coupe Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 A subaru több éves 4x4 tapasztalat után gyenge, akkor szerinted a seat 4x4 az megbízhatóbb lesz? Lehet hogy gyenge,de nem 85e ft egy első fékbetét.....A seathoz viszonylag olcsó az alkatrész..... :sowwy: És nem utolsó sorban,kicsi pénzből erősebb lesz mint egy gyári subaru...... A subarunál sem a 4x4-gyel van baj...hanem a moci kb 150e km-t bír szétszedés nélkül...meg a váltó a gyengéje a wrx-nek...az sti-é már strapa... Beszélgess egy kicsit a Lenderrel.......Sok érdekes dolgot tud ám a subarukról.....Az a 150e az 96 :lol: Érdemes egy olyan embert is meghallgatni aki ért hozzá,meg b@szta is neki,meg nem utolsó sorban elég sok olyan haverja van akik subaruznak....Nem olcsó móka.Szerinte akkor érdemes subarut venni ha van mellette egy rendes autód amit hézköznap használsz :lol: Mondjuk ez elég vicces egy 5 milkás autótól :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 ...este megyünk megnézni a Cuprát... :sowwy: Jön velem Ernő is...biztos ami biztos... :lol: megrémisztett a kép a bkv bérletröl, mi? :lol: azért ne vedd meg az elsö autót ami szembe jön az utcán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Lobo!!!!!!! Beszélsz apukáddal hogy valamikor,meg tudná csinálni a klímámat????????itt a nyár és nagyon melegem van a kocsiba :sowwy: :lol: Elöre is köszönöm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Seat.... Végra valami normális autó...Használd az eszed és ne a szívedre hallgas....Pont megbeszéltük a múltkor hogy csak akkor lehet ezt abba hyagyni ha veszel egy olyan autót amihez nem kell hozzá nyúlni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Lobo!!!!!!! Beszélsz apukáddal hogy valamikor,meg tudná csinálni a klímámat????????itt a nyár és nagyon melegem van a kocsiba :sowwy: :lol: Elöre is köszönöm :lol: persze, tölteni kell vagy van vele más galiba is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 persze, tölteni kell vagy van vele más galiba is? Nem tudom.....Az biztos hogy most nem fúj hideget...vagyis fúj,de nem az igazi :lol: Szerintem a téli állásba elment belöle a gáz nagy része....Így gondolom nem biztos hogy megúszom egy töltéssel,de azért reménykedem...... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Ernő azt mondja, hogy pöpec áron van, jó is amiket a srác elmondott...mert beszélt vele ő is... Est 8-ra megyünk megnézni... Nem hangzik rosszul a 120.000 km, amit valszeg nem tekertek, mert szép állapotú, hanem annyi az annyi...(ha tekerik akkor 50e) Tetszik benne, hogy cupra , szal normálisabb a belseje a külseje, meg futómű is erősebb...adott a 150-le-s moci, amit pikk pakk lehet húzni...kell rá szép felni és kész...6-7 lici, és jön-megy-fékezik, teszi a dolgát...batári nagy fékek...kényelmes...és tetszik is... az a baj, hogy a jó kocsikat gyorsan elviszik...lsd Audit... :sowwy: :lol: :lol: , ezért sokat nem lehet vele szórakozni...már ha jó...megnézzük, abból baj nem lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Nem tudom.....Az biztos hogy most nem fúj hideget...vagyis fúj,de nem az igazi :lol: Szerintem a téli állásba elment belöle a gáz nagy része....Így gondolom nem biztos hogy megúszom egy töltéssel,de azért reménykedem...... :sowwy: Azt mondja, hogy ha fuj valamennyire hideget, akkor nem ment el az összes gáz, tehát ha szökik akkor lassan, feltölti és megfesti a gázt, igy késöbb ki fog derülni hogy hol szökik. Hétvégén tudja megalkotni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Ja meg azért kell belehúzni...mert Soltvadkertre nem megy BKV... :sowwy: :lol: :lol: A 4x4 azért nem nyerő, mert húzva az FWD 6.8 alatt van 100-on a 4X4 meg 7.2...szal kb 60-ig jobb a négykerékhajtás, utána már fog... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Ernő azt mondja, hogy pöpec áron van, jó is amiket a srác elmondott...mert beszélt vele ő is... Est 8-ra megyünk megnézni... Nem hangzik rosszul a 120.000 km, amit valszeg nem tekertek, mert szép állapotú, hanem annyi az annyi...(ha tekerik akkor 50e) Tetszik benne, hogy cupra , szal normálisabb a belseje a külseje, meg futómű is erősebb...adott a 150-le-s moci, amit pikk pakk lehet húzni...kell rá szép felni és kész...6-7 lici, és jön-megy-fékezik, teszi a dolgát...batári nagy fékek...kényelmes...és tetszik is... az a baj, hogy a jó kocsikat gyorsan elviszik...lsd Audit... :sowwy: :lol: :lol: , ezért sokat nem lehet vele szórakozni...már ha jó...megnézzük, abból baj nem lehet... még meg kell fujni kékre az alját :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Ja meg azért kell belehúzni...mert Soltvadkertre nem megy BKV... :sowwy: :lol: :lol: A 4x4 azért nem nyerő, mert húzva az FWD 6.8 alatt van 100-on a 4X4 meg 7.2...szal kb 60-ig jobb a négykerékhajtás, utána már fog... Esőben, sárban, hóban is tisza béna, nem is mondd :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Esőben, sárban, hóban is tisza béna, nem is mondd :lol: :lol: A driftelést meg ilyeneket most kihagynám...még frissek az élmények... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Azt mondja, hogy ha fuj valamennyire hideget, akkor nem ment el az összes gáz, tehát ha szökik akkor lassan, feltölti és megfesti a gázt, igy késöbb ki fog derülni hogy hol szökik. Hétvégén tudja megalkotni. Oksa....Hétvégén melyik nap mikor és hol????? :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 az a baj, hogy a jó kocsikat gyorsan elviszik...lsd Audit... :sowwy: :lol: :lol: , ezért sokat nem lehet vele szórakozni...már ha jó...megnézzük, abból baj nem lehet... :lol: :P :lol: :P Ebböl is látszik hogy nem te vagy az egyetlen aki külső alapján vesz kocsit :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Oksa....Hétvégén melyik nap mikor és hol????? :sowwy: :lol: csömörön , hogy melyik nap azt holnap mondja meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 csömörön , hogy melyik nap azt holnap mondja meg. OK és köszönöm :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 OK és köszönöm :sowwy: nincs mit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 A driftelést meg ilyeneket most kihagynám...még frissek az élmények... :sowwy: Az elindulásra gondoltam ilyen körülmények között :lol: Már eljutottunk arra szintre, hogy ha 4x4 az csak helybenpörgés, ha rwd, akkor csak drift és böráut ? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Már eljutottunk arra szintre, hogy ha 4x4 az csak helybenpörgés, ha rwd, akkor csak drift és böráut ? :sowwy: :lol: ez kérdés? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Seat.... vs. Subaruuuuuuuuuuu.... Mind2 odab@sz, de kétségteleül az észérv a Leon mellett szól..... :lol: Szerintem. De hívd fel Bazs-t, majd megmondja, hogy mit kellene venned! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Mind2 odab@sz, de kétségteleül az észérv a Leon mellett szól..... :lol: Szerintem. De hívd fel Bazs-t, majd megmondja, hogy mit kellene venned! :sowwy: Puntóm már volt... :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Azt mondja, hogy ha fuj valamennyire hideget, akkor nem ment el az összes gáz, tehát ha szökik akkor lassan, feltölti és megfesti a gázt, igy késöbb ki fog derülni hogy hol szökik. Hétvégén tudja megalkotni. Én is, én is... :lol: :lol: Mondjuk nekem csak a jövő hónapban lesz esedékes ez a művelet... Először fel kéne tölteni valami olcsó gázzal, megnézni jól raktam-e össze :lol: Oszt ha nem ereszt, mehet bele a végleges. Ez megoldható lesz? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Tetszik benne, hogy cupra , szal normálisabb a belseje a külseje, meg futómű is erősebb...adott a 150-le-s moci, amit pikk pakk lehet húzni...kell rá szép felni és kész...6-7 lici, és jön-megy-fékezik, teszi a dolgát...batári nagy fékek...kényelmes...és tetszik is... ha cupra gyári 18as kerék van rajta hozzá ne nyulj......az annnnyyyyira szép :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 na annyit inni te nem tudsz...mert megdöglesz...mondjuk ha hívjuk Pistát... :sowwy: :lol: :lol: :lol: de legalább had tegyek egy próbát :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Én is, én is... :lol: :lol: Mondjuk nekem csak a jövő hónapban lesz esedékes ez a művelet... Először fel kéne tölteni valami olcsó gázzal, megnézni jól raktam-e össze :lol: Oszt ha nem ereszt, mehet bele a végleges. Ez megoldható lesz? :sowwy: töltés elött vákumolni kell a rendszert, ott kibukik ha valami nem jol van összerakva, ha rendben van akkor meg mehet bele a gáz. majd szolj ha esedékes Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts