Xray Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Zsír nagyon :sowwy: ami az oldalán van GSI matrica, olyat hol lehet venni? Azt lehet vágatni is sztem az ocsóbra jön ki! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Csaba: passzolom, rajta volt. :lol: Lanti, ET15. Hát sajnálom a csapágyaid de nagyon :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Azt lehet vágatni is sztem az ocsóbra jön ki! :lol: Szerintem is, sőt... Otthon is lehet ilyet csinálni... Nincsenek benne bonyolut motívumok... Csak nyers ilyen ragasztható csíkot kell venni... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Legközelebb rakjátok be sebességbe is... :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Ja...elautótlanodtam... :sowwy: Remélem nem lesz mostanában BKV sztrájk... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Ja...elautótlanodtam... :sowwy: Remélem nem lesz mostanában BKV sztrájk... :lol: :P :lol: elvitték az ódit? :lol: és mikor mész megnézni a sárga bubut? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Legközelebb rakjátok be sebességbe is... :sowwy: :lol: :lol: Én is ezzel b..piszkáltam, aztán rájöttem, hogy sebességbe volt, csak a mutató a másik végéről volt kiakadva. Mondjuk csak belülről látszik, szóval lehet fel volt bakolva az eleje, a kamerás meg be volt piálva... :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Én is ezzel b..piszkáltam, aztán rájöttem, hogy sebességbe volt, csak a mutató a másik végéről volt kiakadva. Mondjuk csak belülről látszik, szóval lehet fel volt bakolva az eleje, a kamerás meg be volt piálva... :P :lol: Én nem iylennek ismerem Demót :lol: Na hess nem köll ennyire sárgulni az irigységtől :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Én nem iylennek ismerem Demót :P Na hess nem köll ennyire sárgulni az irigységtől :sowwy: :lol: Én sem így ismerem :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Ja...elvitték...feljött a srác Szolnokról, megnézte, kipróbálta, kicsengette...kipakoltam, megmérte...tudomásul vette, hogy jégkáros volt, de mondta, hogy nem érdekli különösképp... A vízfolyás amúgy egy cső volt...reggel azt még gyorsan kicseréltük...1.550 HUF-ba fájt újonnan... :lol: A Subinak kb 50% esélye van...vagy azt veszek vagy nem... :lol: Van egy elég erős ellenfele...100000X ésszerübb lenne azt venni...pont ezért valszeg Subi lesz... :sowwy: Viccet félre téve...a subi az csak egy lehetőség...a másik oldalon egy Seat Leon Cupra /vagy top sport 1.9pdtdi 4X4 figyel...ez lenne a hosszú távon költséghatékonyabb, ésszerübb vétel...6.1-6.2 a 0-100, 6-7 lici a 4X4 miatt...ami fix, ezért fent már szarbbúl megy...vagy FWD cupra, 210 LE/450 NM, 7 alatt van 100-on picivel, 14.9-eket mennek 400-on...5-6 licis fogyi...ilyen van itthon is eladó...4X4 az kinti móka lenne...mert nincs itthon.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Ja...elvitték...feljött a srác Szolnokról, megnézte, kipróbálta, kicsengette...kipakoltam, megmérte...tudomásul vette, hogy jégkáros volt, de mondta, hogy nem érdekli különösképp... A vízfolyás amúgy egy cső volt...reggel azt még gyorsan kicseréltük...1.550 HUF-ba fájt újonnan... :lol: A Subinak kb 50% esélye van...vagy azt veszek vagy nem... :lol: Van egy elég erős ellenfele...100000X ésszerübb lenne azt venni...pont ezért valszeg Subi lesz... :sowwy: Viccet félre téve...a subi az csak egy lehetőség...a másik oldalon egy Seat Leon Cupra /vagy top sport 1.9pdtdi 4X4 figyel...ez lenne a hosszú távon költséghatékonyabb, ésszerübb vétel...6.1-6.2 a 0-100, 6-7 lici a 4X4 miatt...ami fix, ezért fent már szarbbúl megy...vagy FWD cupra, 210 LE/450 NM, 7 alatt van 100-on picivel, 14.9-eket mennek 400-on...5-6 licis fogyi...ilyen van itthon is eladó...4X4 az kinti móka lenne...mert nincs itthon.. szvsz az új Leon csunyára sikeredett... Nekem a régiek tetszenek a Leon famíliából. Ez a fajta. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Ja...elvitték... Mér cserélsz kb ugyanolyanra? Kapsz tőlem egy képet ajiba: 7végén letörték a hátsó műanyagot amin a rencám van, és feltették a kocsi tetejére. Nem értem. Visszatettem de nem kockáztattam hogy leessen a pályán mert sok füle letört így indulás előtt a csomiban landolt. Most kis sérülés árán visszatettem csak a rendszámot, de sikerült még csúnyábbá tenni a kocsimat. :sowwy: Mondjuk Diny hoz másikat csütörtökön :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 hát a kb ugyanolyan, az 5 évvel fiatalabb, és mérföldkövekkel jobban megy...a képet meg köszi... :lol: úgy sem tudom, hogy néz ki... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 .... :lol: úgy sem tudom, hogy néz ki... :sowwy: ... de már ki van fizetve :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Ja...elvitték...feljött a srác Szolnokról, megnézte, kipróbálta, kicsengette...kipakoltam, megmérte...tudomásul vette, hogy jégkáros volt, de mondta, hogy nem érdekli különösképp... Végre egyszer neked is szerencséd van..... :sowwy: Vagy olcsón adtad el?????? :P :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Végre egyszer neked is szerencséd van..... :sowwy: Vagy olcsón adtad el?????? :P :lol: :lol: :lol: Vagy hozta a gorillákat, a sitteseket meg a pitbú kutyákat... :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 1.860.000-ért ment el...kp-re, vezérléscsere nélkül, átírásnál is ő fizet mindent...lökös is törött maradt... Szal kb jól adtam el...csak drágán vettem anno...de ezen az autómon eddig rekordszámba menően kis lóvét buktam... :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 de ezen az autómon eddig rekordszámba menően kis lóvét buktam... :sowwy: :lol: Mert van eleje és 4 dugattyúja is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 1.860.000-ért ment el...kp-re, vezérléscsere nélkül, átírásnál is ő fizet mindent...lökös is törött maradt... Szal kb jól adtam el...csak drágán vettem anno...de ezen az autómon eddig rekordszámba menően kis lóvét buktam... :lol: :lol: Az elég jó :sowwy: Ha rám hallgatsz akkor inkább seat.....Kicsi vagy még a subaruhoz :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 A Subinak kb 50% esélye van...vagy azt veszek vagy nem... :lol: Van egy elég erős ellenfele...100000X ésszerübb lenne azt venni...pont ezért valszeg Subi lesz... :sowwy: Akkor ne habozz! :lol: Ha az ember gondolkodik, abból semmi jó nem sül ki.(legalább is nálam)S, ne feledd, mindig az első gondolat a jó! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Viszont szerintem abban te is egyetértesz hogyha teljesítményt szeretne valaki növelni és van 96eFtja, nem egy ilyen powertuningboxot fog venni... :lol: Persze, mint mondtam, ezzel feleannyi pacit lehetne jó esetben nyerni... és arról nem is beszéltem, hogy nem lesz ezzel túl szép a motorkarakterisztika, míg egy okosabb tuningnál pont az egy lényeges elem. Most, hogy itt a tavasz, neked nincsen tele bogarakkal állandóan az autód az élénk színe miatt? Ne is mondd... Nekünk a csapatpóló sárga, ez már sokéves hagyomány... egyik ralin próbáltunk csapatképet csinálni, de nem igazán sikerült, mert elleptek minket a bogarak, és ők kitartóbbak voltak :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Viccet félre téve...a subi az csak egy lehetőség...a másik oldalon egy Seat Leon Cupra /vagy top sport 1.9pdtdi 4X4 figyel Mivan, beszéltél Hernáddal? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Az elég jó :sowwy: Ha rám hallgatsz akkor inkább seat.....Kicsi vagy még a subaruhoz :P :lol: :lol: Tudom...jól hangzana...ha lenne még 1 autó mellette, és nem kapnék idegbajt, ha lefogazom a váltót (ami amúgy kb fogyóeszköz ezeknél) és 600e, meg két hónap.... 4X4-et szeretnék, de itthon nincs...úgyhogy nézünk kinnt Ernővel valamit... :lol: hátha... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Mivan, beszéltél Hernáddal? :lol: :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 4X4-et szeretnék, de itthon nincs...úgyhogy nézünk kinnt Ernővel valamit... :sowwy: hátha... Ajánlom a társalgó topicba linkelt cikket figyelmedbe :lol: Lehet szlovák rendszámú lesz az új verdád? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts