Sonique Gsi 16V Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Édesapáméknál... :wink: mán azt hittem hogy szallodában vagyol ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Isten ments, vagyok ott eleget... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Isten ments, vagyok ott eleget... :roll: no nekem Te Ne alig melozol :lol: én meg vadaszom a szabadnapokat mult honapban is volt belöle 3 azt sem tudtam hirtelen hova menjek olyan sok idö az a 3 nap :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Persze minden nap délig szunyálsz...szóval nem kell a duma... :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június5, 2005 Megoszt Elküldve Június5, 2005 Persze minden nap délig szunyálsz...szóval nem kell a duma... :lol: :lol: ;) kivéve amikor 5 kor kelek :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június5, 2005 Megoszt Elküldve Június5, 2005 SXp jól is néz kia tijjed :wink: Gondoltam éjn is belevágok de egyelőre most más baromságokkal vagyok Lfoglalva.... Akitől vettemm a hácssó tmet azt mondta a tijedbe bele is lett próbálva... csak nem értem a felfogatási pontja mijért ilyen magas a 2 toronynál... annak nem majdhogynem laposnak kellene lennie? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Június5, 2005 Megoszt Elküldve Június5, 2005 http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...ssPageName=WDVW ez kéne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június5, 2005 Megoszt Elküldve Június5, 2005 kár h alig láccik belőle vmi :idea: 7500juróért eddig ohne licit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Június5, 2005 Megoszt Elküldve Június5, 2005 sajnos úgyse lehetne behozni :evil: de C20LET :twisted: kiváncsi vagyok össze lehet-e rittyenteni ilyet kishazánkban..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június5, 2005 Megoszt Elküldve Június5, 2005 sajnos úgyse lehetne behozni :evil: de C20LET :twisted: kiváncsi vagyok össze lehet-e rittyenteni ilyet kishazánkban..... persze van is ilyen itthon.....meg készül is......ugye Szonik? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június5, 2005 Megoszt Elküldve Június5, 2005 mire gondolsz összerittyentés címen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június5, 2005 Megoszt Elküldve Június5, 2005 persze van is ilyen itthon.....meg készül is......ugye Szonik? :lol: hát ha shima c20letre gondolt kavics cartárs, akkor kicsit le vagyon maradva :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Június5, 2005 Megoszt Elküldve Június5, 2005 mire gondolsz összerittyentés címen? nem tudom hogy hogyan érdemes.... mocicsere oder turbósítás project... még meg se vettem a gsimet, de már tuningolom :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június5, 2005 Megoszt Elküldve Június5, 2005 mocicsere amugy meg ezt igy első körben felejtsd el....vedd meg és máris rá kell költened némi kp-t mellesleg megszünt a ropogó hang amiért annyira paráztam a kanyarodásoknál, azt a stabilizátor bekötő bizbaz (2000ft-os tétel) cseréje megoldotta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június5, 2005 Megoszt Elküldve Június5, 2005 turbosítás? ugyanolyan suxx mind1ik sztem, ha csak shimán c20let install az se kism óka, nekem ugyan nincs de a cartársakat látom akik szarakodnak vele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Június5, 2005 Megoszt Elküldve Június5, 2005 azt vágom, hogy nem megy egyszerűen... ismerősöm kapásból két turbót installált a gépbe... aztán most megy a játék hogy hogy megy jobban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 ilyen lett az első lökösöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 A lökös szép, de az a toldás nekem annyira azért nem gyere be.... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 No comment... :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Vágtam egy versenyt egy szintén gsi astrával amiben most cseréltek váltót.F20-as nem kaptak és ezért F16-os került bele. A srác egyedül ült mi meg ketten. a lényeg , hogy ott volt a szeren a gépe :oops: 1-2-3 szabályzásig verte . Nekem még koránt sem szabályzott de már neki igen??? Nekem F20-as gangom van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Viper Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 No comment... :lol: :lol: ;) Naon céééép lett!!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Kár hogy ez még csak a modern technika eredménye, de 1 hónap múlva valami hasonló design, csak más színekkel... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 a fotosop csodákra képes :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Majd lesz itt még kuksi... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Kedves GSi Car társak! Én mint az egyik fő szervező ajánlom figyelmetekbe a Julius 22-23-24.ei hétvégén megrendezésre kerülő Szelidi Opel találkozót! Jelenlegi infok és jelentkezeési Iv ITT: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=907&start=30 Várunk minden kedves Opelost aki szeretne egy jo hetveget programokkal és fürdőzéssel tölteni!!!! Üdv Dénes Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts