Xray Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Na fentvan a nyári szett!!! IGEN még csak most tettem fel :D De nemtetszik szerintem nagyon feszíti a futóművet ,ET38 16" 7,5 széles a feló ahogy feltettem pici csapágyhangot halottam de lehet nem azvolt amikor épp csak 30 al gurultam , a téli szettel csendben volt ! De szerintem "árverésre" kerül és sztem csúnya is a felni szthittem jobban fog mutatni! :D Ígysem nagyszám de ha felteszem a csavartakaró lemezt középre egyenesen gusztustalan! Sztem ettől szebb a gyári GSI feni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 A jobboldali első rávolt szorulva azt úgy ütötték a belsőfeléről a guminál körbe körbe forgatva hogy lejöjjön remélem nem kapotta futómű és nem attól van pici hangja merthogy arróla feléről hallom , mert volt hogy ku..va nagyot odaütötek neki! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Ez az autó ültetésért kiállt. Hallom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Jól néz ki ez a felni szerintem... Bár azzal a csavartakaróval valóban rosszabb lehet. A gyári GSI felnivel szerintem csak annyi gond van hogy ET49... Bár azt egy 1,5-2cm-s pogácsa megoldja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 A gyári GSI felnivel szerintem csak annyi gond van hogy ET49... Bár azt egy 1,5-2cm-s pogácsa megoldja. :D Viszont k.urvajól meg lehet ültetni vele az autót :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Viszont k.urvajól meg lehet ültetni vele az autót :D :D :D http://kepfeltoltes.hu/080411/pisy9_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ez tény, bár szerintem ezzel az autóval nem jutottam volna haza kerekegyházáról ha ezt vettem volna. :D Így is párszor leért az alja. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Ez az autó ültetésért kiállt. Hallom :D ÁÁÁ Ilyen utakra nemültetem le sip sup lekoccolnám az olajteknőt itt nálunk :D Tetszik az ültetés de az autó érdekében nemteszem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Viszont k.urvajól meg lehet ültetni vele az autót :D :D :lol: http://kepfeltoltes.hu/080411/pisy9_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Nem kell ehhez GSi felni :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 mellesleg szerintem azok a képek ismét egy éppen emelésből leeresztett kocsiról készültek, szóval nem mérvadóak a magasságot illetően. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 mellesleg szerintem azok a képek ismét egy éppen emelésből leeresztett kocsiról készültek, szóval nem mérvadóak a magasságot illetően. :D Igen épp előtte húzták ki a krokodilt alóla :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Látom, készül a racsing tím a következő szezonra. Ez lesz az edzőautód ? :D :D Nem, mert nincs becsövezve :D Félnék benne magamtól :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Félnék benne magamtól :D :D Sör oldja...a feszültséget. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Sör oldja...a feszültséget. :D A földelés meg levezeti :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Nem, mert nincs becsövezve :D Félnék benne magamtól :D :D Neked meg nem kell feltétlen felborulni vele :D :lol: Akkor meg nem is kell bukócső :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 A földelés meg levezeti :D :D Akkor téged majd talin elásatlak a gyerekekkel,oszt úgy iszod majd a sört! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Néééémááááá. Nem gyilkoltátok le egymást hazafelémenet ? :D :lol: Nem azt mondtam, hogy megyünk... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Akkor téged majd talin elásatlak a gyerekekkel,oszt úgy iszod majd a sört! :D Megvan dumálva csak a kezem hagyjátok szabadon :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Mekkora jól nézne ki egy 19-es GSI felni...bakker...bitang lenne... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Megvan dumálva csak a kezem hagyjátok szabadon :D :D Csak szívószál...nincs alku.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Mekkora jól nézne ki egy 19-es GSI felni...bakker...bitang lenne... :D :D nekem jó a 15" os is asszem beszélnem kell Diny vel mik a lehetőségeim neki úgyhalottam van pár garesz GSI gyári felója ha még guma is lenne rá legalább ami 2 nyarat kíbír akkor ezeket eladom mert oylan izéééé :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Csak szívószál...nincs alku.. :D Ja és csomót tesztek rá mi?? :D Hogy még véletlense tugyak inni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Ja és csomót tesztek rá mi?? :D Hogy még véletlense tugyak inni :D Homokos a talaj...hátha még beásnak... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Homokos a talaj...hátha még beásnak... :D :D Meglátjuk! :D :D LANTI ehhez mitszósz??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 De ez nem Viper(-os)... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 De ez nem Viper(-os)... :D Nem Viper(-os) De Viper(-ossá) lehet tenni :D :D Csak köll bele szigszalaggal 2 csík! nem nagy meló a motorátpakoláshoz képest az semmiség! FOOSE fiiling! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts