B_Csaba Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Tudom...jól hangzana...ha lenne még 1 autó mellette, és nem kapnék idegbajt, ha lefogazom a váltót (ami amúgy kb fogyóeszköz ezeknél) és 600e, meg két hónap.... A subaru több éves 4x4 tapasztalat után gyenge, akkor szerinted a seat 4x4 az megbízhatóbb lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Így néz ki a gépsas popsija jelenleg hát gyönyörű :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Stefan ugye tudod mi villan átt a bogár agyán mikor nekirepül a szélvédőnek??? .... Hát a segge! :sowwy: :lol: :lol: Enyém is bogaras! :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Így néz ki a gépsas popsija jelenleg hát gyönyörű :sowwy: falazd le! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Ajánlom a társalgó topicba linkelt cikket figyelmedbe :lol: Lehet szlovák rendszámú lesz az új verdád? :lol: Hát ez igazán remek bakker......Nem is maga a menet hanem, hogy itthon még mindig az autósokat nézik az állam fejőstehenének.. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Így néz ki a gépsas popsija jelenleg hát gyönyörű :lol: Kivóót ez az állatkirály vazze :sowwy: :lol: Én rálátok az erkélyről az enyémre és nincs magasan a 1,5 emelet A multkor beált mellémn valami Merga kiszáltak vártak valakit ,,, közbe nézegették a GSI-t .... járták körbe na épp bagóztam.. Megláttam psze nem hagytam én szónékül mondom mit tettél oda köcsög?? visszakiabál hogy szép a kocsi mondom nemkérdeztem én ilyet és huzzál onann a pi...ába... Akkor visszaülteka kocsiba :lol: :P De kimondottan idegesít ha méregetik a kocsim na ha meg ilyet csinálnának és épp meglátom az hóót ziher hogy a kis köcsögnek kihúznám a valagán a fejét! :lol: Köcsög irigy emberek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 jézusatyaúristenmikorvoltamittutoljáraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :sowwy: Tegnap vagyis ma hajnali kettőig csak olvastam vissza hogy mik is történtek itt manapság. Háááááááát volt egysmás. Anti baszkíííííííííííííííííí nemááááááááá :lol: Jól fenékbe kellene billenteni téged majd meg is mondom valamielyik keletnémet nyugdíjas turistának :lol: Mindig is mondtam hogy lesz még bubud :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 jézusatyaúristenmikorvoltamittutoljáraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :sowwy: Tegnap vagyis ma hajnali kettőig csak olvastam vissza hogy mik is történtek itt manapság. Háááááááát volt egysmás. Anti baszkíííííííííííííííííí nemááááááááá :lol: Jól fenékbe kellene billenteni téged majd meg is mondom valamielyik keletnémet nyugdíjas turistának :lol: Mindig is mondtam hogy lesz még bubud :P Jaja ritkán vagy mint Antinak a a hibátlan start! :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Ajánlom a társalgó topicba linkelt cikket figyelmedbe :lol: Lehet szlovák rendszámú lesz az új verdád? :sowwy: http://www.szlovakrendszam.hu/index.php?site=2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Nézegettem a Timeslipen a régebbi időimet és ez a Corsa teljes felszereltséggel kb. 100 kilóval nehezebben gyorsabb, mint a régi volt. :lol: A legjobb utcai gumis eredmények a mostani és egy másfél évvel ezelőtti tököli futamról: 2008.04.13 Reakció: 0,184 60 láb: 2,371 1/8 idő: 9,518 1/8 sebesség: 125,0 1/4 idő: 14,616 1/4 sebesség: 158,6 2006.10.22 Reakció: 0,238 60 láb: 2,402 1/8 idő: 9,661 1/8 sebesség: 123,1 1/4 idő: 14,864 1/4 sebesség: 154,3 Mostmár nagyon érdekelne, hogy mit tud a szekér slickekkel, ugyanis nem lenne rossz, ha sikerülne 14 alá kerülni. :sowwy: :lol: Ismételten kaptál egy nagyon jóóóó mocit tőlem potom pízééééé :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 A subaru több éves 4x4 tapasztalat után gyenge, akkor szerinted a seat 4x4 az megbízhatóbb lesz? A subarunál sem a 4x4-gyel van baj...hanem a moci kb 150e km-t bír szétszedés nélkül...meg a váltó a gyengéje a wrx-nek...az sti-é már strapa... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 http://www.szlovakrendszam.hu/index.php?site=2 A főnökömnél benyalnám magam az biztos... :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 A subarunál sem a 4x4-gyel van baj...hanem a moci kb 150e km-t bír szétszedés nélkül...meg a váltó a gyengéje a wrx-nek...az sti-é már strapa... Úgy értettem hogy a 4x4 miatt kell bitang váltó, és ennyi év tapasztalat és rallyzás után is gyenge, akkor a seat milyen lehet?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Úgy értettem hogy a 4x4 miatt kell bitang váltó, és ennyi év tapasztalat és rallyzás után is gyenge, akkor a seat milyen lehet?! Csak a wrx-ben gyenge...nem sok köze van a rallyhoz... :sowwy: még a subaru berkein belül is egy erősen lowcost butított verziónak tartják a wrx-et...ami kiválló a mindennapi használatra...de a durvulást nem viseli...arra ott az STI... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Csak a wrx-ben gyenge...nem sok köze van a rallyhoz... :lol: még a subaru berkein belül is egy erősen lowcost butított verziónak tartják a wrx-et...ami kiválló a mindennapi használatra...de a durvulást nem viseli...arra ott az STI... Olyan Subaru érzésem van.Mit ha már v.hol eldöntötted volna...... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 jézusatyaúristenmikorvoltamittutoljáraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :sowwy: Tegnap vagyis ma hajnali kettőig csak olvastam vissza hogy mik is történtek itt manapság. Háááááááát volt egysmás. Anti baszkíííííííííííííííííí nemááááááááá :lol: Jól fenékbe kellene billenteni téged majd meg is mondom valamielyik keletnémet nyugdíjas turistának :lol: Mindig is mondtam hogy lesz még bubud :lol: Oksi...rácsaptam a kezemre... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ..... Nemtoooooooooooooooooooooooooooooooom.... :sowwy: Seat.... vs. Subaruuuuuuuuuuu.... Fight.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Csak a wrx-ben gyenge...nem sok köze van a rallyhoz... :sowwy: még a subaru berkein belül is egy erősen lowcost butított verziónak tartják a wrx-et...ami kiválló a mindennapi használatra...de a durvulást nem viseli...arra ott az STI... Én arról beszélek hogy a rallyban lett ismert a subaru, 4x4 gyártásban szinte az elsők közt van, és kiad egy olyan szériát amivel csak bevásárolni lehet, enyhén szólva is nevetséges, főleg ennyi pénzért, mondjuk nekem mindegy, :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ..... Nemtoooooooooooooooooooooooooooooooom.... :sowwy: Seat.... vs. Subaruuuuuuuuuuu.... Fight.... :lol: Subaruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tudj vagizni a hajóyárin, összkerékkel odaversz mindenkit ott Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ..... Nemtoooooooooooooooooooooooooooooooom.... :P Seat.... vs. Subaruuuuuuuuuuu.... Fight.... :lol: ennyire égeti a zsebed a pénz? :lol: verjünk a seggére este gyorsan és megoldjuka problémát :lol: :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 ennyire égeti a zsebed a pénz? :P verjünk a seggére este gyorsan és megoldjuka problémát :lol: :lol: :lol: na annyit inni te nem tudsz...mert megdöglesz...mondjuk ha hívjuk Pistát... :sowwy: :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 na annyit inni te nem tudsz...mert megdöglesz...mondjuk ha hívjuk Pistát... :sowwy: :lol: Csapatban az erő! :lol: Meg sok kicsi sokra megy :lol: Bár velem olcsón megúsznád :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ..... Nemtoooooooooooooooooooooooooooooooom.... :lol: Seat.... vs. Subaruuuuuuuuuuu.... Fight.... :lol: Azzal remélem tisztában vagy, hogy néhányszor már Bazs "legszebb" autóvásárlásos pillanatait idézed :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ..... Nemtoooooooooooooooooooooooooooooooom.... :lol: Seat.... vs. Subaruuuuuuuuuuu.... Fight.... :P Az értelmes választás a seat, tehát az szinte esélytelen. :sowwy: :lol: :lol: De még mindig azt mondom: a kellemeset a hasznossal -> seat awd Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 ...este megyünk megnézni a Cuprát... :sowwy: Jön velem Ernő is...biztos ami biztos... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts