Atommanó Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Ki kell próbálnom a 4X4-et...nincs mese...mindjárt itt a tél... :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Anti leszedtem a matricát :sowwy: Mr Photoshop... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Anti leszedtem a matricát :sowwy: Jaaa és ha már hitel mit szólsz ehhez? egyedi is, szinte nincs is belőle az országban 10db stb.. stb.. :lol: Kis tuning és a Subi márcsak szagolja a kipuffot :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Kis tuning és a Subi márcsak szagolja a kipuffot :sowwy: :lol: Hát ha azt a néminemű kis 3 milkás vételárkülönbözetet rákenném egy Subira...azért az már úgy mókás autó lenne.. :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Hát ha azt a néminemű kis 3 milkás vételárkülönbözetet rákenném egy Subira...azért az már úgy mókás autó lenne.. :lol: :lol: :lol: :sowwy: Valószínű :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Mr Photoshop... :sowwy: :lol: Tényleg leszedtem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Tényleg leszedtem! :lol: és ugye hogy jobban megy??? :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Hát ha azt a néminemű kis 3 milkás vételárkülönbözetet rákenném egy Subira...azért az már úgy mókás autó lenne.. :sowwy: :lol: :lol: Hát azért mégis csak opelfórumon vagy :lol: a meg fiatalabb 3-4 évvel :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Hát azért mégis csak opelfórumon vagy :sowwy: a meg fiatalabb 3-4 évvel :lol: és hirdetik is egy ideje....jóóóóideje Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 és ugye hogy jobban megy??? :lol: :lol: :P Elég volt leszedni azt a kétoldalas fekete ragasztót :sowwy: de sikerült :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 és hirdetik is egy ideje....jóóóóideje 8 millát meggondol az ember, akármilyen jó kocsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Evoból bazi kicsi a választék, és jóval drágább, nincs bubu hang... Viszont van szép türümm...türümm hang, és mellesleg van a klubban olyan ember, aki kicsit már beleásta magát a technikába :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 8 millát meggondol az ember, akármilyen jó kocsi Szép az OPC Astra de nemtudom az ára nekem nagyon hororr 8 Milláért már lehet venni ezt azt ! De elfogadnám OPC-t :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Szép az OPC Astra de nemtudom az ára nekem nagyon hororr 8 Milláért már lehet venni ezt azt ! De elfogadnám OPC-t :lol: Hát nekem nagyon-nagyon tetszik, remélem egyszer lesz majd olyan, ha majd annyi idő lesz int a F astra GSI :lol: :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Szép az OPC Astra de nemtudom az ára nekem nagyon hororr 8 Milláért már lehet venni ezt azt ! De elfogadnám OPC-t :lol: 0km-es autók közül mit kapsz ennyiért? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Hát nekem nagyon-nagyon tetszik, remélem egyszer lesz majd olyan, ha majd annyi idő lesz int a F astra GSI :lol: :sowwy: :lol: http://autodrum.com/img/reviews/automobile...tion_2008_2.jpg Jajjjj bocsánat, elnéztem a színt :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 0km-es autók közül mit kapsz ennyiért? :sowwy: Ez mennyire igaz! :lol: Jóhogy jöttél, még leköpködik az astrát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 8 millát meggondol az ember, akármilyen jó kocsi yahh ez meg 8 ba sem kerül és kinek kell uj kocsi vagy ez szal 8 millaért én nem opelt vennék az biztos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Ez így van...ahogy Zoli mondja...én már a 4 milcsivel is így vagyok (használtat veszek csak újat többet soha...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Hát igen, a BMW az BMW, a cég ahol dolgozom szállítja a BMW Magyarország Vecsési dolgozóit is, hát kint a biznisz park parkolójában nagyon állat BMW-k állnak, amiből nem látni a használtautón egyet sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Jajjjj bocsánat, elnéztem a színt :sowwy: :lol: http://img114.imageshack.us/img114/7200/69243rk8fo.jpg épp szólni akartam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 0km-es autók közül mit kapsz ennyiért? :sowwy: Jogos!! igazán nemnéztem hogy egy iylen minőség másból mennyi! De nekem is tetszik sőőt ahogy B csai mondta remélem 15-16 évesen én is hozzájuthatok egy ilyenhez! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Ez mennyire igaz! :sowwy: Jóhogy jöttél, még leköpködik az astrát :lol: Ez így ebbena formában nemigaz! :lol: :P Nekem is bejövős :lol: Ha lenne ennyi bobóm megvenném nem ám hogy nem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Ez így van...ahogy Zoli mondja...én már a 4 milcsivel is így vagyok (használtat veszek csak újat többet soha...) bő 4 misiből kapsz egy két éves OPC-t is :sowwy: Ha már nem új autókról beszélünk, mert a felhozott 8 misis példában egy 0 km-es példány volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 bő 4 misiből kapsz egy két éves OPC-t is :lol: Ha már nem új autókról beszélünk, mert a felhozott 8 misis példában egy 0 km-es példány volt :lol: Jól nyomod gabi! :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts