aztec Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 láttam jerry féle matrica system is bejött, mikor eljöttünk nem is vágtam le hogy má' a te becses neved diszeleg rajtaaa 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=2481742 Vélemény? Osztokörmodosítóval jó lehet? Félek hogy úgy már kicsit durva lesz az et... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Tegnap majden sikerült kinyirnom magam pontosabban másnak engem. :lol: M1-es autpálya teherautó előzött kamiont csak 1 gond volt,hogy én meg a belső sávban mentem vagy 150-160al :lol: fééééék majd bal kerekek már a földön az elválasztó sövényen szinte ,bal tükör majdnem korlátot simogatta,tudtam ha kormányon mozdítok vagy erős fékezés akkor vége a dalnak(mindezt 1-2s alatt........má jött a DIVX-is) a nemiszerv teherautóst nem érdekelte az egész sőőt előzött tovább :oops: Nah ekkor jöttem én.........a "bunkó gsi-s" :lol: leállósáv padló gáz a két RO - kamion elé...........majd satu............szőröstalpu barátunk rádlizott egyet (szép manőver ide-oda)majd gondolom idegileg sok lett neki és láttam a visszapillantóból tipli a leállósáv...............Hmmmmm..............ha most egy ladával vagyok vagy mittom én minvel akkor már lehet nem élnék ez a tetü meg csóválná a fejét a helyszinelők elött.............bocs mindenkitől csak kimérgelődtem magam. GSI4EVER! :prayer: Ui.: Tegnap pont akkor értem be a városba mikor száguldozott a jónép erre az egyik lámpánál a vácin mellém állt egy 2.4 -es Audi.....csákó síík ideg....elkezdi nyomni én is jól elcsépáztam erre következő lámpa megint gyorsulás....ismét kikapott........átnézek lehuzza az ablakot a srác akkor látom ez a Majka gyerek :lol: és mondja jól megy a verdád. :lol: Ennyi kaka után jólesett ez a kis verseny :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 40ért már rendes felnit kapsz ez csúnya is és nem is jó osztókörmódosítóval min. 10 lesz az ET és van egy bűnronda felni, ami kiáll a szériaautódból Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 40ért már rendes felnit kapsz ez csúnya is és nem is jó osztókörmódosítóval min. 10 lesz az ET és van egy bűnronda felni, ami kiáll a szériaautódból Köszi Bazs!!! Akkor ezt inkább hanyagolom. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 vedd meg ezt :arrow: http://forum.index.hu/Article/viewArticle?...33319&t=9060648 tükorpolír és utána nagyon disznó lesz :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Ez nekem túl dísztárcsás... :? Viszont ha látsz még jókat, akkor pü-ben nyugodtan jöhet! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 polírozva túl cult? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...91adeca7&s=1223 a stilauto nagyon bejövős... csak 5x100 egész szép kis GSI t találtam megint... csak az árát kicsit sokallom... (de legalább szép piros :lol: , és van benne klíma) http://www.auto.expressz.hu/hirdetes/OPEL/348423/1/1/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 már persze ha az tényleg klíma :? amúgy ennyiért már kapsz fészliftest is ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 már persze ha az tényleg klíma :? amúgy ennyiért már kapsz fészliftest is ;-) ja... amit néztem itt is... 1996-os, és olcsóbb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 egész szép kis GSI t találtam megint... csak az árát kicsit sokallom... (de legalább szép piros :lol: , és van benne klíma) 128e km? ugyanmár felnöttek vagyunk nem hiszünk a mesékben :lol: 1.4dodó? és mennyit enged belőle 500 ezret :?: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 ha enged belőle 400at akkor ok. de kissé el van tájolódva... a mesékben meg tényleg nem hiszünk... (izé nyuszi hozza a mikuláscsokit?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Sok... :wink: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 kavics : a piros gsi hirdetése nagyon sokáig ment a hasznaltauto.hu-n. kiskunvalahol lakik az ürge, a kocsit svájcból hozta, vagy ő vagy az előző tulaja. az eleje volt törve, meg a hirdrotőkéi csattognak, ha jól emlékszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=8324 gyári sportdobot vki? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 kavics : a piros gsi hirdetése nagyon sokáig ment a hasznaltauto.hu-n. kiskunvalahol lakik az ürge, a kocsit svájcból hozta, vagy ő vagy az előző tulaja. az eleje volt törve, meg a hirdrotőkéi csattognak, ha jól emlékszem. köszi az infókat... amúgyis az 96-os változatok a befutósak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=8324 gyári sportdobot vki? :wink: Ez most egy szép lámer kérdés lesz, de Astrácskámra jó lehet? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 max mások a felfogatási pontok! Ha jól tévedek a gsinek 3 a shimább astráknak csak 2 felfogató fülnek one hely :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Ezek szerint neki nem ez volt fent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 donno :roll: És ERRE emlékeztek? Anno upről indult 799ért majd felment 1 dodó fölé :lol: és most aki megvette 850ért árulja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 bazs! nicsak megin' 1 karaone csak turbocali számlappal o jeee :lol: Klikk Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 ...csak 2 felfogató fülnek one hely :wink: figyi a 'one' és a 'van' egyforma hosszú, ennek így nin értelme ;-) ha '1'-et írnál, akkor az jobb lenne :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 bazs! nicsak megin' 1 karaone csak turbocali számlappal o jeee :lol: Klikk kíváncsi vagyok, hogy átállították-e, vagy csak parasztvakítás :lol: amúgy nekem furcsa, hogy régi kasztniban van a dis-es motor olyanról nem tudtam :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 max mások a felfogatási pontok! Ha jól tévedek a gsinek 3 a shimább astráknak csak 2 felfogató fülnek one hely :wink: Tehát akkor még 1t szerkesztetni kell.Valahogy el kéne érnem ezt az embört.Mert ennyiért ez a dob, hogy is mondjam................ Elég occsó, főleg ha még korekt. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts