Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Na megjött a 3. időmiliomos... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Na megjött a 3. időmiliomos... :sowwy: :lol: :lol: és még nem is dolgozom, majd nyáron :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 :lol: :P és még nem is dolgozom, majd nyáron :lol: hát akinek jólmegy annak jólmegy nemhiába elég ha nyáron dolgozik! :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 :lol: :lol: és még nem is dolgozom, majd nyáron :lol: Azért nincs annyi időd... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 és még nem is dolgozom, majd nyáron :lol: dinnye-biznisz? :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 hát akinek jólmegy annak jólmegy nemhiába elég ha nyáron dolgozik! :sowwy: :lol: :lol: nem megy ilyen jól, csak eddig tudatlan voltam, most h az összes zhmat meg vizsgámat kipuskáztam, lassan okos leszek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 dinnye-biznisz? :sowwy: :lol: Abban van az üzlet csak egy piros zsiguli kell hozzá meg némi szolárium kis akcentus és kész a dinnyeárus! :lol: :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 dinnye-biznisz? :sowwy: :lol: mivel szülinapod van, azt mondom közel jársz az igazsághoz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 ha az nem szar ez milyen mert ilyen biztos lessz a seat kacsádban :lol: Anti! Még vissza tudod mondani a rendelésed? :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Anti! Még vissza tudod mondani a rendelésed? :sowwy: :lol: :lol: Jöttél volna teganp Dartsozni...amúgy ez a "duck"-os móka még annó a GSI-nél megfogalmazódott bennünk Zolival...de most, hogy kacsarárga lesz a verda...újból előkerült... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Jöttél volna teganp Dartsozni...amúgy ez a "duck"-os móka még annó a GSI-nél megfogalmazódott bennünk Zolival...de most, hogy kacsarárga lesz a verda...újból előkerült... :sowwy: gyorsuláshoz szerintem ideális, mert az ellen ugyse tud elindulni a röhögéstöl :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Én is dobtam sárgát tegnap este...még sem kell megnézni... :lol: :sowwy: Lehet meglepődnél, miket találna benne egy laborvizsgálat :P Így meg nagy naívan veszel egy karton tartóstejet... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Lehet meglepődnél, miket találna benne egy laborvizsgálat :lol: Így meg nagy naívan veszel egy karton tartóstejet... :sowwy: :lol: Farmert se vegyen,mert nem fog bekopni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Farmert se vegyen,mert nem fog bekopni! :lol: Labor lehet ríva fakadna és kiderülne pár apróság! :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Lesz este 9 kút tekintettel a holnapi munkanapra oder was? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Lesz este 9 kút tekintettel a holnapi munkanapra oder was? Hogyne lenne...egy munkanap sem tántoríthat el minket a szigettől :lol: :lol: :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Látom megint mindenkinek sok melója van...Szegény Redi kezdem tényleg sajnálni......Oda adtam neki a játékot,azt mondta 1 baj van ha játszik 1óra múlva elszédül tőle :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Látom megint mindenkinek sok melója van...Szegény Redi kezdem tényleg sajnálni......Oda adtam neki a játékot,azt mondta 1 baj van ha játszik 1óra múlva elszédül tőle :sowwy: :lol: :lol: Ezért jó eredetibe megvenni, annak a dobozán ott van az epilepsziaveszélyre felhívó szöveg is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Ezért jó eredetibe megvenni, annak a dobozán ott van az epilepsziaveszélyre felhívó szöveg is! Ez is eredeti volt.... :lol: :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Ezért jó eredetibe megvenni, annak a dobozán ott van az epilepsziaveszélyre felhívó szöveg is! Egyébként ettől félek is picit :sowwy: :lol: 1-1,5 óra után fáj a fejem, szédülök és hányingerem van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Ez is eredeti volt.... :P :lol: :lol: :lol: Egyébként meg mindegy, a szövegtől nem lesz jobb :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Egyébként ettől félek is picit :sowwy: :lol: 1-1,5 óra után fáj a fejem, szédülök és hányingerem van :lol: Inkább játék közben jöjj rá, hogy gond van, mint esetleg autóvezetés közben. Szerintem, ha nem viszed túlzásba, meg pihensz eleget, akkor nem lesz gond. szerk.: Meg nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni, lehet, hogy csak szemüveg kell, attól is lehet ilyesmi, ha nem jó a dioptria. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Egyébként ettől félek is picit :lol: :lol: 1-1,5 óra után fáj a fejem, szédülök és hányingerem van :lol: A jó hangulat átsegít majd ezen....... :lol: :sowwy: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Kiváncsi leszek Redi is olyan nagyszájú e...vagy játszani is tud mint én??? :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Kiváncsi leszek Redi is olyan nagyszájú e...vagy játszani is tud mint én??? :sowwy: :lol: :lol: A nevedből mindenki arra következtett hogy nagy játékos vagy...... :P Vagy arra hogy mindenki téged lő le :lol: :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts