BeNZiN Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Ha átfested az autót be kell jelenteni valahol, vagy nem tökölnek ezzel a zs-k ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Köszönjük az invitésönt... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 mi van benzin vettél már dájhacsu sárád turbo benzines villámot má háromszázé? :roll: vagy tojotát kétmillióért? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 1.5 milláért vettem egy 95-ös celica GT-t. ittvan a kis képen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 no akkor hogyhogy még mindig az opelfórumon irogatsz??? :roll: itt ehez nem ért senkise..... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 no akkor hogyhogy még mindig az opelfórumon irogatsz??? :roll: itt ehez nem ért senkise..... :oops: Irogatok az Alfa fórumon is, pedig Alfám sincs. De lehet hogy egyszer lesz, ahogy opelem is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 jaaaaaaa........ :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 De lehet hogy egyszer lesz, ahogy opelem is. ettől félünk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Á no para. Nincs 1 lityis turbós A corsa... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Á no para. Nincs 1 lityis turbós A corsa... eddig még :lol: minden lehetséges.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Amilyen figurákat látok GSI-t vezetni még igy is messze a normálisabbja közé tartoznék szerintem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Amilyen figurákat látok GSI-t vezetni még igy is messze a normálisabbja közé tartoznék szerintem :lol: csak kiharcolod h kibannoljanak innen :lol: Anti ne felejtsd L plz ami miatt telcsizteeeeeeem ;) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Miért is telcsiztél??? :oops: Janóékat, felhítad már, hogy csütörtök fél három???? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 csekkk mijatt Anti báz :lol: Most hívom Robit :wink: cserébe intézkedj nekem plz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Én szerdán viszem Janóhoz reggel 7:30-ra remélem addig még helyén marad a kipuf mert különben csomitartóban viszem,hogy össze sakkozzák a széthullott,csörgő,zörgő "szemetet" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Húúú bazz esk nem tom miről bazseválsz Geri pajti.... Milyen csekkkkkk???? :oops: :oops: Biztos aludtam, amikor dumcsiztunk... Ú már rájöttem....mindjárt vagyis nemsokára utánakérdezek... :wink: Boltot megtaláltátok, nyitva volt? Vettél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Kössszönöm tezsvírem, most amúgy ezen bukik meg múlik minden... Illetve nekem ez a plusz az amit a vasra tudok fordítani..... Ha nem jön össze akkor csúf nyár.hu lesz a vége nyaralások ide v oda.... Megtaláltuk thx :lol: Vettem is anyagot :lol: De majd csak később állok neki, mert kell vmi olyan ragasztó ami meg is fogja és nem marja szét... Erre 5let? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Lóvét megoldjuk no para, max nem itt nálunk, hanem máshol... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Lóvét megoldjuk no para, max nem itt nálunk, hanem máshol... :roll: erre mikorra tucc konkrétan mondani vmit :?: mert tudod életbevágó SOS stb :lol: amúgy meg csak a gsire kell :lol: Robival beszéztem mondotta nem gaaas ha nem csüt reg hanem csüt du mejünk csak 17ig oda kell érni ha akarunk vmi érdemben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Köszi! Csak nem akarom, hogy 3X-is elhajtsanak, hogy ma nem fér bele, és kérjek időpontot... 80-at mondtál ugye??? Meg kell várnom a górét, mert ugye ez esetben okoskodni kell, és nem tom mennyit kapsz..még kb 1 óra és megmondom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 igen 80 környékén lesz 75-80... még nemtom mikor kapom kézhez de mikorra meglesz szeretnék fix tiptop lenni,h Lverhessem a vasra :lol: Me' a többi blokkolva one nyaralás mijatt :lol: Báz lehet beszívtam csúnyán me' kicsi G-re rájött a házasoskodás :? :x :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Báz lehet beszívtam csúnyán me' kicsi G-re rájött a házasoskodás :? :x :evil: nocsak :!: :roll: :lol: tanksapi megjött már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Robival beszéztem mondotta nem gaaas ha nem csüt reg hanem csüt du mejünk csak 17ig oda kell érni ha akarunk vmi érdemben... Aztec: ez a "te Robid" ott lesz szerdán reggel is? Szerinted rá lehetne venni egy olyan játékra, hogy amikor megy Petya, mennék vele én is, és kicsit lánggal megmelengesse a lambda szondám, és megpróbálják megindítani? (gondolom izmosabb villáskulcsuk csak akad) :oops: Az estenért se akr kigyünni, hiába fújogattam WD40nel, csavarlazítóval, áztattam olajban... már csak a lángban vagy az ecetes flexben bízok... :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Bazs: tényleg mi van a kanárival? meglesz? (caraván) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts