Lanti Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Gőőőőz???? Azt mondtátok, hogy egy Kadettből van a moci...nem egy mozdonyból... :D de tényleg milyen gőz??? :D hát valszeg a fütöradiátor kilyukadt, és ha felrakoma fütést egyszerüen ömlik be a gőz a kocsiba.. fogyik a viz is a kocsiből... nincs semmilyen szaga csak mint a gőznek,párának... Hát az h kadibol van e amoci azért én nem gondolom, holott volt felvetés rá.. de pl Diny-nél is készült egy kadi xe-s astra és annak se olyan a csatija.(ha majd odajucc lecci nézd meg nekem). A másik meg, hogy elvielg volt benne ETC amit nem hiszem, hogy a kadikba raktak... de lehet attol még kint kicserélhették a mocit.... nem tudom hogy lehetne moci száma alapján kinyomzni, hogy mibe volt gyárilag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 "Értem hogy gőzgép, de mi hajcsa?" :D amig szenet nem kér addig nincs gáz.. amugy idézek tanult kollégámtól.. " a víz meg ingyen van" :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Bakker én meg nem is figyeltem...szépen átcsúsztam a 17.000. hozzászóláson...meg sem ünnepeltem... :D Vigyázz, mert ott loholok mögötted... :D Ha a napokban felmerül egy "szakmai" vita, be is érlek... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 .. fogyik a viz is a kocsiből... Tisztára mint egy Audi... :D :D gondolom ez volt a legdrágább a fejlesztés során... :lol: :D Megnézem persze...lehet hétvégén kimegyek...mert akkor csinálgatnám...de akkor meg no KOE... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Vigyázz, mert ott loholok mögötted... :D Ha a napokban felmerül egy "szakmai" vita, be is érlek... :D :D Szal teremtsünk lehetőséget, hogy okoskodj??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 "Értem hogy gőzgép, de mi hajcsa?" :D "Éééétem ééén, hogy móóóning sóóó, de mikóóó megyen??" Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 :D :D :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 .de akkor meg no KOE... :D van tervbe véve össznépi futam.hu látogatás? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 :D :D :D Aszongyaaa..."úúúg.ciiiii" :lol: :D :D Hát elég csúnyán befúrta magát...lehet be is szorult, mert nem kelt fel... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 http://youtube.com/watch?v=Odlo3PHtQo0 :D :D :D :D :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 :D :D :D :D :lol: ez máááá nagyon régi... Kukkkkk... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 :D :D :D majd nem olyan vót ez mikor a szimszonomon eltört az első fék és beragatt én meg a felázott szántásba fejjel bele :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 van tervbe véve össznépi futam.hu látogatás? :D Hát nem futam.hu, hanem KOE...King Of Europe...vasárnap lesz Tökölön amúgy...Futamos móka szombaton lesz...de a látványos kocsik már mind voltak szinte versenyen, a maradék még el sem készült, így szinte mindenki ki van tiltva...biztos lesz jó sok Szuzuki, meg Dévúúú... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 majd nem olyan vót ez mikor a szimszonomon eltört az első fék és beragatt én meg a felázott szántásba fejjel bele :D :D akkor most már értek mindent... :D :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 ez máááá nagyon régi... Kukkkkk... :D :D "falura" később jutnak el ezek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Hát nem futam.hu, hanem KOE...King Of Europe...vasárnap lesz Tökölön amúgy...Futamos móka szombaton lesz...de a látványos kocsik már mind voltak szinte versenyen, a maradék még el sem készült, így szinte mindenki ki van tiltva...biztos lesz jó sok Szuzuki, meg Dévúúú... :lol: zsir...megyek alázni :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 akkor most már értek mindent... :D :D :D :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 zsir...megyek alázni :D :lol: :D :D :D Neveztél Lacházán azt tom...ha Ringen is, akkor te is el vagy tiltva...bár szerintem Rigen nem...de majd megmondod... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 tényleg miez a eltiltás?jól szájba kéne rúgni szaros gumicsizmával aki ezt kitalálta Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Neveztél Lacházán azt tom...ha Ringen is, akkor te is el vagy tiltva...bár szerintem Rigen nem...de majd megmondod... :D aaaaaaa igaz.....így múlik el a világ dicsősége :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 tényleg miez a eltiltás?jól szájba kéne rúgni szaros gumicsizmával aki ezt kitalálta A lehetőség adott...nagyszájúúúú... ;)meg téged aztán érint... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 aaaaaaa igaz.....így múlik el a világ dicsősége :D Páran megint megkönnyebbültek... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 "falura" később jutnak el ezek :D Bizony... Én sem láttam még ezt a videót de szétröhögtem magam... :D :D :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 :D A lehetőség adott...nagyszájúúúú... ;)meg téged aztán érint... :D :D :D adott?te vagy a főnök? :lol: kikérem magamnak hogy ne érinte mint a leglasabb gsi astra turbost :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts