Atommanó Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Hát a golf lámpa mókásabb...de amik elötte vannak képek azok meg sokkal-sokkal jobbak... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 olyan szomorú :D szinte lefelé konyul a szája :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Ma hűűűdenagyonkitakarítottam az Ódit...kárpittisztátás minden volt...jövő héten elviszem az első lököst lefényeztetni, meg utána való héten vezérléscsere... Olyan szép lett, hogy el sem adom... ;) :D :lol: Tényleg nagyon csillog,láttam a benzinkúton :D :D :D De azért add el :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 http://img0.tar.hu/sargagsi/img/33829102.jpg olyan szomorú :D szinte lefelé konyul a szája :D Hát ez inkább röhög :D :D mégpedíg azon: Jujj milyen sokáig szivattam őket a benyával!!! :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Majd meglátom...egyenlőre jó drága...ha ennyiért elviszik, ha vigyék... :D Aztán veszek egy ilyet... Ez is nagyon tetszik... De valszeg ha lesz másik akkor hozok kintről valami ilyesmit... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Látom nem tudsz elszakadni az Auditól :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Látom nem tudsz elszakadni az Auditól :D :lol: :D Nehéz a jótól... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Nehéz a jótól... :D :D :D akkor legalabb vmi oldtimert vegyé az kadi mellé :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Nehéz a jótól... :D :D :D Én akkor már inkább a Robinak az S6 venném meg....... :lol: Ha ilyeneket nézel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Én akkor már inkább a Robinak az S6 venném meg....... :D Ha ilyeneket nézel :D om tankoljon havi 50ronggyal többért... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 om tankoljon havi 50ronggyal többért... :D Lassan annyival lesz drágább a gázolaj hogy szinte mindegy lesz..... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Lassan annyival lesz drágább a gázolaj hogy szinte mindegy lesz..... :D :D Hát bármennyivel is drágább lesz...nem mindegy, hogy 5 lici, vagy 15...az azt jelenti, hogy ha a gázolaj 400 HUF lesz míg a benya 300, akkor is 2000 lesz a dízellel 100km míg egy S6-tal 4500... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Hát bármennyivel is drágább lesz...nem mindegy, hogy 5 lici, vagy 15...az azt jelenti, hogy ha a gázolaj 400 HUF lesz míg a benya 300, akkor is 2000 lesz a dízellel 100km míg egy S6-tal 4500... Azért sokmindent elhiszek,de azt nem hogy 5 litert fogyaszt bármelyik audi amit belinkeltél....Ervin seatja fogyaszt 7liter körül,és ez azért kicsivel nehezebb....De tény hogy kevesebbet fogyaszt,mint az s6,de viszont az általad belinkelteknél lényegesen szebb kivül belül :D ha lehet akkor most tényleg PDTDI-t vegyél :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Ervin Seatja az anyjába fel van húzva, úgy fogyaszt annyit... Én az enyimet tudom...azt, hogy ha hosszútávon megyek vele akkor 4.5 lici, ha városozok, akkor nagyon max a 6, de akkor rövidtávozok, meg nyomom is neki... Mellesleg ennek is gyönyörű a belseje... Ráadásul Robién is lehetne egyből vezérlést cserélni...meg zőőőőd... :D amúgy szép... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 úgy üvöltöttem miután letettem a telefont, hogy átnéztek a szint másik végéből, hogy kit ölök meg :D :D :D még egy ilyen juzer és letépem az egész kib@szott tetves kormányt a kocsit be beleb@szom a gödörbe amit itt túrnak mellettünk :D Miva', hiányzik Afrika? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Ervin Seatja az anyjába fel van húzva, úgy fogyaszt annyit... Én az enyimet tudom...azt, hogy ha hosszútávon megyek vele akkor 4.5 lici, ha városozok, akkor nagyon max a 6, de akkor rövidtávozok, meg nyomom is neki... Mellesleg ennek is gyönyörű a belseje... Ráadásul Robién is lehetne egyből vezérlést cserélni...meg zőőőőd... :D amúgy szép... :D Szép,csak a kinti ára 3.5milka + regadó elég húzos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Mé fostos audiokról van itten szó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 A talált sör legednája miiiiiiii ? :D :D :D Jóvan na bocsesz, a kövi tálcát én állom majd blitzen Pestának. A mai napig nem tudom egyébként hogy hogy találtuk azt a sörmennyiséget, de videjót se láttam az eseményről, amúgy is csak azt vettem észre hogy valaki kötözködik de mire megkérdeztem mivan már 4en voltak ott. Coupe a villám pl :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Néztem én is kintről ódit de nem győzött meg az ára, nem tűnt olcsóbbnak egyáltalán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 az eltűnt sőr rejtéje 1 az eltűnt sőr rejtéje 2 az eltűnt sőr esete 3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 az eltűnt sőr rejtéje 1 az eltűnt sőr rejtéje 2 az eltűnt sőr esete 3 Ja az eltÜnt hejesirási szótár reJtéje1 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Szép,csak a kinti ára 3.5milka + regadó elég húzos :D 3 kiló a regadó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Jóvan na bocsesz, a kövi tálcát én állom majd blitzen Pestának. A mai napig nem tudom egyébként hogy hogy találtuk azt a sörmennyiséget, de videjót se láttam az eseményről, amúgy is csak azt vettem észre hogy valaki kötözködik de mire megkérdeztem mivan már 4en voltak ott. Coupe a villám pl :D Soha nem innék meg annyi sört :D Betudtuk bulifokozás eszközének :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 ....az eltűnt sőr esete 3.... RongylábJani a jobb oldalon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Nagydumások...este lehet villantani killerkedésben... :D :D :lol: megvolt :D Nah húúzok aludni.. 5:15kor ébresztö van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts