Xray Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Tudom, hogy hülyén hangzik, én sem hittem a szememnek elsőre, amikor velem történt, de önindító? Nállam ez úgy nézett ki, hogy meleg motornál lassabban tekerte a motort, és nem indult be. A végefele meleg motor mellett már abszolult nem tekert, és csak szívta le az akksit. Két akkumulátorm volt, az egyik töltőn, a másik a Rekordban, és cserélgettem őket. De ha jól teker az önindító, akkor ez is kilőve. Nemmertem ezt mondani , nekem nemvolt iylen de halottam mástól én is! Egyébként szerintem valami elektronikai dolg lessz! És lehet relé hondacsin anno hogy a relé szarakaodott akkor biztitábla belerúg és pont az ac relé de nézdmeg a foglalatát lehet ott is van valami bibi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Egyébként ha a Sportkormány átmérője megegyezik a gyárival akkor is kell bizonylat???? Szerintem mindig kell róla. És légzsákos helyett csak légzsákosat lehet elvileg ugye :D Főleg ennyiért......Mondjuk kétségtelenül ritka, de jó ha ér 150e.ft-ot..... Szerintem ér az annyit, amennyiért fent van. X20XEV motor + automata váltó (azt drágán mérik) + 4 szép felni jó gumikkal... már csak ezek is :D Anti adott már múltkor egy működő relét... azzal sem indult be akkor... Ma reggel beindult szinte simán... második tekerésre... Amikor nem indul, akkor nem villog a check control véletlenül? :D Benyanyomást tessék nézni a hídon legközelebb! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Dinitől kérj egy másik AC relét, csak 1 próba erejéig. Hátha.... Veled mi van hogy háromnegyed ötkor fórumozol? :D ááááá 2 takarítónő porszívózik mellettem, nyomják a 2000W-os RaabKarcher porszívókkal, odakint meg elkezdtek építeni egy másik irodaházat és 4 napja azt hallom, hogy takktakktakktakktakk mert törik a követ :D klíma még nics ki kell nyitni az ablakot :D Veled mi van hogy fél nyolckor már dolgozol? :D Ha idegesít elvesszük a villanyt tőlük :lol: Senki ne ijedjen meg, az Atom tevékenysége csak odáig tart hogy kijön a villany a kapuján, onnantól a MAVIR, az MVM és Pesten az Elmű szabályozza hogy melyik területeken legyen villany szóval nem ijedtünk meg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Senki ne ijedjen meg, az Atom tevékenysége csak odáig tart hogy kijön a villany a kapuján, onnantól a MAVIR, az MVM és Pesten az Elmű szabályozza hogy melyik területeken legyen villany szóval nem ijedtünk meg :D Azért az atomvillanásnak elég hamar lenne itt is nyoma :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Azért az atomvillanásnak elég hamar lenne itt is nyoma :D Lenne remény a három mellű nőre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Lenne remény a három mellű nőre :D Vigyél haza egyszerre két nőt, és akkor már van négy mell, amivel lehet jáccani :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Vigyél haza egyszerre két nőt, és akkor már van négy mell, amivel lehet jáccani :D Elszámoltál valamit mert akkor már 6 lenne. Szar idő lesz hétvégén fakkjúú :D http://www.windguru.cz/hu/index.php?sc=59503 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Elszámoltál valamit mert akkor már 6 lenne. A sajátommal nem szoktam jáccani :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 holnap megnézzük a benya nyomást majd...bár ha indul akkor tökmindegy... riasztó? hát... nem esett az eső szóval nem hiszem h beázott volna... de ha ráér a 7végén a riasztós ismerős aki beszerelte akkor elmegyek hozzá hátha van ötlete ... az önindító, lehet ludas akár mert ha áll aza utó 1-2 napot akkor már nehezen indul be ... és ugye motorcserekor az önindító maradt a régi... tegnap haza értem 2óra dugóban állás után...leállítottam majd 1 perc után arrébb gurultam 1 métert vele mert rossz helyen álltam, szóval forró motorral indult is simán... aztán hűlt egy órát durván és már nem indult...go lurdi utána go haza( g astrával )...ez kb plussz 1 órá hülés még...de nem indult továbbra sem... reggel meg indult elég normálisan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 leállítottam majd 1 perc után arrébb gurultam 1 métert vele mert rossz helyen álltam, szóval forró motorral indult is simán... aztán hűlt egy órát durván és már nem indult...go lurdi utána go haza( g astrával )...ez kb plussz 1 órá hülés még...de nem indult továbbra sem... reggel meg indult elég normálisan... Ez igazán jól hangzik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Statisztika Fórumozik: 2008-01-21 1,693 Hozzászólás (21.03 Hozzászólás naponta:) Na vajon ki lehet ez az állat? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Statisztika Fórumozik: 2008-01-21 1,693 Hozzászólás (21.03 Hozzászólás naponta:) Na vajon ki lehet ez az állat? :D xray? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Statisztika Fórumozik: 2008-01-21 1,693 Hozzászólás (21.03 Hozzászólás naponta:) Na vajon ki lehet ez az állat? :D Xray :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 nah tessék ez is.... tegnap szembejött velem egy piros gsi.. azon is .... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Statisztika Fórumozik: 2008-01-21 1,693 Hozzászólás (21.03 Hozzászólás naponta:) Na vajon ki lehet ez az állat? :D hát igen, a hülyeséget nehéz féken tartani :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Bakker én meg nem is figyeltem...szépen átcsúsztam a 17.000. hozzászóláson...meg sem ünnepeltem... :D Na de majd akkor most... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 hát igen, a hülyeséget nehéz féken tartani :D nah igen erre Anti is jó példa :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 nah tessék ez is.... tegnap szembejött velem egy piros gsi.. azon is .... :D Hát most hogy lement a GSI-k ára, már van pénzük a tulajoknak ilyen drága extrákra költeni.... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 nah igen erre Anti is jó példa :D :D :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 :D :D :lol: :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 :D :D :D :D Jóóó má az xe??? KOE-n indulsz??? Mert Schuszi, meg Sanyika nem alszanak napok óta, hogy valami ex ne xe (hát ez qrva jóóó...) fenyegeti a bajnoki címüket... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Jóóó má az xe??? KOE-n indulsz??? Mert Schuszi, meg Sanyika nem alszanak napok óta, hogy valami ex ne xe (hát ez qrva jóóó...) fenyegeti a bajnoki címüket... :D most mé kell bántani a kocsim... :D nem jó az alapjárat, gőz tör be a szellőzőkön nemkicsit.... de most pont jo :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Gőőőőz???? Azt mondtátok, hogy egy Kadettből van a moci...nem egy mozdonyból... :D de tényleg milyen gőz??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Bakker én meg nem is figyeltem...szépen átcsúsztam a 17.000. hozzászóláson...meg sem ünnepeltem... :D Na de majd akkor most... http://www.zeneszalon.hu/wp/wp-content/Tuzijatek.jpg én két napja iszom.....és most jön a hétvége.....még 2 nap :D tehát vegyük ugy hogy meg van ünnepelve :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 "Értem hogy gőzgép, de mi hajcsa?" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts