mélykék76 Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 megvolt :D Nah húúzok aludni.. 5:15kor ébresztö van :D 1 nagy pacseeee. Háromszor legyűrtük a magyar bujkáló és hasaló COD2 válogatottat :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 1 nagy pacseeee. Háromszor legyűrtük a magyar bujkáló és hasaló COD2 válogatottat :D :D Jaja.. viszont OFF.. de Pesta! Hol tom beállítani a fórum idejét? nekem most még 1:xx et ír... néztem, de nem találom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Most még nagy a pofátok! :D Lesz ez még ígyse! :D :D Különben is, jók voltunk mi Antival. (csak most ti voltatok a jobbak) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Jaja.. viszont OFF.. de Pesta! Hol tom beállítani a fórum idejét? nekem most még 1:xx et ír... néztem, de nem találom :D Vezérlőpult, fórum beállítások. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 3 kiló a regadó... Nem is értem, uniós országok közt hogy van pofájuk reg adót fizettetni :D köcsög egy banda ez! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Ja az eltÜnt hejesirási szótár reJtéje1 :D te mindíg belémkötsz ha rosszúl rok valamit, bezzeg ha te írsz rosszul valamit akko magadba nem kötsz bele. Amúgy meg leszarom mostmár direkt szarul fogom irni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 te mindíg belémkötsz ha rosszúl rok valamit, bezzeg ha te írsz rosszul valamit akko magadba nem kötsz bele. Amúgy meg leszarom mostmár direkt szarul fogom irni. Azt is elb@sznád mert nem tudod hogy hogy kell heJesen. De hogy lehet hosszú ő vel írni, hogy sŐr? Ez kész :D És a rosszUl az egyszerűen rövid u. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Azt is elb@sznád mert nem tudod hogy hogy kell heJesen. De hogy lehet hosszú ő vel írni, hogy sŐr? Ez kész :D És a rosszUl az egyszerűen rövid u. A kerület száma után ha római számmal írod akkor pontot kell tenni Mr. SmartyPants :D :D ma Alberté az első: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 te mindíg belémkötsz ha rosszúl rok valamit, bezzeg ha te írsz rosszul valamit akko magadba nem kötsz bele. Amúgy meg leszarom mostmár direkt szarul fogom irni. Hagyjad. Albert ír a leghelyesebben, viszont ő vált át mértékegységeket a legszarabbul. :D Ui.: Tudom, majd jön Coupe, és átírja ezt a hozzászólást. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 felkerültek a nyári gumik...nagy dolog de az olaj mint most kiderült csöpög folyamatosan, valahonnan az olajszűrő környékétől jöhet... nem sikerült kideriteni még... lejárt a zöldkártya, pár nap és lejár a műszaki, bizotsito nem küldte a negyedéves csekket sem még... mi kell még... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Norbi, Lecibáltad a kormányt ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 felkerültek a nyári gumik...nagy dolog de az olaj mint most kiderült csöpög folyamatosan, valahonnan az olajszűrő környékétől jöhet... nem sikerült kideriteni még... lejárt a zöldkártya, pár nap és lejár a műszaki, bizotsito nem küldte a negyedéves csekket sem még... mi kell még... Hozd ki a Lurdyhoz :D Zöldkártyát meg csináltasd meg gyorsan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Miért? A Lurdynál nem tudtok zöldkártyát csinálni? :D Azthiszem ez az első dolog, ami nem sikerül ott. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Norbi, Lecibáltad a kormányt ? - Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Miért? A Lurdynál nem tudtok zöldkártyát csinálni? :D Azthiszem ez az első dolog, ami nem sikerül ott. :D Írok én olyat, hogy csak na! :D Mondjuk a rendőr nem biztos hogy meg fogja ismerni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Hali all. Megy ma valaki olyan Lurdyba aki odatudna adni rtomi-nak egy GSi klubbos szélvédő matricát? Mert nekem kellene akkor 1db... Nemtudom mennyibe fog ez nekem kerülni, majd valaki írja meg pls. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Gabi írni sem kell, csak felmutatni: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 http://eunomia.tuti.hu/kepek/z4.gif Inkább így :D (mégeccer rá kell kattintani a linkre, mert köcsög linken van :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 http://eunomia.tuti.hu/kepek/z4.gif Inkább így :D ingyenwebnet.hu? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 A kerület száma után ha római számmal írod akkor pontot kell tenni Mr. SmartyPants :D :D ma Alberté az első: http://emil.alarmix.org/artsweet/images/bukta_nagy.jpg Az akkor elé meg nem ártott volna egy vessző de ezek apróságok a sőr a rosszúl és a rejtéj mellett. Gyorsan hozzad mer éhes vagyok :D Lacee no para, hetesbuszon és négyeshatosvillamoson nem csöpög :D Szerintem gyorsan megtaláljátok az okát, a zk ha jól tudom már rendeződni látszik, a biztosítás az még április végéig érvényes. OK a műszaki az tényleg cumi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 (mégeccer rá kell kattintani a linkre, mert köcsög linken van :D ) Nekem akkor is ingyenwebnet.hu :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 ingyenwebnet.hu? :D :D Az egy zöld ász. Én is linkeltem volna, de ugyanígy belefutottam. :D Ezért lett zöld alsó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Nekem akkor is ingyenwebnet.hu :D Mármint az új ablakban, amiben előjön az a logó, a címsorban újra entert nyomsz arra a linkre, és akkor behozza a képet :D Az egy zöld király egyébként :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Az egy zöld ász. Én is linkeltem volna, de ugyanígy belefutottam. :D Ezért lett zöld alsó. :D Érdekes nekem csak az a logó jön be. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Mármint az új ablakban, amiben előjön az a logó, a címsorban újra entert nyomsz arra a linkre, és akkor behozza a képet :D Az egy zöld király egyébként :D Ahh, megvan... :D Pedig próbáltam CTRL + Enterrel is, de nem használt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts