Atommanó Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 ITT azt írják hogy a c20let motor 100Km-ként eszik majdnem 1 deci olajat? az közel 1 liter 1000Km-ként? nekem tl soknak tűnik, olajcserétől olajcseréig fullra leeszi a teknőt? :D még kevés is akkor.. Tanusíthatom... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 wow :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 de egyik se irja h jobb mint a pirelli pzero nero :D Igaz. :D Mindegy még úgyis el kell fogyasztanom az SP9000-eket előtte. Egy Euroring nem érdekel valakit az elkövetkezendő 1-2-3 hónapban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 ITT azt írják hogy a c20let motor 100Km-ként eszik majdnem 1 deci olajat? az közel 1 liter 1000Km-ként? nekem tl soknak tűnik, olajcserétől olajcseréig fullra leeszi a teknőt? :D még kevés is akkor.. 0.09 liter/100 km az biztos 1 deci/100 km ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Igaz. :D Mindegy még úgyis el kell fogyasztanom az SP9000-eket előtte. Egy Euroring nem érdekel valakit az elkövetkezendő 1-2-3 hónapban? Lehet hogy neked bejönne,az is lehet hogy nem....Nekem spec az sp 9000 se jött be,mert a coupe astrámon 20e km alatt szálszakadt lett 3db....És esőben nem volt valami meggyözö...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Tanusíthatom... :D :D :D Akkor azért adtad el! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Anti amit a timeslipre írtál a kadettal kapcsolatban az igaz?????????? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 0.09 liter/100 km az biztos 1 deci/100 km ? :D És most nem is Albert számolt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 0.09 liter/100 km az biztos 1 deci/100 km ? :D Majdnem, de a 9 deci 1000Km-ként az már majdnem egy liter :D vagy nemjól számolom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Anti amit a timeslipre írtál a kadettal kapcsolatban az igaz?????????? :D ...azt ígérted nem olvasol timeslipet... :D :D :D amúgy sajnos igen...Nem kicsit nagyon...de jól vagyunk... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 ...azt ígérted nem olvasol timeslipet... :D :D :D amúgy sajnos igen...Nem kicsit nagyon...de jól vagyunk... :lol: Azt,csak kiváncsi voltam a sok sírásra...... Ide miért nem írsz ilyeneket?????????? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 ...azt ígérted nem olvasol timeslipet... :D :D :D amúgy sajnos igen...Nem kicsit nagyon...de jól vagyunk... :D jól érezted, hogy nem kell vezérlés csere... :lol: részvétem érte.. pedig többet érdemelt volna a kisauto :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 A Suszter milyen audit akar rád melegíteni????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 jól érezted, hogy nem kell vezérlés csere... :D részvétem érte.. pedig többet érdemelt volna a kisauto :D zsír új volt rajta a komplet vezérlés...mondjuk új az még mindig... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 A Suszter milyen audit akar rád melegíteni????? Nem tom...igazából csak kiváncsi vagyok...túlontúl nem érdekel..megvan a kiszemelt...ha viszik az autót, ülök a vonatra...azt irány Pápa... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Azt,csak kiváncsi voltam a sok sírásra...... Ide miért nem írsz ilyeneket?????????? :D Nem tudom...még nem fogtam fel teljesen...odalett nemkevés munkám...a pénzre szarok...de a meló amit beleraktam azt jobban sajnálom... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Na mostmár dobjatok egy linket, vagy mesélj ide is Anti! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Nem tom...igazából csak kiváncsi vagyok...túlontúl nem érdekel..megvan a kiszemelt...ha viszik az autót, ülök a vonatra...azt irány Pápa... :D De úgye nem az a kombi subaru?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 mi a f@x van a kadival? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Meg igazából nem döntöttem még el délutánig, hogy mi is legyen vele pontosan...gondolkoztam, hogy vágok rá egy új elejét...vagy megcsinálom...de mégsem... Sajnos úgy kell felfognom, hogy volt egy ilyenem is... :D Amúgy meg 100 felett 3-as, kereszt, csak nem jól jöttem ki belőle...így oszlop...elölről full telibe...zárhíd, géptető, jobbos lámpa off, hűtő hátra, (víz nem folyt el belőle :D ) majd kibaszta a vezérléstakaró oldalát, és ütött rajta egy kis lukat...a törmelék meg bepotyogott...(kb 5 cmm területű kis luk) és lehet megfogta a vezérlést...még nem tudom... de így legalább eldölt a sorsa... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Meg igazából nem döntöttem még el délutánig, hogy mi is legyen vele pontosan...gondolkoztam, hogy vágok rá egy új elejét...vagy megcsinálom...de mégsem... Sajnos úgy kell felfognom, hogy volt egy ilyenem is... :D Amúgy meg 100 felett 3-as, kereszt, csak nem jól jöttem ki belőle...így oszlop...elölről full telibe...zárhíd, géptető, jobbos lámpa off, hűtő hátra, (víz nem folyt el belőle :D ) majd kibaszta a vezérléstakaró oldalát, és ütött rajta egy kis lukat...a törmelék meg bepotyogott...(kb 5 cmm területű kis luk) és lehet megfogta a vezérlést...még nem tudom... de így legalább eldölt a sorsa... :lol: :D Részvétem... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Nem tudom...még nem fogtam fel teljesen...odalett nemkevés munkám...a pénzre szarok...de a meló amit beleraktam azt jobban sajnálom... :D Én mondtam hogy a hátsó kerék viszonylag nagy erővel,tud nem kevés meglepetést okozni :D ...Ahhoz tényleg rutinosnak kell lenni hogy komolyabb dolgokat be tudj vállalni.....Nekem is voltak elég necces dolgaim,mikor bekerült a zsugor a ladába......Azt hittem még mindíg az 1.2moci van benne és az élessaroknál 2.ban rárugtam a kuplungra.....A 6 sáv kellett hogy össze tudjam szedni a vasat :D A mátyásföldi reptéreni havonta valaki dobott egy tetőt mikor racsingoltunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 De úgye nem az a kombi subaru?????? Nem...a sárga...már több helyről körbepuhatoltam...nem sti, csak wrx, és érdekes módon 270 paci...a srác mondjuk 290-et mért rajta padon...az előző tulaj hozta be Mo-ra, az USA-ból...eredeti szín...kisebb koccok voltak, de törve nem volt állítólag... Ha elviszik egyszer az Audit, és ez még meglesz, akkor biztos, hogy lemegyek Pápára megnézni...ha jó, hozom is haza...de ez még majd kiderül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Hát ez van sajnos...így alakult...Lacit fűzöm, hogy vegye meg valamennyiért...a bukás mint olyan anyagilag nem kérdés...besokaltam, és nem tudtam megfogni...tény, hogy ság volt amit csináltam úgy ahogy volt....de inkább így mint valahol forgalomban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Amúgy ez az... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts