fehérgsi Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Gyárilag klímás ? YESSSSSSSSSSSS. És müxik is. 8) 93.8 havi 8) Sajna napfénytetőm nincs. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 ....YESSSSSSSSSSSS. És müxik is. 8) 93.8 havi 8) Sajna napfénytetőm nincs. :oops:.... Számomra akkor is kevesnek tűnik. Főleg azt az oldalt nézegetve amit Norbi benyomatott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 holnap megyek szétnézni.....érdekel vkit vmi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Számomra akkor is kevesnek tűnik. Főleg azt az oldalt nézegetve amit Norbi benyomatott. 30-40 kiló különbség imho belefér(het) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 holnap megyek szétnézni..... behind da enemy linezzz :roll: :idea: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 behind da enemy linezzz :roll: :idea: :lol: én igyekszem nem gyüjteni ellenségeket :lol: neked nem kell semmi a cuccból.....TÖKI? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Redi engem érdekelne a 4db HR rugó, de gondolom téged is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 nekem ugyan biza NEM 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Redi engem érdekelne a 4db HR rugó, de gondolom téged is.... igen 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 hát akkor ez van :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Viper Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 katalogus.hasznaltauto.hu nekem astrára 1120-at irtak forgalmiba Red! Köszi a infót és a linket! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 fakkk :x nem a vizhőfokjeladó volt meghalva hiába irta ki a tech1, hogy a -38fokos a viz, hanem valahol valami kábellel lesz a problem...most jol ki kell belezni a verdát, mindent végignézni, kimérni pedig csak egy vezérléscserének indult..... :? Patyi: "Az ültetést meg gondold meg, jár ide olyan gsis akit alig bir beállni a garázsba, mindenhol alá kell deszkázni, hogy be tujon mászni" vajon kire gondolt?? :shock: :roll: :roll: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Hali 8) Vajon mennyit csal a 16 os kerékel a kilóméteróra? :roll: Mert megnéztem mi ujság végre........ :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 http://www.miata.net/garage/tirecalc.html :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 igen 8) Ehh szóval te csaptál le rá :wink: :lol: MOndjuk igy megoldotál egy filozofálást.. már egy ideje filózok ültetésen.. de sokszor hozza úgy az élet, hogy azt mondom dejó hogy nincs leültetve... Igaz, néha fordítva is.. :lol: Holnap ha fel tudok ébredni,megyek én is a sráchoz.. le stipistopiztam a két dunlop gumit.. meg a 4 gsi rugeszt.. rémélem tényleg jó állapotban vannak.. ennyiért sztem nem drága.. nekem meg vmikor ugyis ki kellene cserélnem a bal első törötett. A gumikról meg ne is beszéljünk :? :oops: Meg érdekelt volna a full kipuff, de állitólag vkinek kellene a hátsódob. Nekem meg szintén pont az lenne a legérdekesebb. Pláne ha tényleg gyári és jó állapotú.. mondjuk a közép se lenne rossz, az is rohad... Meg még meglássuk miből élünk.. hátha találok vmi finomságot... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Vajon mennyit csal a 16 os kerékel a kilóméteróra? :roll: Mert megnéztem mi ujság végre........ :wink: Pont sokat :lol: nekem anno első próbára állítólag 250et mentem :lol: te Ádám mit kerestél a 13ban? Ha lett volna ídőm megállok de csak rohanva konstatáltam h itten vagyol... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Meg érdekelt volna a full kipuff, de állitólag vkinek kellene a hátsódob. warwolfé :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 nekem anno első próbára állítólag 250et mentem :lol: :shock: a 240ig skálázott km órával? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Pont sokat :lol: nekem anno első próbára állítólag 250et mentem :lol: te Ádám mit kerestél a 13ban? Ha lett volna ídőm megállok de csak rohanva konstatáltam h itten vagyol... Há ottan dolgzok :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 warwolfé :lol: Ehh.. grrr :wink: :lol: Akkor ha egyben van, marad a középdob... az is több mint a semmi.. pedig örültem h gyári :wink: Nemtom, nekem bejött.. igaz, hangja nem sok, de jól el van találva sztem. Nyomaték stb.. na sebaj... egyenlőre még kitart a belső lemezréteg :lol: :lol: De akkor a katit nem viszem el.. :lol: és a középért se adok 3-4nél többet :lol: pláne h nem is tom milyen állapotú... Remélem legalább a gumeszek még meglesznek.. meg a rugó.. bár a rugó se annyira fontos.. de ha a gumi a 2020as, és jó állapotú(csak ne legyen szálszakadt) akkor megéri... gondolom.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 :shock: a 240ig skálázott km órával? :lol: nézd meg jobban :wink: :idea: Goofy RS :shock: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Pont sokat :lol: nekem anno első próbára állítólag 250et mentem :lol: Szóval igy kanyarodsz te 140el :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 bekap6od üzemanyag cartárs :lol: kérdezz már kicsit körbe a 140 nem sok :wink: A Te 104ed meg olyan mint a 710es qpak, mi :?: :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Pont sokat :lol: nekem anno első próbára állítólag 250et mentem :lol: te Ádám mit kerestél a 13ban? Ha lett volna ídőm megállok de csak rohanva konstatáltam h itten vagyol... pont semennyit, csak váltóméretet kell rárakni, bazz! :wink: ne oltsd már itt az embereket a hülyeségeddel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 nézd meg jobban :wink: :idea: Goofy RS :shock: :?: Ja ja :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts