Racce Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Aztán ha megunja a Subibubut, akkor jön az Evóóó... :D Hát...inkább EVO,mint Sub...szerintem,mivel a nyigázást sokkal jobban bírja,meg szebb is....csak talán a Subnak jobb a hangja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Okés...dobjatok meg +1 misivel...és akkor nézek evót... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Okés...dobjatok meg +1 misivel...és akkor nézek evót... :D :D evo 8 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 evo 8 Pont ott az 1 misi itt is...mert hogy magyar papírokkal 5.2... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Pont ott az 1 misi itt is...mert hogy magyar papírokkal 5.2... :D Kis hitel és megvan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 mielőtt dobnák neked a misit, leadhatják a drótot nekem, és eléd ugrok a megfelelő pillanatban. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Kis hitel és megvan! Szerinted a Subi az zsebből lenne??? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 evo 8 Szép. Az egyik Top Gear -ben volt. Egy Lamborghini-t nyomott le a tesztpályán. Aztán mutatták a hátrányait. Pörgetni kell, különben valami Renaulttal próbálták, hogy lenyomja, meg összeszámolták, hogy mibe fáj a szervízköltség, ami gyakran van rajta, mert karbantartásigényes. De, ha lenne pénzem, tuti bevállalnám ennek ellenére :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Szerinted a Subi az zsebből lenne??? :D :D :D Még jóhogy, Ne szerénykedj !!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Még jóhogy, Ne szerénykedj !!!!!!! Jóóóvannna...csak kiváncsi voltam, hogy kinézitek e belőlem... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Én kinézem belőled :D Hát az evóról sem ír mindenki csak szépet! evo 8 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Én is zsebből vettem a kocsit mondjuk ez látszik is a korán nembaj de legalább az enyimééééééééé nema banké :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 De van ilyen is, ez a legjobb! """" jól néz ki+dögös, a csajok megzavarodnak tőle """ :D Csajozós evo :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 nálam van a poker szetted Albi, bocsi hogy kiejtettelek :D 2. lettem...egészen a headsup-ig minden jött na de onnan semmisenemse :D köszi a játékot! Oksa, jól játszottál grat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 De van ilyen is, ez a legjobb! """" jól néz ki+dögös, a csajok megzavarodnak tőle """ :D Csajozós evo :lol: Elgondolkoztató az 1 misi plusz... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 ha má nem vitté a C-vel vinned kell majd a nagy erőssel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 tudjátok mi a baj rózsikával? hogy a vezeték neve csipke ugyan is állandóan alszik és amikor felépre rájön ,hogy a bilibe lóg a keze :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 tudjátok mi a baj rózsikával? hogy a vezeték neve csipke ugyan is állandóan alszik és amikor felépre rájön ,hogy a bilibe lóg a keze :D Mááá megint szíívtááá??? :D :D :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Mááá megint szíívtááá??? :D :D :D :D :lol: mindenki magábó indulki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 mindenki magábó indulki Szal nem viszlek... :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Pont ott az 1 misi itt is...mert hogy magyar papírokkal 5.2... :D jo de akkor nem egy CSAK subarut veszel hanem egy EVO-t ami mellesleg egy Mitsubishi és zongorazni lehet a külömbséget minöség terén ... ha hosszabb tavra gondolkodsz akkor inkabb EVO .. és legalabb amit a subarunal szervizre költenél itt elköltheted az auto árára egyböl .. de legalabb megbizhatobb mint egy subaru Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Mááá megint szíívtááá??? :D :D :D :lol: :D nem szívók marihónajját :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 jo de akkor nem egy CSAK subarut veszel hanem egy EVO-t ami mellesleg egy Mitsubishi és zongorazni lehet a külömbséget minöség terén ... ha hosszabb tavra gondolkodsz akkor inkabb EVO .. és legalabb amit a subarunal szervizre költenél itt elköltheted az auto árára egyböl .. de legalabb megbizhatobb mint egy subaru Ez egyébként bazi érdekes dolog...kb mint a VW-Opel, vagy GSI-VTI dolog...szinte mindenki mást mond...Van aki az evo-val szív, és van akinek semmi gondja vele...pedig kitapossa a lelkét...és akkor ugyan ez a Subaruk esetében... Nekem a BUBU személy szerint szimpibb...de nincs kizárva, hogy egyszer meg EVO-t veszek...mittomén... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Ez egyébként bazi érdekes dolog...kb mint a VW-Opel, vagy GSI-VTI dolog...szinte mindenki mást mond...Van aki az evo-val szív, és van akinek semmi gondja vele...pedig kitapossa a lelkét...és akkor ugyan ez a Subaruk esetében... Nekem a BUBU személy szerint szimpibb...de nincs kizárva, hogy egyszer meg EVO-t veszek...mittomén... :D hat mivel nekem 1ik sincs igy nem vagyok tul elfogult ... de több szart hallok egy subarurol mint evo rol .. és sokkal hogy sokkal megbizhatobb ez tény .. ezen szerintem kár vitatkozni mert nem 1 kategoria ... már mint minöségre és ez az árában is meglatszik .. ha van egy csöpp hely még a bububu mellett a fejedben és ki tudsz vagy akarsz fizetni ennyivel többet akkor nem kérdés hogy az Evo sokkal jobb valasztas .... de ehez elöbb agy mosás kelll a bubububububub hang elfelejtésére :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Szal nem viszlek... :D :D :D :lol: megigérted :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts