Laci4 Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 most vettél 5L-ert :lol: Ez igy igaz.. de még nem cseréltem le, és kééér a ménes olajat.. így hát megkezdtem az 5ös kannát.. és elvileg az enyémbe elég a 4 liter, de már 2szer töltöttem utána az 5-ös kannából.. nem akarok úgy járni, hogy lecserélem, és nem elég az olaj :lol: Valamelyik nap el is kellene ugranom Viktorhoz.. venni pár apróságot, és akkor le is cserélném az olajat... asszem lassan benne van a 10e :sowwy: :lol: Viktor, ma nem melózól véletlen? Vagy mikor vagy bent? :lol: Pik pakk beletoltam 2e km-ert .. észre se veszem.. :P Tegnap a reptéren nem csak visztlerraccsingos hondát láttam hanem ilyet is. Rá volt írva hogy micsoda de még sose láttam korábban, nem is tudtam hogy létezik :P http://img1.tar.hu/albert81/img/34384230.jpg http://img1.tar.hu/albert81/img/34384231.jpg Bááz!! és tényleg!! De dúrva! Múltkor egy ugyanilyen kék állt a ház elött.. épp indúltunk el.. fordúltam kifelé.. srácmeg pakolt bele.. tükörbe egy pillanatra még bele tudtam nézni.. elejének több mint a felét takarták.. csak a lámpa látszott.. Mondom is Orsinak, nem is volt olyan rossz.. valami kis japán járgány biztos.. kicsit olyan mazdás.. coltos... Erre mondja,hogy Subaru volt.. mondom: hogy lenne már Subi.. az nem ilyen.. ilyen subit még életemben nem láttam.. Erre mondja,hogy de az elején olyan jel volt! Kérdem milyen..és mondja kék bigyóban csillagok.. hm.. gondoltam is hogy utánanézek, de el is felejtettem.. de ezekszerint igaza volt!! Érdekes verda! Gabi! Okés.. kimegyek úgy, hogy ottlegyek a fenti időpontban.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 ....Pista ! köszi a tegnapi fuvart, sikerült berugni :lol:.... Volt egy ilyen sejtésem, hogy ez be fog következni :lol: :P Gábort felvették vajon a Tadzsik légitársasághoz ? :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Nekem nagyon tetszik :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 ...Nekem nagyon tetszik :sowwy: Ott a másik oldalon, mintha állna egy Astra is. Vajon kié lehet? ... :lol: szerk.:Nagydarab kopasz mit szólt, hogy fényképezgeted a verdáját? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Köszönöm valóban Így jár, aki állandóan kijavít mindenkit. Jár a Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Ott a másik oldalon, mintha állna egy Astra is. Vajon kié lehet? ... :lol: Höhö, asszem az enyimé :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 ....Viktor, ma nem melózól véletlen? Vagy mikor vagy bent? :sowwy:.... ....És ekkor Isten megteremté a mobiltelefont.... :lol: Nem vagy egy hivő/hívó tipus ugye ? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Így jár, aki állandóan kijavít mindenkit. Jár a http://www.eleszto.hu/images/bukta4s.jpg De most méééééééééééééér Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Amúgy melózok, de az a telefon télleg okos dolog :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Megnéztem az enyémen is hatlapfejű, tizes villás kell hozzá. Gabi ne ijesztgesd má szegény Redit így is fél eléggé a művelettől. (Le is fényképeztem de lassú a képtár) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Megállt itt a cég előtt egy ilyen, mondom dejól néz ki elfogadnám. Egyefene ráérek lefényképezem, kimentem és mit látok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Amúgy melózok, de az a telefon télleg okos dolog :lol: Olyan rég hívtalak. nem is tom, azé a számod még ami :lol: de majd mindjárt letesztelem :lol: Meg kitalálom mit is akarok, kell vennem... nem tom termosztátot cseréljek-e :sowwy: ui: nem tudja valaki fejből mekkora az olajleeresztő csavar feje? méret.. mekkora kúúúcs kell hozá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Megállt itt a cég előtt egy ilyen, mondom dejól néz ki elfogadnám. Egyefene ráérek lefényképezem, kimentem és mit látok? :sowwy: tetszik!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 ....Megállt itt a cég előtt egy ilyen, mondom dejól néz ki elfogadnám. Egyefene ráérek lefényképezem, kimentem és mit látok?.... Hahópihe kocsiján is ilyen felnik vannak :sowwy: Vagy más a megfejtés ? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 :lol: tetszik!!!!!!!!!! Nem OPC de turbo GTC körbespoilerrel. Szerintem is zsear :sowwy: Hahópihe kocsiján is ilyen felnik vannak :lol: Vagy más a megfejtés ? :P :lol: Igen mert erre nem is gondoltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 ....ui: nem tudja valaki fejből mekkora az olajleeresztő csavar feje? méret.. mekkora kúúúcs kell hozá?.... Figyizel ? Mutatom ! Igaz csak kb.-ra :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Figyizel ? Mutatom ! Igaz csak kb.-ra :sowwy: :lol: Báááz... Mk!! ma (is) szarrá röhögöm magam a beszólásaidon!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 ....Nem OPC de turbo GTC körbespoilerrel. Szerintem is zsear :lol:.... Valami felni elférne rajta 17eteséktől :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 ....És ekkor Isten megteremté a mobiltelefont.... :lol: Nem vagy egy hivő/hívó tipus ugye ? :sowwy: :lol: Bááz.. hogy ez ilyen okos dolog?! De QQQva jó... tényleg mükszik.. nah megyek, meglátogatom Viktort :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Bááz.. hogy ez ilyen okos dolog?! De QQQva jó... tényleg mükszik.. nah megyek, meglátogatom Viktort :sowwy: Hálelujaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, háááááááááleeeelujaaaaaaaaaaaaaaaaa, háleluja, háleluja :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Valami felni elférne rajta 17eteséktől :sowwy: :lol: Nekem akkorának tűnik, de a csávó aki beleült idősebb volt mint mi ketten együtt úgyhogy nem hiszem hogy érdekli. Bár nem swiftet hajt az tény :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Így jár, aki állandóan kijavít mindenkit. Jár a http://www.eleszto.hu/images/bukta4s.jpg miért nem a hagyományosat linkelted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Mert a hagyományos egy. Ez meg sokat ér, és a fórumban csak három kép engedélyezett egy hozzászólásban. Pista pedig nem csak szép, de okos is! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 ....miért nem a hagyományosat linkelted?.... Mert uuuuuuuunnnnnnnnnnnnnom :sowwy: Írjunk ki fotópályázatot buktáról készült kép témakörben :lol: :lol: ui: csak a süti bukta ér :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Mert a hagyományos egy. Ez meg sokat ér, és a fórumban csak három kép engedélyezett egy hozzászólásban. Pista pedig nem csak szép, de okos is! :sowwy: Ne hízelegj :lol: Hozzád csak akkor szólok, ha lesz 1 működőképes kocsid, amit használsz is és eljársz talikra :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts