Sörös Sanyi Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 egyébként mi a baj az ódival ? Hogy se nem Opel, se nem Bububu. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Hogy te milyen vagy? :D Ne feledd,hogy Hondásbol kupáltad ki magad. :P ;) :D Kedves Tamás :D :D Ez így igaz , de nem a kocsi márka itt a lényeg ,,,, itt a tuningolás csínja binja :D :lol: ezt csak azért tettem be hogy ha egy ilyen gépsas álvahagy a pirosnál tudd miből van az a sok lóerő :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 egyébként mi a baj az ódival ? Ha kicserélem a vezérlést akkor tulképp semmi...csak meguntam... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Ha kicserélem a vezérlést akkor tulképp semmi...csak meguntam... :D :D :D bazz végre kimeri ezt valaki mondani :D nekem még sose sikerült :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Kedves Tamás :D :D Ez így igaz , de nem a kocsi márka itt a lényeg ,,,, itt a tuningolás csínja binja :D :D ezt csak azért tettem be hogy ha egy ilyen gépsas álvahagy a pirosnál tudd miből van az a sok lóerő :lol: :D Tomit nem hagyja állva egy Suzuki sem a lámpánál... Annál azért tapasztaltabb vezető... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ dehogy... csak 160nál mintha tvsopos maszírozó gépbe kapaszkodtam volna. :D :D :D :lol: :D Tegnap voltam én is gumisnál csak a centírozás + súly 3000FT volt ehhhh :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 :D :D :D :lol: Tegnap voltam én is gumisnál csak a centírozás + súly 3000FT volt ehhhh :D Nekem 4kereket 2ezeré centíroztak. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Nekem 4kereket 2ezeré centíroztak. :D :lol: sok súly kellet az enyére a hülye F.asz haverom leszedtte rutinból ami rajtavolt :D :D :D szal mondtam neki jössz egy rekesz sörre vazze! Amúgy cakli pakli 6000 volt 4 le fel és gáz bele! Node enyi az ár :D ez nemsok csak mikeresünk szarul! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Tomit nem hagyja állva egy Suzuki sem a lámpánál... Annál azért tapasztaltabb vezető... :D Tomi lehet ügyes ha egy iylen sas 240 LE akkor tökmindegy a légbeömlőknek is köszönhetően a nyomábasem érhet :D :D ÉRTSED MÁ A VICCET BENNE B.ASZKI! :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Tomi lehet ügyes ha egy iylen sas 240 LE akkor tökmindegy a légbeömlőknek is köszönhetően a nyomábasem érhet :D :D Suzukiparkolóban van egy pár hasonlóan felszerelt személygépjármű, ha ügyes vagy és van hozzá szerszámod 1000Le-t össze lehet kaparni úgy hirtelen. :D Egyébként most vett a Kádéttrá szpoileres csomitartóajtót. Gondolhatod hogy nem csak dísznek kellett. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 hm........... :D esetleg... :D talán... :D ki tudja... :D Soha nem láttam még a kereklámpás subaruról előről úgy beállított fotót, hogy az tetszett is volna. A kékek itt is rondák, de a sárga az valami gyönyörű, úgy ahogy van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Suzukiparkolóban van egy pár hasonlóan felszerelt személygépjármű, ha ügyes vagy és van hozzá szerszámod 1000Le-t össze lehet kaparni úgy hirtelen. :D Egyébként most vett a Kádéttrá szpoileres csomitartóajtót. Gondolhatod hogy nem csak dísznek kellett. ;) Nyilván való hogy 1000 LE 30 perc séta utána a tecsóba összelehet pakolni fillérekből :D :D :D Csodálod hogy nagyobb tuningcégek tönkremennek mikor máshol bagóért mondjuk 1500Ft ért akár 100-150 LE t összetud szedni és nemkell szétszedni a kocsit hisz a Tuning Plug and Play csak főkő ragasztani és mehet a kocsi a padra mérni! :lol: :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Örülünk, hogy felkeltél... :D :D :D felkelni ? az hajnal 04:20 kor volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 ...amúgy Coupéval mind a ketten úgy emléxünk, hogy 262-t mondtál, hogy mi annyi körül mentünk, Te meg 270 körül...de végül is tök8... :D 26---- valamennyi volt ezt tituláltam 260nak aszem 268,5 te meg 25-- velemennyi ... de mivel rég volt nem emléxem pontosan Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Mi ez?? Falusi heggesztő tanfolyam??? :D :D 5db ból autó ??? Jah tudom Lego :D :D :D Hát gartulálok annak aki iylennek neki áll! Sonique ahogy látom ma sem vagy jobban mint előző napokban , kicsit lazíts ne stresszelj ennyit vazze árt az egészségnek! :lol: :D hat heggesztö tanfolyamnek nem mondanam ... mivel elég korrekten minden a gyari pontheggesztésnél van megbontva és ez csak 2 auto 1 cali és 1 gsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 hm........... :D esetleg... :D talán... :D ki tudja... :D :lol: :D :D én meg ilyet nezegettem ezen én is algondolkodtam most igy hirtelen esetleg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 vagy még talán ezt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 antinak meg inkabb ilyet Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Szerintem Antinak még agyalni kellene a szinen,mert a matt fekete szerintem túl snasz.Ok a matt,de valami más kellene,nem fekete. Pl nekem ez a bézs matt bejön. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Matt narancssárga matt fekete kombó lesz...az arányt mintát még nem tom...meg azt sem, hogy mikor lesz megcsinálva...lehet az is, hogy soha... a kék subi amit Sonique is meg én is linkeltem, az nincs rossz áron egyébként... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Te ebből a Kadiból hova lett a hűtőőőő... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 hopp, egy ATS... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Matt narancssárga matt fekete kombó lesz...az arányt mintát még nem tom...meg azt sem, hogy mikor lesz megcsinálva...lehet az is, hogy soha... a kék subi amit Sonique is meg én is linkeltem, az nincs rossz áron egyébként... :D hat a narancssárgához kocsi is kell mondjuk egy ilyen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 nem 400 felett...szerintem nem reális... :lol: szerintem igen :D 6: kb 10 000 nél fekszik ki a mutató 220-on.. onnan küzdi fel magát 11 100 ra kb.. ennyire hosszú lenne a hatodik? :D Az mph :D És ha kipróbálod a saját autódon, hogy 5-ben mennyit jelent ha 5000-ről 6000-re megy a fordszám, és azt megszorzod kb kettővel... kijön a sebességkülönbség ott is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 meg ezt talan hayabusa talan a legérdekesebb mikor a másik megy 250körül és ő egykerekezve elhuz mellette.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts