Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Na nesztek ö.öm...é bóóódottág... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Na nesztek ö.öm...é bóóódottág... :sowwy: Most végül is ez lesz? Egy "kicsit" teszel még hozzá és... és haza már nem kell menned, úgysem engednek be :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Na nesztek ö.öm...é bóóódottág... :sowwy: eddig minden jol ment, ugyis ki fog derülni h lopott :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 A nevedből mindenki arra következtett hogy nagy játékos vagy...... :P Vagy arra hogy mindenki téged lő le :lol: :sowwy: :lol: :lol: Ebből is látszik...hogy kiszámíthatatlan vagyok...ezzel örlöm fel az ellenfelet...néha olyan hírtelen halok meg, hogy ezzel is sokkolom az ellenfelet... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 eddig minden jol ment, ugyis ki fog derülni h lopott :P :lol: :P Az kizárt hogy Antival ez megtörténjen :sowwy: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Most végül is ez lesz? Egy "kicsit" teszel még hozzá és... és haza már nem kell menned, úgysem engednek be :lol: Akarod tudni enne a Subinak az eddigi életét??? Én inkább nem... Mellesleg megjegyzem, hogy összességében a 90-es évek végi, 2000 évek elején a Subik 80% pályaberjáróautó volt... :sowwy: Amúgy igen...konkrétan az... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Az kizárt hogy Antival ez megtörténjen :lol: :lol: :lol: :P Nem...nem kizárt... Az kizárt, hogy most derüljön ki...az nem, hogy majd késöbb... :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 eddig minden jol ment, ugyis ki fog derülni h lopott :lol: :lol: :lol: pont ezen agyaltunk tegnap......volt egy kicsit sok km-es audi, most meg egy lopott seat :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 pont ezen agyaltunk tegnap......volt egy kicsit sok km-es audi, most meg egy lopott seat :lol: Mindegy...ha lopott...akkor nincs semmi...visszaadják a foglalót, aztán max még két hétig gyalog járok...keresek másikat...ennyi... :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Akarod tudni enne a Subinak az eddigi életét??? Én inkább nem... Mellesleg megjegyzem, hogy összességében a 90-es évek végi, 2000 évek elején a Subik 80% pályaberjáróautó volt... Amúgy igen...konkrétan az... Ja, most láttam a leírását, hogy intézés alatt... Cép ótó. Kár, hogy több kép nincs róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Nem...nem kizárt... Az kizárt, hogy most derüljön ki...az nem, hogy majd késöbb... :sowwy: :lol: :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 pont ezen agyaltunk tegnap......volt egy kicsit sok km-es audi, most meg egy lopott seat :sowwy: lehet vennie kéne egy biciklit, ha nagyon flancolni akar akkor egy tandemet. a fennmaradó pénzből vesz babkonzervet és akkor lefuvo hang is lesz :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Ja, most láttam a leírását, hogy intézés alatt... Cép ótó. Kár, hogy több kép nincs róla. szerencsére elég szar képeket raktak fel...élőban sokkal jobb kiállása van az autónak... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 lehet vennie kéne egy biciklit, ha nagyon flancolni akar akkor egy tandemet. a fennmaradó pénzből vesz babkonzervet és akkor lefuvo hang is lesz :sowwy: :lol: Már megint nagy a szád...húúzzá dolgozni...aztán villants valamit.... :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Már megint nagy a szád...húúzzá dolgozni...aztán villants valamit.... :lol: :lol: :lol: igyekszem.. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 igyekszem.. :lol: Ahhoz képest, hogy milyen elszántnak adod elő magad...már rég elmehettél volna valami lóvét keresni.. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Ahhoz képest, hogy milyen elszántnak adod elő magad...már rég elmehettél volna valami lóvét keresni.. :sowwy: eddig okositottam magam, elvileg nyár elejétöl kezdve dolgozom és ha minden jol megy akkor ezt már értelmesen megfizetik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 szerencsére elég szar képeket raktak fel...élőban sokkal jobb kiállása van az autónak... :sowwy: Miért rakták fel a használt autóra???????Azt értem hogy át kell mennie egy kereskedésen mielött hozzád kerül,de hogy miért rakták fel azt nem értem...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Miért rakták fel a használt autóra???????Azt értem hogy át kell mennie egy kereskedésen mielött hozzád kerül,de hogy miért rakták fel azt nem értem...... főleg ugy h lefoglalózva, a kutya nem fogja igy hívni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Nem tom...de nem is érdekel..gondolom azért, hogy ha nem sikerül a hitel, akkor eladják...de mivel tegnap este elfogadták, így igazából nem rám várunk, hanem rájuk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 főleg ugy h lefoglalózva, a kutya nem fogja igy hívni Ráadásul a képek sem látványosak...szal nem értem...de az ő dolguk...legalább van róla képem... :sowwy: és ott áll a kereskedésben, nem gyilkolja a csávó... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Hívja fel valaki...kiváncsi lennék mit mondanak... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Hívja fel valaki...kiváncsi lennék mit mondanak... :lol: mokás lenne benyögné h aki lefoglalozta annak nem lett hitele és igy eladó :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 mokás lenne benyögné h aki lefoglalozta annak nem lett hitele és igy eladó :sowwy: Kicsit biztosabb helyről tudom, hogy elfogadták a hitelünket...de ők is tudják...de hivatalos papír még nem érkezett meg hozzájuk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Kicsit biztosabb helyről tudom, hogy elfogadták a hitelünket...de ők is tudják...de hivatalos papír még nem érkezett meg hozzájuk... én ugy gondoltam, hogy ha már lopott akkor igyekeznek minél több foglalót begyüjteni :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts