e hogy milyen girhes a hátulja :sowwy: mármint fönt szélesebb mint alul a futómű, nagyon csúnya, nekem legalábbis. az igaz , a hátúlja nekem se jön be eggyáltalán de az eleje meg oldalról nézve az alakja jó. Sőt oldalról nézve kerekített Kadett is lehetne akár :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Hát nem tudom mire gondolsz...nekem bejön a segge... :sowwy: http://robson.m3rlin.org/cars/wp-content/u...on_cupra_01.jpg na jó ezzel a lökössel tényleg jobb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 na jó ezzel a lökössel tényleg jobb. ezek a cupra gyári cuccai...mind a lökös mind a felni Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Tényleg...na csak legyen meg a Cupra... :sowwy: hajaj..... bár ügyesen érdekeltté tettél minket, hogy szorítsunk neked :lol: ma már úgyis felröppent meg a Kékosztriga téma...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 ....Szar dolog nézegetni a felnit a garázsban.... Az bizony. :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 hajaj..... bár ügyesen érdekeltté tettél minket, hogy szorítsunk neked :sowwy: ma már úgyis felröppent meg a Kékosztriga téma...... Gondolom már meg is lepted magad szülinapodra... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Gondolom már meg is lepted magad szülinapodra... :lol: csak irigy vagy, hogy nálam a fehéren milyen jól fog állni a sárgához meg nemmegy :lol: :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 A forgalmijában 08 szürke van írva... Szal szerintem fekete nem lehet... Vagy akkor nem a gyári a szinre van lefújva a kocsi... :sowwy: azt hol feketének, hol szürkének nézik! nekem is E266 és fekete, de több kolegának ugyenezzel a színnel szürke :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Húúúúúúú gyerekek Mor16 gépe olyan mint egy vadálat :sowwy: :lol: :lol: Igaz én ne vezettem , de utasként is WOW kiszálás után rögtön vért kellet zacskóból nyomni a lábaimba! :lol: Nagyon vaddisznó komolyan! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Húúúúúúú gyerekek Mor16 gépe olyan mint egy vadálat :sowwy: :lol: :lol: Igaz én ne vezettem , de utasként is WOW kiszálás után rögtön vért kellet zacskóból nyomni a lábaimba! :lol: Nagyon vaddisznó komolyan! :P Tény, hogy bitang...de kiváncsi lennék mit csinálnál egy turbósban a jobb1-ben... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts