kavics Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 szerintem nagyon korrektül nézne ki a vason :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 csak akkor lehet gáz, ha a dob full gitt merhogy elég frissnek néz ki rajta a festék... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 szerintem nagyon korrektül nézne ki a vason :wink: Hát igen, a lelki szemeimmel már én is rápróbáltam, és bejönne, de nagyon!!!:lol: De a Carstylingon sajnos csak egy mail van megadva.Pedig holnap akár el is "ugrottam" volna érte! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 csak akkor lehet gáz, ha a dob full gitt merhogy elég frissnek néz ki rajta a festék... :roll: ott a pont :wink: az a karaván több helyen is érdekes.... de árában van legalább... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 csak akkor lehet gáz, ha a dob full gitt merhogy elég frissnek néz ki rajta a festék... :roll: Hát igen, ez nekem is feltűnt.Majd érdeklődöm még.Meg minden.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 De a Carstylingon sajnos csak egy mail van megadva.Pedig holnap akár el is "ugrottam" volna érte! :lol: egy órája emileztem a sráccal.. próba szerencse :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 ez de komoly :shock: f astra kerettel a digit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 S, mennyiért vesztegetik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 jó randa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Ez így csúnya... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 na szép a fika brigád, nektek soha semmi nem joe :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Szerintem egész jó! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Akkor már inkább a sima kerettel... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 vagy inkább a teljesen digit ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Hát ezt már meg sem mertem említeni... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 kíváncsi vagyok, hogy átállították-e, vagy csak parasztvakítás :lol: amúgy nekem furcsa, hogy régi kasztniban van a dis-es motor olyanról nem tudtam :roll: ez nem turbo cali szamlap hanem egy digitalis kmora no spiral abs röl kapja a jelet 0 rol indul a sebességmérs és azok mind igy neznek ki no ebböl szép GSI Caravant lehetne csinalni dis motor .. mi az hogy régi kaszni kess kocsija 93 as GSI DIS gyujtassal 92.8 ho utan DIS gyujtasos a c20xe altalaban bar motorszam függö de itt volt a csere Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 ez de komoly :shock: f astra kerettel a digit :lol: meg mindig az enyem legszebb ;) nem dicsekves keppen :lol: de akkor is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Szerintem meg az enyém... :wink: Szóval én nyertem... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Szerintem meg az enyém... :wink: Szóval én nyertem... :lol: :lol: a tiedröl inkabb ne beszeljünk :smt021 hot gagyi és nem is muxik jol es egyebként is 6 oramba telt bekötni szal ronda :butthead: :smt003 yahh és nem is a tiedröl volt szo mit szolsz bele ! egyébként is astra idegen kmora ;) és nezd meg az emailed irt-e a fazon yahh egyébként hunnn vagy melozol ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Fazon nem írt... A digitem a...bi-bi-bi... Amúgy meg 7és fél... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Fazon nem írt... A digitem ######a...bi-bi-bi... Amúgy meg 7és fél... :lol: :lol: rendesen meg csak az enyem muxik ;) :smt038 :smt044 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Akkor örüljél... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Akkor örüljél... :lol: :lol: :flower: :laughing6: :toothy4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 szal hun is vagy melozol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Édesapáméknál... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts