Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
juteszembe.....egy ajándék szelepfedélnek ugy örülnék a mai jeles nap alkalmából :P :sowwy: :lol:

ui.:ne fáradj a csomagolással Anti :lol:

még mindig Fóton van... :lol: de ha lebeszéled Lacival...lehet odaadja a polírozottat is... :lol:

Elküldve
még mindig Fóton van... :lol: de ha lebeszéled Lacival...lehet odaadja a polírozottat is... :P

A Légszűrőházamért úgy is elkell menned szal 1 füst alatt eltudod intézni :sowwy: :lol: :lol:

Elküldve
Tényleg...na csak legyen meg a Cupra... :sowwy:

Thank You Thank You Thank You Thank You Thank You Thank You Thank You Thank You Thank You :lol:

Elküldve
Tényleg...na csak legyen meg a Cupra... :sowwy:

Ma ment előttem egy, nem tudom megfigyelted e hogy milyen girhes a hátulja :lol: mármint fönt szélesebb mint alul a futómű, nagyon csúnya, nekem legalábbis.

Elküldve
Hát nem tudom mire gondolsz...nekem bejön a segge... :lol:

Ha megtehetném, és is Leont vennék.Talán majd később.Amúgy nekem is baróóra tecc elöl/hátul/oldalt .

A madárvadászt arrra értettem, hogy ennyiért csak egy palimadár fogja megvenni. :sowwy:

Elküldve
Full hátulról nézve mondom, mondjuk teljesen gyári volt az a seat, ezen már egész jó ET számos felni van.

Jó, azon tök más a lökös, a felni...kipu...sok befolyásoló dolog van ami az összképet illeti.. :sowwy:

Elküldve
Ma ment előttem egy, nem tudom megfigyelted e hogy milyen girhes a hátulja :sowwy: mármint fönt szélesebb mint alul a futómű, nagyon csúnya, nekem legalábbis.

az igaz , a hátúlja nekem se jön be eggyáltalán de az eleje meg oldalról nézve az alakja jó. Sőt oldalról nézve kerekített Kadett is lehetne akár :lol:

Elküldve
Gondolom már meg is lepted magad szülinapodra... :lol:

csak irigy vagy, hogy nálam a fehéren milyen jól fog állni a sárgához meg nemmegy :lol: :sowwy: :lol:

Elküldve
A forgalmijában 08 szürke van írva... Szal szerintem fekete nem lehet... Vagy akkor nem a gyári a szinre van lefújva a kocsi... :sowwy:

azt hol feketének, hol szürkének nézik! nekem is E266 és fekete, de több kolegának ugyenezzel a színnel szürke :lol:

Elküldve

Húúúúúúú gyerekek Mor16 gépe olyan mint egy vadálat :sowwy: :lol: :lol: Igaz én ne vezettem , de utasként is WOW kiszálás után rögtön vért kellet zacskóból nyomni a lábaimba! :lol: Nagyon vaddisznó komolyan! :P

Elküldve
Húúúúúúú gyerekek Mor16 gépe olyan mint egy vadálat :sowwy: :lol: :lol: Igaz én ne vezettem , de utasként is WOW kiszálás után rögtön vért kellet zacskóból nyomni a lábaimba! :lol: Nagyon vaddisznó komolyan! :P

Tény, hogy bitang...de kiváncsi lennék mit csinálnál egy turbósban a jobb1-ben... :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.