kiskecso Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 De elég ha felviszi és a TV tetejére teszi hátha :sowwy: :lol: jaja ez lenne a nagy mutatvány,nem kanalakat hajligatni,az még énis megtom megcsináni :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 jaja ez lenne a nagy mutatvány,nem kanalakat hajligatni,az még énis megtom megcsináni :sowwy: :lol: Anti betelefonálna: hogy Uri figyu vazze a Kadi kikalapálódott köszi , de most kéne pár milcsi is tudsz segíteni??? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Ámulatból ámulatba esem. Nem csak lustább vagy, mint én, hanem sokkal hülyébb is :sowwy: :lol: :lol: Az nem lehet...az olyan lény már nem életképes... :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Az nem lehet...az olyan lény már nem életképes... :lol: :P :lol: Dehogyisnem, csak egy bizonyíték arra hogy az agyhalál után is van élet! :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 jaja ez lenne a nagy mutatvány,nem kanalakat hajligatni,az még énis megtom megcsináni :sowwy: :lol: Egyik rádióban volt vendég egyszer ez a Gellerék gyermeke, oszt a műsorvezető megjegyezte a kanálhajlítós mutatványára, hogy ez ám a hasznos tudás... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 165/35r17 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Ez valami beteg méret...lehet mocigumi??? :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 azt csiripelik a madarak van 1 opel corsa ? törötten sziszegős motorral 600ezerért :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Ez valami beteg méret...lehet mocigumi??? :lol: :lol: Nem ilyesmi van pl a speedsteren elöl? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Jobb oldalo ki az a kendős nénike ? :lol: :lol: Az Én vagyok... :sowwy: :lol: pont ideálisak voltak a körülmények a gyólyaláb cseréhez..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 azt csiripelik a madarak van 1 opel corsa ? törötten sziszegős motorral 600ezerért :sowwy: Sziszegős Corsa? :lol: A, vagy B? Csak nem a piros? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Az nem lehet...az olyan lény már nem életképes... :sowwy: :lol: :lol: elvegetálgatok itt magamban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Mértünk ma kompressziót, végig 15.1 bár :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Mértünk ma kompressziót, végig 15.1 bár :sowwy: az jóóóó szerintem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Az nem lehet...az olyan lény már nem életképes... :lol: :lol: :lol: Néha a saját életképességem kapcsán is vannak fenntartásaim :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 egyedi fény :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 az jóóóó szerintem... :lol: 12-15 ír gyárilag :sowwy: Jössz ma a Lurdyba? Bár én is csak akkor megyek ha nem fog esni, nem fér le a buszom a garázsba :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 egyedi fény :lol: de azért ezen legalább látszik is a rozsda. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 12-15 ír gyárilag :sowwy: Hát én is 15.2-3-ról tudok...pont ezért jó a 15.1 Teeeeeeeeeee... 9-re már rá lehetne szúrni a turbót...nekem 14 körül volt a GSI-ben még generál elött... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Hát én is 15.2-3-ról tudok...pont ezért jó a 15.1 Teeeeeeeeeee... 9-re már rá lehetne szúrni a turbót...nekem 14 körül volt a GSI-ben még generál elött... :sowwy: Még írtam az előbbi hozzászóláshoz, arra is nyomsz valamit? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Még írtam az előbbi hozzászóláshoz, arra is nyomsz valamit? :sowwy: nem tom még...Dartsozni biztos, hogy igen, de a lurdyt még nem tom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 nem tom még...Dartsozni biztos, hogy igen, de a lurdyt még nem tom... oda nem jön ott csak opelosok taliznak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 oda nem jön ott csak opelosok taliznak Nyasgem...intézzem, hogy holnapra Te se legyél az??? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 12-15 ír gyárilag :sowwy: Jössz ma a Lurdyba? Bár én is csak akkor megyek ha nem fog esni, nem fér le a buszom a garázsba :S Ménnnnn papírból van és szétázik a felső parkolóban ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Ménnnnn papírból van és szétázik a felső parkolóban ? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts