opel16v Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 töltés elött vákumolni kell a rendszert, ott kibukik ha valami nem jol van összerakva, ha rendben van akkor meg mehet bele a gáz. majd szolj ha esedékes Oks, Soltvadkert után mehet a móka :sowwy: Majd szóóóólok! :lol: Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Oks, Soltvadkert után mehet a móka :sowwy: Majd szóóóólok! :lol: Köszi! okok nincs mit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Oks, Soltvadkert után mehet a móka :lol: Majd szóóóólok! :lol: Köszi! Nekem nincs ilyen gondom :sowwy: :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 ez kérdés? :sowwy: Költőőőőőőiiiiii :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Költőőőőőőiiiiii :sowwy: :lol: így már értem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Végra valami normális autó...Használd az eszed és ne a szívedre hallgas....Pont megbeszéltük a múltkor hogy csak akkor lehet ezt abba hyagyni ha veszel egy olyan autót amihez nem kell hozzá nyúlni..... Márkajelből meg lehet az "S" a GSi szövegben :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 de legalább had tegyek egy próbát :sowwy: Remélem, marad annyi pénze Antinak, hogy hülyé(bb)re idd magad :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Remélem, marad annyi pénze Antinak, hogy hülyé(bb)re idd magad :P :lol: Ennél jobban? :sowwy: Minek? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Ja meg azért kell belehúzni...mert Soltvadkertre nem megy BKV... :sowwy: :lol: :lol: A 4x4 azért nem nyerő, mert húzva az FWD 6.8 alatt van 100-on a 4X4 meg 7.2...szal kb 60-ig jobb a négykerékhajtás, utána már fog... megint hátul kullogós autot veszel? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Ennél jobban? :sowwy: Minek? :lol: :lol: :lol: Soltvadkerten Szupermenezhetsz, legalább haza sem kell kísérni :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Gyíháááá mekkora vihar van :sowwy::w00t::lol::w00t: Azmarad élve aki úszni :lol: :lol: :P tud ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 KUUUUU....VA élet jég is van :sowwy: :lol: :lol: :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Látom senki nem veszi észre hogy nem opelekről szól Antinál a dolog. Ez csak engem zavar???? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 megint hátul kullogós autot veszel? :P Csúnyáááááán el fogja kenni a szádat :lol: :lol: Vagy addig tuningolja, amíg be nem áll ezen állapot :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Látom senki nem veszi észre hogy nem opelekről szól Antinál a dolog. Ez csak engem zavar???? :lol: Én már nem merek szólni :sowwy: Nem is akarok :lol: elkanászkodott :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Látom senki nem veszi észre hogy nem opelekről szól Antinál a dolog. Ez csak engem zavar???? :sowwy: Most szépen beülsz a kocsiba és viszel paksra viszkit a jéghez. Jóóó ? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Én már nem merek szólni :sowwy: Nem is akarok :lol: elkanászkodott :lol: Most miről beszéltek ? Srác úgy töri a C Kadettet, mint más a ropit. Igazánnemkivánhatjasenki,hogytovábbcsökkentseamagyarországiopelállományt :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Most szépen beülsz a kocsiba és viszel paksra viszkit a jéghez. Jóóó ? :lol: :P ne is mond lavorral megyek vadkertre lehet :sowwy: Megyek mindjárt meg is nézem ha kráteres azt bebuktam erre nem fizet a biztosító! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Most miről beszéltek ? Srác úgy töri a C Kadettet, mint más a ropit. Igazánnemkivánhatjasenki,hogytovábbcsökkentseamagyarországiopelállományt :sowwy: :lol: Hát hagytörje :P legalább fifikásodik! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Nem Gabi a cső nem a tartályban volt...az ac-ra csatlakozik közvetlenül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Hát hagytörje :lol: legalább fifikásodik! :sowwy: :lol: jah csak akkor ne a c kadett állomány fogyjon hanem E vagy amiből több van :lol: ivás ? hol mikor ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 jah csak akkor ne a c kadett állomány fogyjon hanem E vagy amiből több van :sowwy: ivás ? hol mikor ? :lol: mi az hogy e-ből akko inkább astrából abból több van és drágább :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Most szépen beülsz a kocsiba és viszel paksra viszkit a jéghez. Jóóó ? :sowwy: :lol: most mé? Ilyenkor éri csak meg igazán 20ért a garage. jégkárt nem szeretnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 most mé? Ilyenkor éri csak meg igazán 20ért a garage. jégkárt nem szeretnék. Megúsztam :sowwy: rendben van a szemem fénye nincs hupli sehol :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 mi az hogy e-ből akko inkább astrából abból több van és drágább :lol: elöször astra gsit irtam be de rájöttem h hol is vagyok :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts