Xray Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Mer megyünk Danajozni Pístáékkal, meg Vosziékkal, meg Antiékkal, meg Viktorékkal... :lol: Amolyan össznépi bebaszós-táncolós-vigyorgós éjszaka lesz :D JÓÓÓÓÓÓÓ NEKTEK MOST IRIGY VAGYOK :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 De hüle vagy sanya vazze :D Szerencsémre ezt a többiek is tudják. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 matt fehér-bézs stb is olyan olcsó mint a fekete? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 FG eyy nagyon nagy nyugdíjas :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Én kérek elnézést.. csak azt írtam, amit láttam a videón.... Viszont akkor gondolom nem km/h a beosztás az órán...hanem mph az biza mph lesz. A 412 km/h mindössze kb. 257 mph. :D Ja és amikor Gabi és a színpad találkozik: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 bár ez sokkal jobb kép! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Besokkoltuk az arcot egy Corinitáva l :D:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Huhhhh...jó vóóót...felkeltünk...aztán most lenézünk Tökölre... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 hopp, egy ATS... :D Hopp mégegy... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 bár ez sokkal jobb kép! :D Irigykedttek Gabira mert legalább ő mer táncolni :D :D Elvarázsolja a színpad, a legközelebbi megasztárnál nevezzük be :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Irigykedttek Gabira mert legalább ő mer táncolni :D :D Elvarázsolja a színpad, a legközelebbi megasztárnál nevezzük be :D :D Na azért a többieknek sincs panaszkodnivalójuk :P Pl Pííísta mindenkit le szokott nyűgözni (vagy éppen tarolni) a higanymozgásos termékenységi táncával. :lol: :D De a képen azért jól látszik, hogy pl Gelko sem éppen egy gátlásos kiccsávó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 FG eyy nagyon nagy nyugdíjas :D :D :D :lol: Öcsééém. Életem eddigi 30 évében még nem jártam bulihelyen, amit olyan igénytelennek tituláltam, hogy onnan negyed órán belül távozzak... Na Pííísta mutatott egy ilyet még tegnap reggel a vörösmalom zárás után... Piaf klub. :D Többet oda be nem teszem a lábam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Na azért a többieknek sincs panaszkodnivalójuk ;) Pl Pííísta mindenkit le szokott nyűgözni (vagy éppen tarolni) a higanymozgásos termékenységi táncával. :D :D De a képen azért jól látszik, hogy pl Gelko sem éppen egy gátlásos kiccsávó :D :D :lol: Gyerekek király, karaoki léggitárral :D Ez a beválallom brother :D :D Gondoltam hogy atöbbieksem szerények csak téged piszkálnak :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 :D :D Gyerekek király, karaoki léggitárral :P Ez a beválallom brother :D :D Gondoltam hogy atöbbieksem szerények csak téged piszkálnak :lol: Na majd te is eljösz velü(n)k bulizni és Pista atya felszentel pálinkával. :D Aztán Futó mesterrel ERRE dobtok egy laza táncot! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Na majd te is eljösz velü(n)k bulizni és Pista atya felszentel pálinkával. :D Aztán Futó mesterrel ERRE dobtok egy laza táncot! :D Ez jobb :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Ez jobb :P ;) :D Ez a : "mizu vidéki vagy??" :D :D azért remélem oldal ablak nemfogtörni :D :D :lol: Bár a festett pajesz az vagyány :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Néhány momentum a szombat estéből :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mikigsi Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 kérlek ajánljatok váltot gyorsulásra gsi hez most f20 megy légyszi emilben mikigsi@freemail.hu elado érdekel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Néhány momentum a szombat estéből :lol: :D Látom a foglalkozás elérte célját :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Néhány momentum a szombat estéből :D http://kepfeltoltes.hu/thumb/080413/DSC001...ltoltes.hu_.jpg micsoda agysebész tekintet Pistánál :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 micsoda agysebész tekintet Pistánál :D :D :D Pont Balázska pulcsiját nyújtom ki ezt a feladatot kaptam Vödör Nagyúrtól :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 vkinek egy egyedi gyöngyszem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Valaki nem Vecsési? éjszakás vagyok a következő vasárnapig,és unatkozom itt a vecsési biznisz parkban:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 pedig én nyomtam amennyire lehetett, vagy még talán jobban is, asszem a képen is látszik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 vkinek egy egyedi gyöngyszem :D huha kicsit nekem csufika :D nameg a jobb lámpával mivan?? ki akar esni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts