J0hnny Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 ez mennyire lehet gyári? :sowwy: Nem tűnik rossznak,de a képek nem túl jók,látni kéne élőben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Maci....min jár az eszed??? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Maci....min jár az eszed??? :sowwy: semmin. Csak nézelődöm, és érdekes dolgokat találok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Legál az 5 ajtós GSi, kadettból is volt annó :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 csak nem túl sűrű. Kevesebb van belőle, mint a caravanból? vagy nem? Mellesleg nekem akkor sem kóser, mert pl. nincs benne BC, csak TID. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 ....vinném a patyihoz is de annó a vezérlés cserémnél vicces dolgokat csináltak a kolegái.... Teljesen pontosan ez mit jelent ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Na oszt a sziget tegnap ??? :sowwy: nem lett újabb eladó roncs?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Darabokra szedtük Anti autóvételi szokásait, bár nem volt ott :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Darabokra szedtük Anti autóvételi szokásait, bár nem volt ott :sowwy: :lol: :lol: :lol: Na és akkor megvan a végleges vas hogy most mellik lessz az?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 sok a duma ebben a pár órában :lol: :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 sok a duma ebben a pár órában :lol: :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 meséltem annó... lehet rémlik is majd a vízpumpát csak forgatták, nem tudták hogyan kell berakni...úgy volt hogy 6ra kész lesz este, oda mentem és az autó kerék nélkül a csápon lógott... és épp nem is dolgozott rajta senki... talán este 8 fele hoztam el... ott néztem ahogy "szerelik"... drágább is lett mint beszéltük bár ezt nem akarom fel rónni ehhez hozzászoktam már a gsi kapcsán... vinném a patyihoz szívesen ha tudnám hogy Ő fog ügyködni rajta... Teljesen pontosan ez mit jelent ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Zsoltee! Te meg szólj a srácnak, hogy leveheti a hirdetést, elvégre már elkelt. Én szóljak? Őt hivogatják nem engem... :lol: Egyébként cs-n már megkérdezték tőlem hogy nem-e cserélem el az Angel's lámpákat két sima lámpára... Úgyis eladom az autót... :lol: :sowwy: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Én szóljak? Őt hivogatják nem engem... :lol: Egyébként cs-n már megkérdezték tőlem hogy nem-e cserélem el az Angel's lámpákat két sima lámpára... Úgyis eladom az autót... :lol: :sowwy: :lol: :P A srác,akitól vetted,hogy nézett ki? Nem egy szőke srác volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 A srác,akitól vetted,hogy nézett ki? Nem egy szőke srác volt? Mittudomain... De asszem barna haja volt... Szabolcsnak hívták annyi biztos... Nem őt nézegettem hanem a kocsit. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Mittudomain... De asszem barna haja volt... Szabolcsnak hívták annyi biztos... Nem őt nézegettem hanem a kocsit. :sowwy: Egyik régi katonatársamnak is ilyesmi GSi-je van/volt,azé kérdeztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Egyik régi katonatársamnak is ilyesmi GSi-je van/volt,azé kérdeztem. Küldök egy privit. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Küldök egy privit. :lol: Válasz: nem ismerem...aszem. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Válasz: nem ismerem...aszem. :lol: ok :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Ma kicserélte Dini a lengőkarjaimat.....Kapott keményebb szilenteket,meg új alsö göbfejet.....Sose volt ilyen jó a futóművem :sowwy: :lol: :lol: Köszönöm Dini még egyszer :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Smilee Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 A sportos Opel érzés. Helló! Az lenne a kérdésem,hogy tudsz e esetleg segíteni abban,hogy honnan tudok szerezni törött GSI-t,mert szeretném átrakni belőle a cuccokat a verdámba.Érdekelne itthoni, ill. külföldi forrás is. Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Na oszt a sziget tegnap ??? :lol: nem lett újabb eladó roncs?? :lol: volt kint egy gsi de elég sokszor kikapott...mi meg szivtuk egymás vérét hajnal1-ig :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 ilyenek lettünk ma :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Na még jó is áll neki.Akkor ezekszerint fel tudtátok rakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts