opel16v Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 bájdövéj melyik metabond olaj illik a C20XEhez? :D 10W40 speed :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 10W40 speed :D Köszi mester. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Kadi elkelt...a felnik gumik, szlickek még megvannak belőle...azokat is eladom... Van a mattig szett, a 4 mangels, 2 slick, meg a 4 Demo féle szlick, ráadásul van Gelkonál is 4 vagy 5 gumim...gumisbóóótot kénye nyitnom... :D :D Közben szerelmes is lettem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 http://www.kepfeltoltes.hu/080415/zoli_k_p...ltoltes.hu_.jpg Ezt akarod megvenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Még nem tudom...egyenlőre tény, hogy tetszik... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Kadi elkelt...a felnik gumik, szlickek még megvannak belőle...azokat is eladom... Van a mattig szett, a 4 mangels, 2 slick, meg a 4 Demo féle szlick, ráadásul van Gelkonál is 4 vagy 5 gumim...gumisbóóótot kénye nyitnom... :lol: :D Közben szerelmes is lettem... :D http://www.kepfeltoltes.hu/080415/zoli_k_p...ltoltes.hu_.jpg hát ez gyorsan ment.....bár talán jobb is igy gyorsan lezárni mielőtt meggondolod magad :D nem titok menniyért ment el? akár pü-ben is vagy bárhogy de tényleg érdekelne Ez a Subaru tényleg nagyon szép (és ritka!)...persze elölről csúnya mint az ördög de melyik subaru nem? :D Szép dolog a bububuubuuu de akkor is inkább Evo :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 hát ez gyorsan ment.....bár talán jobb is igy gyorsan lezárni mielőtt meggondolod magad :D nem titok menniyért ment el? akár pü-ben is vagy bárhogy de tényleg érdekelne Ez a Subaru tényleg nagyon szép (és ritka!)...persze elölről csúnya mint az ördög de melyik subaru nem? :D Szép dolog a bububuubuuu de akkor is inkább Evo :D 300e-ért adtam oda Lacinak...(úgy néz ki, hogy visszaépíti 1.2-re, és a mantájába kerül be az xe...) gyári felnikkel... Így még eladom a maradék alkatrészeimet és 500 visszajött...ennyi... A sárga Subi meg limited edition, 500 db-ot csináltak belőle... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 A sárga Subi meg limited edition, 500 db-ot csináltak belőle... :D fujjuk át kék-feketére :D :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Kadi elkelt...a felnik gumik, szlickek még megvannak belőle...azokat is eladom... Van a mattig szett, a 4 mangels, 2 slick, meg a 4 Demo féle szlick, ráadásul van Gelkonál is 4 vagy 5 gumim...gumisbóóótot kénye nyitnom... :D :D Közben szerelmes is lettem... :D a hiredetésbe nincs rajta fólia.. itt meg van nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 barany_attila_-_live_at_bazis_debrecen-2008-04-01.mp3 tucc tucc Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Van rajta a hírdetésben is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Van rajta a hírdetésben is... :D subarura vágyakozunk? :D van annak aki elnem issza :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Van rajta a hírdetésben is... :D hmm most nincs előttem de mintha még irtad is volna, hogy 1 folia azt hello.. lehet keverem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 hmm most nincs előttem de mintha még irtad is volna, hogy 1 folia azt hello.. lehet keverem :D Igen, írtam is...ott úgy látszik, hogy világosabb rajta...de nem hiszem, hogy lecserélték volna... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Igen, írtam is...ott úgy látszik, hogy világosabb rajta...de nem hiszem, hogy lecserélték volna... :D :D miután neked ugyis kedvencekbe van ezért linkeld már be meg1x csakmert lusta vagyok visszanézni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Tesssssééééééééék... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Tesssssééééééééék... :D télleg van... mik nem történnek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Csodák nincsenek... :D Meg amit most felraktam azt a srác küldte emailban...szal gondolom csak tudja mi van rajta...nem a neten keresett rá... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Csodák nincsenek... :D Meg amit most felraktam azt a srác küldte emailban...szal gondolom csak tudja mi van rajta...nem a neten keresett rá... :D csakhát ugye az "s"4 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 :D most esik le...szegény kadett,és még 1 kört se vittél vele :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 :D most esik le...szegény kadett,és még 1 kört se vittél vele :D :D nagyon bőbeszédű vagy kecsó, a zenéhez járt vmi tabletta is? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 nagyon bőbeszédű vagy kecsó, a zenéhez járt vmi tabletta is? :D :D :D :D Multivitamin... :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 csakhát ugye az "s"4 :D Tegnap is hívtak meg ma is...elvileg a héten ketten megnézik...ki tudja..lehet csütörtökön mehetek a Szusival melózni... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 nagyon bőbeszédű vagy kecsó, a zenéhez járt vmi tabletta is? :D nem élek olyanokkal Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Tesssssééééééééék... :D Ésakko STI lámpákat bele azonnal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts