Atommanó Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Pörögjünkegyhelybenvázeeeeeeeeeeeeeemajdhaelszédülszátveszem :lol: :D :D Neked van saját pörgős autód...amit úgy hallottam, hogy hangos, kényelmetlen, meg mittomén...Ez amúgy igaz????? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Meg azt a matricás buziságot a tanktetőről én azért leszedném... :D :D :D Jó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 bár itt mindenki kattant :D :D Perszeee... vannak fiatalkori hülyeségek, de aztán kinövi az ember... már aki... :D az evokat viszont magasztalják :D :D Pörögjünkegyhelybenvázeeeeeeeeeeeeeemajdhaelszédülszátveszem ;) :lol: Most elképzeltelek titeket, ahogy kézenfogva pörögtök, mint az ovisok az oviudvarban... :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Neked van saját pörgős autód...amit úgy hallottam, hogy hangos, kényelmetlen, meg mittomén...Ez amúgy igaz????? :D :D 1helybe nem lehet vele pörögni dilibogyó :D :lol: Másik rész nem étem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Persze...egyáltalán nem eldöntött dolog...a többiről amik most fenntvannak szinte minddel van valami gebasz...ennek a hátránya, hogy utazni kell, hogy megnézze az ember...ezért nem nézte meg még senki...erről nem igazán tud senki semmit...amúgy azért eladó, mert vett egy újabb STI-t a tulaja... Jön velem Subaruszaki, nem egyedül fogom eldönteni...ő megnézi, elmondja, én meg eldöntöm...Ennyi...a színe az csak egy pozitívum... :D egyébként komolyan belegondolva miert venne masik STi-t a fazon amikor ez már 291Le vagy mennyi ... nem kerek ez nekem ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Ez már olyan szép, hogy ezen nem lehet többet dobni. :D ü l t e t é s :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 egyébként komolyan belegondolva miert venne masik STi-t a fazon amikor ez már 291Le vagy mennyi ... nem kerek ez nekem ... Nem venne...hanem már vett egyet...és lehet azért, mert ez 2003-as az meg 2007-es... De ez mondjuk nem érdekel...mindig van oka annak, hogyeladja az ember az autóját... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Másik rész nem étem :D Azt csipogták a verebek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 ....Most elképzeltelek titeket, ahogy kézenfogva pörögtök, mint az ovisok az oviudvarban... :D :D :D.... Te csak neoviudvarozz rollerbandita :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Jó :D Csabi meglestem a képtárad :D WOW nemsemmi! Amikor láttam az öltéseket a homlokodon egybőla Grand Kanyon villant be! Tessék óvatosan közlekedni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Azt csipogták a verebek... :D Mit ? :D Hogy hangos az autó ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Nem venne...hanem már vett egyet...és lehet azért, mert ez 2003-as az meg 2007-es... De ez mondjuk nem érdekel...mindig van oka annak, hogyeladja az ember az autóját... persze ha valoban ezért akkor hajrá meg kell venni mert ezekszerint a mostani tulajnal nem volt gond a kocsival ami kiabranditotta volna hogy meg1x subarut vegyen :D ha meg azért vette masikat mert ez szar nem subarut vett volna ... szoval lehet szerencséd lessz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 ü l t e t é s :D Neked ez volt kiskorodban az első szavad? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Csabi meglestem a képtárad :D WOW nemsemmi! Amikor láttam az öltéseket a homlokodon egybőla Grand Kanyon villant be! Tessék óvatosan közlekedni :D Hát igen, mostmár megadom a balkezet is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 ü l t e t é s :D Egyfolytába ültetés :D :D :D redi néha nem ámooodsz rugókkal?? :lol: :D :D Psze ultetőssel! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 persze ha valoban ezért akkor hajrá meg kell venni mert ezekszerint a mostani tulajnal nem volt gond a kocsival ami kiabranditotta volna hogy meg1x subarut vegyen :D ha meg azért vette masikat mert ez szar nem subarut vett volna ... szoval lehet szerencséd lessz :D Meg kell nézni...képről szép...de hát az még nem jelent semmit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Hát igen, mostmár megadom a balkezet is! :D Az a lényeg hogy nem lett nagyobb baj , a kocsit kinem szarja le lehet venni másikat mondjuk egy pirosat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Mit ? :D Hogy hangos az autó ? Hát, ha túl tudják csipogni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Az a lényeg hogy nem lett nagyobb baj , a kocsit kinem szarja le lehet venni másikat mondjuk egy pirosat :D :D ja, igaz ez miatt ugrott a konyhafelújítás és a fürdőszoba! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 :D :D Jaja...és ez így is van... Viszont kinek a pap, kinek a paplan...2-en írják, hogy szar, 10-en meg hogy király...Van akinek bejön van akinek nem... Anno emailben csacsogtam a bubu fórumán pár emberrel.Mindenki szerelmes az autójába, és olykor több bubu is van a családban.Nem feltétlenül a WRX/STi szakaszon.... Az átlagbubusok pedig nem mesélnek beállt turbóról, meg szétszakadó autóról.Egyszerűen csak szeretik, mert egy életérzés, és unásig megbízható. Ne hagyd magad lebeszélni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Meg kell nézni...képről szép...de hát az még nem jelent semmit... yahh a tied is ilyen volt de a gyerk tul jol hasznalta a photoshop ot :D kép megjegyzése az oldalon : Subaru? SUBmarine! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 :D ja, igaz ez miatt ugrott a konyhafelújítás és a fürdőszoba! :D Majd meglessz nem lehet mindent egszerre :D De legalább van egy ujabb vas :D Nekem is elég sokminden elmaradtt most hogy Januárba vettema kocsit, de nemérdekel majd meglessz ha meg nem akkor meglessz bocsájtva! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 http://www.scoobyblog.com/wp-content/uploads/2006/09/011.jpg Báázzzeegghhhh Zolii! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Uhhh...azzal az utlsóval mi történt??? Találkozott egy muffloncsordával??? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 :lol: ja, igaz ez miatt ugrott a konyhafelújítás és a fürdőszoba! :D Ne bánd...az ráér... :D :D :D Különben is, ha az kész, akkor úgy is a nappalifelújításért fog nyaggatni az asszony...aztán a háló...nem lesz sose vége...náluk itt merül ki a tuning fogalma... :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts