Lanti Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Tegnap is hívtak meg ma is...elvileg a héten ketten megnézik...ki tudja..lehet csütörtökön mehetek a Szusival melózni... :D :D :D hát ezt max ha 1-1 be becseréled rá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 nem élek olyanokkal de olyan nélkül se... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 :D :D :D Multivitamin... :D :lol: :D 10sörnek a hatása jobban teccik...és még ócsóbb is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Ésakko STI lámpákat bele azonnal :D jah télleg és akkor azért mivel nem STI igy a gsi-kkel fogsz versenyezni? Előrébb lész az NE után az XE ellen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 10sörnek a hatása jobban teccik...és még ócsóbb is meg pucolja a veséket, nem elssz veseköved :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Ésakko STI lámpákat bele azonnal :lol: :D :D :D Nekem ez egyenlőre így tetszik...semmi fisz...sziszegni sziszeg, bububu hang megvan, belseje nem látszik a fóliától, alatta a 4x4...azt kész... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 :D :D :D Nekem ez egyenlőre így tetszik...semmi fisz######...sziszegni sziszeg, bububu hang megvan, belseje nem látszik a fóliától, alatta a 4x4...azt kész... :D Sztem én nem kérdeztem :lol: . Ha meg mégse jön be a bububu, akko mehet bele az XE... :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 meg pucolja a veséket, nem elssz veseköved :D :D má vót 2 is :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 jah télleg és akkor azért mivel nem STI igy a gsi-kkel fogsz versenyezni? Előrébb lész az NE után az XE ellen? Sima ügy...de közben naphosszakat gyakrolok majd álnéven a COD-ban...azt egyszer csak jövök, és ott is véged lesz...mindezt csak azért, hogy legyen értelme játszanod, meg, hogy megértsed, hogy let-et kellett volna rakni a "szép"felnis verdába... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Sztem én nem kérdeztem ... Kuuussszojjj Köcöög...honlap kééészvanmáááá??? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Kuuussszojjj Köcöög...honlap kééészvanmáááá??? :D :D :D Má írhacc a vendégkönyvbe :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 szegény kadi :D a subaru meg nagyon nagyon :D söpörd ki gyorsan az ódit :D a 4x4 valóban jó móka csak kicsit emelni kell a subaru hasmagasságán...esetleg javítani a terepszögeken.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 szegény kadi :D a subaru meg nagyon nagyon :D söpörd ki gyorsan az ódit :D Hidd el rajta vagyok... :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Megnézték a motoromat, hogy mitől folyik az olajam. Szelepfedél tömítésnél is jön belőle... Meg a karternél... Meg van repedve a karter... Szal most kartertömítést és szelepfedéltömítést is kellett vennem, meg olajat, olajszűrőt, a kartert meg elviszik megheggesztetni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Hidd el rajta vagyok... :D :D :D de azt nem értem h anno is akartál subarut csak sokat fogyaszt meg mittomén mi volt a baj.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 de azt nem értem h anno is akartál subarut csak sokat fogyaszt meg mittomén mi volt a baj.. :D Akkor megpróbáltam épp ésszel gondolkozni...de most nem megy... :D :D :D Soxor nem megy... :lol: vagyis ritkán... :D :D Hisz ismertek...jön a katt...azt kész... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Akkor megpróbáltam épp ésszel gondolkozni...de most nem megy... :D :D :D Soxor nem megy... :lol: vagyis ritkán... :D :D Hisz ismertek...jön a katt...azt kész... :D jaja :P bár itt mindenki kattant :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 jaja :D bár itt mindenki kattant :D :D :D :lol: :D Csak nem mindenki látja be...én pl tom magamról... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 jaja :D bár itt mindenki kattant :D :D Én normális vagyok,,, a hangok is megmondták :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 :D :D :D Csak nem mindenki látja be...én pl tom magamról... :lol: :D nekem minden autóm racionális döntés volt eddig....nálam sosincs katt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 nekem minden autóm racionális döntés volt eddig....nálam sosincs katt :D Biztos vagy ebben??? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Biztos vagy ebben??? :D :lol: :D miért ? melyik nem volt az ? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 melyik volt az??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 melyik volt az??? :D életem első aszkónája :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts