MOR16V Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 elöször astra gsit irtam be de rájöttem h hol is vagyok :sowwy: :lol: irgumburgum Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 elöször astra gsit irtam be de rájöttem h hol is vagyok :sowwy: Nemtom szerinted mérgesek lettünk volna?? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Gyíháááá mekkora vihar van :lol::w00t::lol::w00t: Azmarad élve aki úszni :lol: :P :lol: tud ! Itt is szépen esett de szerencsére csak víz, viszont úgy nézett ki az égbolt mint egy plazmagömb, úgy cikáztak a villámok. Nem szeressem az ilyet :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Nemtom szerinted mérgesek lettünk volna?? :sowwy: :lol: hát én nem tudom hova tartozom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Nemtom szerinted mérgesek lettünk volna?? :sowwy: :lol: ááá nem csak a kabrio tetőből lett volna a clubbos zászló :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Itt is szépen esett de szerencsére csak víz, viszont úgy nézett ki az égbolt mint egy plazmagömb, úgy cikáztak a villámok. Nem szeressem az ilyet :sowwy: Csináltam videót telóval egész jó lett itt is csillagkaput forgattak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 hát én nem tudom hova tartozom :sowwy: Hát ide :lol: Jah amúgy a most Péntekkel hogyálasz??? Tudod beszéltük Szekszárd Tesco 18:00 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Hát ide :lol: Jah amúgy a most Péntekkel hogyálasz??? Tudod beszéltük Szekszárd Tesco 18:00 :lol: aham tudom. Az van hogy nem tudom még :lol: 6-ra tuti nem érnék oda, de ha jövök úgyis hallani fogtok már messziről :sowwy: . De megpróbálok átugrani, úgyis mérnem kellene egy végsebességet ha már megvan a működő 280-as kilóméterórám. Mondjuk nem számítok nagy sebességre az f18-al. Kellene már a 6-os nagyon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Nem az opellel van gondom... Egyszerűen nem találok most a piacon olyat ami megfelelne az igényeimnek és ehhez mérten a pénztárcámnak... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 most mé? Ilyenkor éri csak meg igazán 20ért a garage. jégkárt nem szeretnék. Persze, nyugtasd csak magad :lol: "Narancssárga riasztás van életben kedd éjfélig, mert viharzóna vonul át az ország felett. Estig viszonylag kevés helyre riasztották a tűzoltókat, a vihar egyelőre nagyobb károkat nem okozott. Jégesővel eddig a Balaton-felvidéken és Pakson találkoztak. Budapestet elkerüli a vihar magja." http://index.hu/politika/bulvar/0421viharr/ De legközelebb_BIZTOS_MEG_FOGJA_ÉRNI, úgy 4-5 éven belül :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 aham tudom. Az van hogy nem tudom még :lol: 6-ra tuti nem érnék oda, de ha jövök úgyis hallani fogtok már messziről :sowwy: . De megpróbálok átugrani, úgyis mérnem kellene egy végsebességet ha már megvan a működő 280-as kilóméterórám. Mondjuk nem számítok nagy sebességre az f18-al. Kellene már a 6-os nagyon. Okés csak gyere én vettem kis szabit is :lol: Hameg hallunk akkor mégjobb nem kell fülelni! F18 nem rövid az egy kicsit egy ilyen mocihoz?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 F18 nem rövid az egy kicsit egy ilyen mocihoz?? :lol: Hát egy picit :sowwy: de ennek a mocinak minden váltó rövid a 25 és 28 kivételével. 25-öm volt de az olyan nagypapás lett volna. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Itt is szépen esett de szerencsére csak víz, viszont úgy nézett ki az égbolt mint egy plazmagömb, úgy cikáztak a villámok. Nem szeressem az ilyet :sowwy: 21:30 körül kezdtek itt is tombolni az elemek.A jég apró volt,rövid ideig tartott és baróó sok esővel jött.Szal elvileg a növényeknek is volt esélye.......elvileg..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Lobo! Apud mennyire van benne a klima bizniszben? CSak töltöget, vagy esetleg komolyabb javításokat meg tud csinázni? (ne kérdezd mi a baj, de már tavaly is többet értem azzal, ha lehúztam az ablakot, mint a klímával..) :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Na Anti asszem én is szerelmes lettem :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Dönölűűűű...de azért én maradnék a realitás talaján... :sowwy: :lol: Nézünk holnap egy másik Leont...1.9pdtdi FR 2005-ös, 39.000 km-rel, 3.8misi, ezüstmetál, márkakeresekdésből eladó...hogy ez jó, vagy sem majd kiderül... Egy biztos, ebben sima sportülések vannak az sem a legszebb kárpittal...de amúgy az autó szép... Klikk-katt... Kell rá szép felni, xenon, chip...azt kész...max az ülést át kell kárpitoztatni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Ennek szebb a belseje...de több is van benne meg drágább is... Viszont Tatabányán van egy brigád akik rommátörött leonokat hoz be és csinál meg...így az a környék nincs előnyös helyzetben... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Amúgy nézek opeleket is...csak félek tőle, hogy a 150 paci sovány lesz...pl Balázskáé okés, hogy jobban ment mint az Ódi...de azért nem az a behugyozós a technika...és tunyingolni sem lehet annyira őket mint a pd-ket... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Ez pl már okés lenne...csak drága sajna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Én anno (2004-ben) vezettem Seat Leon Cupra RR-t. Nem volt rossz! Sööt tök jó volt de valahogy nem tűnt valami sportosnak. Nem nagyon lehetett benne érezni a gyorsulást meg nem is volt sportos hangja. Egyszóval egy erős személyautó feeling maradt meg bennem. Szerintem egy Subaru biztos sokkal sportosabb mint egy Seat. Szerintem..... :sowwy: kép 1 kép 2 Petike Cupra-t vezet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Na, ha 2204-ben is ilyen szar autók lesznek csak, akkor nem is érdemes tovább élni... :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Dönölűűűű...de azért én maradnék a realitás talaján... :sowwy: :lol: Nézünk holnap egy másik Leont...1.9pdtdi FR 2005-ös, 39.000 km-rel, 3.8misi, ezüstmetál, márkakeresekdésből eladó...hogy ez jó, vagy sem majd kiderül... Egy biztos, ebben sima sportülések vannak az sem a legszebb kárpittal...de amúgy az autó szép... Klikk-katt... Kell rá szép felni, xenon, chip...azt kész...max az ülést át kell kárpitoztatni... :lol: 79000$ nem is olyan vészes ha vigyáz rá az ember csak többet fog érni egyébként is lent van a dollár ára :lol: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Ford-Mustan...emZ280219242188 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Szóóójjjjááá aztán gyűjtöm a dodót neked bent... :sowwy: :lol: na igen...ez már reális lehet 2204-ben... :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 yahh anti emléxem még Iqbéla nevü forumozora és az astrájára amit eladott .. ma találkoztam vele a muhánál ki van lakatolva ujra van fényezve és turbos sziv dohog benne :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Ez ugyan benyás...de tetszik... :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts