Goofy Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 :lol: Aztec! figy! szerinted janóékkal meg lehetne beszélni egy olyat, hogy beéget lambda szondát megpróbáljuk kimelegíteni? (lánggal) Vagy nem tud vki olyan szakit akinek van lágja, aknája, és hajlandó lenne ilyenben segédkezni ? Voltam az olajcserés srácoknál, meg Sz.gabnál is,de egyikünknek se sikerült kiszedni.. be van gyógyúlva :lol: Elvileg ha megmelegítgetnénk kijönne.. csak óvatos játék :? Akkor lehet-e miatt van az amiről multkor beszéltünk? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Ilyen az angel eyes lámpa az asrtába :shock: ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Ilyen az angel eyes lámpa az asrtába :shock: ? http://www.opelgsiclub.nl/fotoalbum/meetin...-speed05_47.jpg Ilyen is lehet. De mi olyan meglepő ebben ? :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Ilyen is lehet. De mi olyan meglepő ebben ? :lol: :lol: :lol: :lol: Nem nagyon láttam még beépitve astrába és eléggé bejön nekem... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Nem nagyon láttam még beépitve astrába és eléggé bejön nekem... 8) Mert nem nézegeted az Tunjing témakört :lol: Hétvégén volt Soltvadkerten is egy példány, igaz nem ilyen lámpákkal. Hanem azokkal ami 1szer Antiéknak is lesz tánnnnnnnn :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 'Végre" nekem is történt valami a kocsival :lol: Valami széthullott a kipufban és csörög-zörög valami benne kb. a középső dob tájékán :shock: Lehet katalizátor megadta magát? (fémes csörgő hang tipíkus zörgős zörej) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Szal az lenne a kérdés, hogy hány kiló az Astra és a Kadett GSÍ. katalogus.hasznaltauto.hu nekem astrára 1120-at irtak forgalmiba Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Nem nagyon láttam még beépitve astrába és eléggé bejön nekem... 8) Uhhhhhh...... nekem meg nagyon nem jön be...... Szerintem az autók gyári kivitelükben a legszebbek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 apróhirdetések közt találtam.... van köztük lambdaszonda is :wink: http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=8265 http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=8264 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Én most kaptam e-mailben egy emberkétől lambdaszonda ajánlatot, ha valakit érdekel keressen meg. :lol: :wink: Nemtom honnan vette hogy nekem kéne lambdaszonda. Inkább GSi-t tukmáljon rám... :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 katalogus.hasznaltauto.hu nekem astrára 1120-at irtak forgalmiba Hi-hi :lol: Caravan is annyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Én most kaptam e-mailben egy emberkétől lambdaszonda ajánlatot, ha valakit érdekel keressen meg. :lol: :wink: Nemtom honnan vette hogy nekem kéne lambdaszonda. Inkább GSi-t tukmáljon rám... :twisted: :twisted: Érdekel.. bár most még csak érdeklődés szintjén.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 apróhirdetések közt találtam.... van köztük lambdaszonda is :wink: http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=8265 http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=8264 Kavics!! Thx... egész jó árak vannak benne, és taliztam is magamnak pár dolgot.. Gumik, rugók, kipuff... csak kivi vok milyenek élőben.... :? Ismerős ez a raptor név .... :shock: Lambdától félek használtba.. pláne ha a 1x éves kocsi gyárija... :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 "- 40 mm-es ültető rugó garnitúra (elsők gólyalábbal) H&R, kék 10.000.- " Ez vajon milyen lehet? mondjuk ha nem írta el, és tényleg garnitura, vagy nagyon olcsón adja, vagy nagyon kakik.. :? 8) Lehet inkább ez lesz: 1 garnitúra gyári rugó (4db) 6.000.- Kérdés milyen állapotban vannak ezek... igaz, nekem csak előre kellene egy balos :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Regglet 8) Szerintetek ér valmit a motornak ha átmosom a hütö rendszert? Csak a csövet kell lehuzni amin vissza megy a viz járatni kell a motort és csak a vizet töltögetni , mig tiszta nem lesz? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 "- 40 mm-es ültető rugó garnitúra (elsők gólyalábbal) H&R, kék 10.000.- " Ez vajon milyen lehet? mondjuk ha nem írta el, és tényleg garnitura, vagy nagyon olcsón adja, vagy nagyon kakik.. :? 8) Lehet inkább ez lesz: 1 garnitúra gyári rugó (4db) 6.000.- Kérdés milyen állapotban vannak ezek... igaz, nekem csak előre kellene egy balos :lol: a bontott cuccban mindig mevan a rizikó sajna... meg azt sem írta hogy miért lett szétbontva.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 ....Ismerős ez a raptor név .... :shock:.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Regglet 8) Szerintetek ér valmit a motornak ha átmosom a hütö rendszert? Csak a csövet kell lehuzni amin vissza megy a viz járatni kell a motort és csak a vizet töltögetni , mig tiszta nem lesz? :roll: Az ilyen jellegű kérdések simán mehetnek ide : http://www.opelforum.hu/viewforum.php?f=2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Srácok help! Kéne nekem egy kipufogós............Janó csak szerdán ér csak rá nekem meg szombaton vagy 200km-kellene megtennem de félek leszakad az egész pereputty :lol: Ha van vmi ötlet szívesen fogadom :lol: thx. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Hi-hi :lol: Caravan is annyi. erről jut eszembe.... a 3 ajtós és a caravan között van menetteljesítményben jelentős eltérés? igaz hogy papíron mindegyik 1120 kg, de egy caravanhoz mégis több lemez kell mint egy 3 ajtóshoz nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 ....Ha van vmi ötlet szívesen fogadom :lol: thx.... Hihetelen vagy :smt091 http://autotuning.lap.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Isti látom formában vagyol :lol: Petya van 1 rakat non stop kipuffos, lehet sőőőt biztos, hogy jobban jársz velük :wink: Anti Te meg beszéjjj Robival, me nincs meg a száma, sx1 meg inda service :oops: Mikor tekerünk L anyagé' :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 erről jut eszembe.... a 3 ajtós és a caravan között van menetteljesítményben jelentős eltérés? igaz hogy papíron mindegyik 1120 kg, de egy caravanhoz mégis több lemez kell mint egy 3 ajtóshoz nem? A mi kocsink nem Gsi, C20NE, nincs klíma. Arról, hogy C20XE, klímás, Gsi Caravan mennyi, arról reméljük, hogy Balázs tud majd nyilatkozni :lol: :lol: :lol: :lol: Szerintem az erősen közelítí a 1200 kg-t, vagy tán túl is lépi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 A mi kocsink nem Gsi, C20NE, nincs klíma. Arról, hogy C20XE, klímás, Gsi Caravan mennyi, arról reméljük, hogy Balázs tud majd nyilatkozni :lol: :lol: :lol: :lol: Szerintem az erősen közelítí a 1200 kg-t, vagy tán túl is lépi. Nekem C20Xe és klimás és a forgalmiba (meg a táblán) 1050 kg van irva! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Nekem C20Xe és klimás és a forgalmiba (meg a táblán) 1050 kg van irva! Gyárilag klímás ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts