warwolf Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Bazs: tényleg mi van a kanárival? meglesz? (caraván) :smt018 Nemnem!Pudingsárga! :smt003 :supz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 De tényleg mi van vele... Túl nagy a hallgatás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Sztem már régen a gyújtást állítja rajta, csak direkt nem szól! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Persze mert olyan... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 még össze kéne kaparnom a zsét, azért futkorászom minden nap :? talán jövő hét :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 És a srác vár addig, vagy árulja??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 És a srác vár addig, vagy árulja??? :roll: nem vette le a hírdetést, de türelmesnek tűnik :lol: holnap lehet, hogy adok neki egy kisebb pénzmagot, előleg gyanánt ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 na most beszéltem a sráccal, holnap adok neki fogalót és jövő héten valamikor elhozom a verdát Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 na most beszéltem a sráccal, holnap adok neki fogalót és jövő héten valamikor elhozom a verdát Így mán döfi! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Na drukkolok... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 én is, köszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 na most beszéltem a sráccal, holnap adok neki fogalót és jövő héten valamikor elhozom a verdát Bravo, bravo!!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Tom! Tudod, hogy nem idevalót írtál... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Tom! Tudod, hogy nem idevalót írtál... :lol: :lol: ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 jaja ez keményen off :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Bravo, bravo!!! :wink: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Sajnálom. :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 jaja ez keményen off :lol: :supz: :smt003 :smt042 :smt043 :smt044 :smt036 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Na Anti utólag is thx a seítséged! ha aktuális szólok, mondjuk még körbekérdezek mennyit kapok érte máshol, csak kapásból Te jutottál eszembe..... Vagy mhol leugrik belőle 25% :?: És így utólag is szép a vas, látod amikor megálmodtam pár éve csak kinevettek... és most q mód sajnálom,h Raptornak előbb lett fényezve.... De mind1.. Részemről úgyis gsi projekt hamarosan 1x s mindenkorra véget ér s lesz 150Le jobb esetben és marad is annyi.... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 mi van, meguntad, TÖKI? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 mi van, meguntad, TÖKI? :lol: most erre mit mondjak egy gsi topikban? ha azt mondom 7 perce még 200 felett jöttem a 2esen akkor nem fogsz meglepődni.... na joe volt az 37 perce is de a szívem még mindig 300at ver :lol: lesz egy zsír szép c20xe gyári gsim ésitt be isfejeződik a sztori Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 eladod? :shock: a gsi is megy 200 felett ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 eladod? :shock: a gsi is megy 200 felett ;-) nem adom L a szerelmem soha sok pénz és rengeteg munka one benne :wink: igen de nem 8sec alatt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 mivel mentél, bazz? :schock: 8 sec 200ra? :schock: amúgy ne álmodozz :arrow: olyanod sosem lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 bratyónak one 8) és nemsokára az enyím lészen :wink: legalábbis a kisebbik.... de ezé agyon fognak itten szeretkezni engem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts