opel16v Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Hát azért nekem az nem lenne elég :sowwy: :lol: :lol: Nem is neked szánom! :lol: benzin amúgy nem ér el a helyére... Vktr, holnap megyek hozzátok AC-t venni...meg azt a nyomorult gombát is... Vazz, ne ugorj má bele mindenbe első szóra! :P Kiszedtétek? Megnéztétek? Biztos AC a hibás? Nem csak a cső van kirepedve a tankban? Delej egyáltalán eljut odáig? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Nem is neked szánom! :P :sowwy: :lol: na akokr elmondom hogy én úgyértettem hogy ha én annyi idős leszek és csak a nyelvem meg az ujjam van azzal nem lennék elégedett :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 :sowwy: :lol: na akokr elmondom hogy én úgyértettem hogy ha én annyi idős leszek és csak a nyelvem meg az ujjam van azzal nem lennék elégedett :lol: :lol: Ezt mondd majd akkor! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Ezt mondd majd akkor! :lol: Örök fiatalság titka napi 5-10 patront előnni az asszonykával és csőőő :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 ....nem volt csúnya, de semmi kül.... Szép KISlány volt :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Szép KISlány volt :lol: :lol: 18+ :lol: Punktum :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 http://www.opel16v.hu/kepek/2006/omegaszep2.jpg :lol: WOW :sowwy: Szép :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 18+ :lol: Punktum :lol: Angysza@{}#t Már a látásod is romlik. Szólj legközelebb, ha kipécézel valakit és ha megint rosszul méred fel a helyzetet, akkor majd elkérjük a személyijét. Már ha lesz neki :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Angysza@{}#t Már a látásod is romlik. Szólj legközelebb, ha kipécézel valakit és ha megint rosszul méred fel a helyzetet, akkor majd elkérjük a személyijét. Már ha lesz neki :sowwy: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 WOW :sowwy: Szép :lol: Alakul :lol: Már csak egy csákány kellene a felesleges spojlik eltávolításához :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 ....Vktr, holnap megyek hozzátok AC-t venni...meg azt a nyomorult gombát is.... Szerintem nem dolgozik holnap. Mennyi egy gyári AC ? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Szép lett Gabi! amugy lehet rossz szerelőt választottam, de ez 100% ig megbizható... az lehet h nincs elég tapasztalatuk bár 5en vannak a műhelyben...és amugy is sokat noszogatták már a gsi-t... azér ugrok az AC-ra mert kelleni fog az autó nagyon a 7végén is és a jövő héten is amugy a szerelő is azt mondta hogy szedjük ki az ac-t adjunk neki + és - -t aztán meglátjuk...de ezt ők majd csak jövő 7n...azt is talán... elvannak úszva mint mindig... nekem meg tele e tököm már az egésszel megint... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Alakul :P Már csak egy csákány kellene a felesleges spojlik eltávolításához :lol: :P :sowwy: :lol: Nekem teccik a spojler ,, bólogatóskutya bundáskormány felül spojler alul bojler és tele extrával nyitható ajtó tekerhető ablak??? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Szerintem nem dolgozik holnap. Mennyi egy gyári AC ? :lol: én 40 körül láttam de lehet rosszul emlékszem! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 :sowwy: :lol: Nekem teccik a spojler ,, bólogatóskutya bundáskormány felül spojler alul bojler és tele extrával nyitható ajtó tekerhető ablak??? :lol: :lol: Hajaaahhhh....mert még nem láttad élőben :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Igen én is így sejtettem, azért irtam hogy "hozzájuk" ... valamiért 20.000 körül rémlik...de fene tudja... Szerintem nem dolgozik holnap. Mennyi egy gyári AC ? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Hajaaahhhh....mert még nem láttad élőben :lol: :lol: Hát mostmá időszerű lenne + egy élményautókázás F.Gábor módra de nemsoká vadkert remélem oda ezzel jön! :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Igen én is így sejtettem, azért irtam hogy "hozzájuk" ... valamiért 20.000 körül rémlik...de fene tudja... Az nagynyomású nem ? Gyári szerintem drágább lesz. De lehet tévedek :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Hát a Bosch az hororr! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Hát mostmá időszerű lenne + egy élményautókázás F.Gábor módra de nemsoká vadkert remélem oda ezzel jön! :lol: :sowwy: Ahhoz kell Gabinak egy csaj a jobb oldalra és kukák :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Ahhoz kell Gabinak egy csaj a jobb oldalra és kukák :P :lol: Csajt viszek neki ,valami sugárzós menyecskét :sowwy: , kukát meg szedünk össze ott :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Csajt viszek neki ,valami sugárzós menyecskét :sowwy: , kukát meg szedünk össze ott :lol: :lol: :lol: Hallod Gabi ? Lesz 3 mellű, öt szemű barinőd :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Hallod Gabi ? Lesz 3 mellű, öt szemű barinőd :sowwy: :lol: 3 mellű aki 16 éves de 18 nak láccik pocahontas hajjal 5 szemmel kreol bőrrel személyi nélkül :lol: :lol: jah és hamár melből 3 van sunából is 2 lessz! :P :lol: 3 combal! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Szólj legközelebb, ha kipécézel valakit és ha megint rosszul méred fel a helyzetet, akkor majd elkérjük a személyijét. Már ha lesz neki :sowwy: Lesz neki... már több mint 4 éve :lol: Amúgy gondolkodtam rajta hogy odamegyek autogramot kérni, mint pocahontas... csak lehet a barátja nem kultiválta volna túlságosan :lol: amugy lehet rossz szerelőt választottam, de ez 100% ig megbizható... az lehet h nincs elég tapasztalatuk bár 5en vannak a műhelyben...és amugy is sokat noszogatták már a gsi-t... azér ugrok az AC-ra mert kelleni fog az autó nagyon a 7végén is és a jövő héten is amugy a szerelő is azt mondta hogy szedjük ki az ac-t adjunk neki + és - -t aztán meglátjuk...de ezt ők majd csak jövő 7n...azt is talán... elvannak úszva mint mindig... nekem meg tele e tököm már az egésszel megint... Szerintem az, hogy nem tudja visszavinni garban a nemrég vásárolt alkatrészt, nem éppen a megbízhatóságra vall. Meg az sem éppen egy túlmotivált embert takar, hogy egy 10 perces AC tesztes mókát megjátszon... Amúgy te is otthon meg tudod nézni könnyen. Ha meg akarod venni, vedd, de szerintem 90% hogy nem az AC lesz a ludas :lol: Hát mostmá időszerű lenne + egy élményautókázás F.Gábor módra de nemsoká vadkert remélem oda ezzel jön! :lol: :P Csajt viszek neki ,valami sugárzós menyecskét , kukát meg szedünk össze ott :lol: Élményautókázás? Omival az az élmény, hogy kényelmes és csendes... :P Az astra meg egy kezemen meg'tom számolni, hány napot fog menni idén :lol: Milyen csajt akarsz hozni? Képet! Gyorsan! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts