Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Kössszönöm tezsvírem, most amúgy ezen bukik meg múlik minden...

Illetve nekem ez a plusz az amit a vasra tudok fordítani.....

Ha nem jön össze akkor csúf nyár.hu lesz a vége nyaralások ide v oda....

Megtaláltuk thx :lol:

Vettem is anyagot :lol: De majd csak később állok neki, mert kell vmi olyan ragasztó ami meg is fogja és nem marja szét...

Erre 5let?

Megosztás:

Lóvét megoldjuk no para, max nem itt nálunk, hanem máshol... :roll:

erre mikorra tucc konkrétan mondani vmit :?:

mert tudod életbevágó SOS stb :lol:

amúgy meg csak a gsire kell :lol:

Robival beszéztem mondotta nem gaaas ha nem csüt reg hanem csüt du mejünk csak 17ig oda kell érni ha akarunk vmi érdemben...

Megosztás:

igen 80 környékén lesz 75-80...

még nemtom mikor kapom kézhez de mikorra meglesz szeretnék fix tiptop lenni,h Lverhessem a vasra :lol:

Me' a többi blokkolva one nyaralás mijatt :lol:

Báz lehet beszívtam csúnyán me' kicsi G-re rájött a házasoskodás :? :x :evil:

Megosztás:

Robival beszéztem mondotta nem gaaas ha nem csüt reg hanem csüt du mejünk csak 17ig oda kell érni ha akarunk vmi érdemben...

Aztec: ez a "te Robid" ott lesz szerdán reggel is? Szerinted rá lehetne venni egy olyan játékra, hogy amikor megy Petya, mennék vele én is, és kicsit lánggal megmelengesse a lambda szondám, és megpróbálják megindítani? (gondolom izmosabb villáskulcsuk csak akad) :oops:

Az estenért se akr kigyünni, hiába fújogattam WD40nel, csavarlazítóval, áztattam olajban... már csak a lángban vagy az ecetes flexben bízok... :twisted:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.