Sörös Sanyi Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Gondolom akkor szeretik is a nők! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 EHHŐŐŐŐ MITSZÓÓTOK EMBEREK??? :D a képek jok .. a többi meg egy falusi video szakkör :D sorry te kérdezted több wipe ot nem ismert a progi gondolom azért van csak ennyiféle :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 EHHŐŐŐŐ MITSZÓÓTOK EMBEREK??? :D 1perc 04mp :D Egyébként ezek olyanok mintha az Én általam készített képek lennének... Főleg az 1:04 miatt gondolom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 1perc 04mp :D Egyébként ezek olyanok mintha az Én általam készített képek lennének... Főleg az 1:04 miatt gondolom. :D Ezek nem olyan, hanem IGEN azok amit te csináltál képek :lol: Nemvolt más nálam csak ezek! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 a képek jok .. a többi meg egy falusi video szakkör :D sorry te kérdezted több wipe ot nem ismert a progi gondolom azért van csak ennyiféle :D Hát jólvan, én megpróbáltam :D :D A progi maga jó , de egy igazán jó videóhoz kevés hogy ne falusi szakkörnek tűnjön erre fussa belőle,ez van! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 a képek jok .. a többi meg egy falusi video szakkör :D sorry te kérdezted több wipe ot nem ismert a progi gondolom azért van csak ennyiféle :D Ez velős volt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Ez velős volt... :D Ja,nekem eléglett volna annyi is hogy SZ@R! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 a képek jok .. a többi meg egy falusi video szakkör :D sorry te kérdezted több wipe ot nem ismert a progi gondolom azért van csak ennyiféle :D Te majd csinálsz jobbat ugye ? :D Érdelődéssel várjuk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Az tuti! :D Majd kosarazunk vele :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Ez velős volt... :D Nem velős, csak Sonique-os. Nem cicózik, kérdezték, válaszolt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Akkor sem kell dobálni a söröt! :D Inkább a kurv@k vére folyon el,de a sör ki ne csorogjon! :D Becsüljétek is meg: Link :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Lesifotós Albert lefényképezte az új Astrát amikor épp a távoli országból eljöttek a legoptimálisabb próbakör terepre, a Hungária körútra! Enjoy the pics :D (Amúgy a kipuff nagyonjó ilyen kell :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 http://index.hu/video/2008/04/09/faj_a_bkv...sek_meg_jobban/ A kisebbségi nő beb@szva, aza legjobb :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Nincs valakinek kurv@erős imbuszkulccsa? Le kellene szedni a kormányt (holnap vinném bőröztetni) de ami nekem van az úgy elgörbült mint a szél :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Nincs valakinek kurv@erős imbuszkulccsa? Le kellene szedni a kormányt (holnap vinném bőröztetni) de ami nekem van az úgy elgörbült mint a szél :D Ezzel kormánnyal vetted a kocsit ugye ? Nemcsak imbuszkulcs kell majd oda szerintem, hanem jó sok kraft is :D Tehát spenót, spenót, spenót, spenót :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Ezzel kormánnyal vetted a kocsit ugye ? Nemcsak imbuszkulcs kell majd oda szerintem, hanem jó sok kraft is :D Tehát spenót, spenót, spenót, spenót :D :D ezek a sportkormányok (muhaahahhaa) is ilyen nehezen jonnek le? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Nincs valakinek kurv@erős imbuszkulccsa? Le kellene szedni a kormányt (holnap vinném bőröztetni) de ami nekem van az úgy elgörbült mint a szél :D Imbuszkuulcs? :D Biciklidről akarod leszedni vagy a GSiről? Vidd el Antinak, minden kormányt leszed Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Imbuszkuulcs? :D Biciklidről akarod leszedni vagy a GSiről? Vidd el Antinak, minden kormányt leszed Én inkább Lalit hívnám, asszem ma nem is dolgozik :D ui: csak azért, mert ha nincs oszlop a közelben, akkor anti Nem boldogul :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Imbuszkuulcs? :D Biciklidről akarod leszedni vagy a GSiről? Ha azzal van felrakva....tudod ez ilyen tunyinygos (+1 pont karsztajlingon!) De megpróbálhatom Geiger-Müller számlálóval hátha azzal lejön :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Azért beszélhetnél erről a bőrözésről. Mit, hol, miért ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Azért beszélhetnél erről a bőrözésről. Mit, hol, miért ? :D beirtam google-ba, kidobott pár címet és elkezdtem sorban felhívni őket....ő fölvette, ő nyerte meg a melót és a megtiszteltetést, hogy megérintheti a Fehér Rettenet egy darabját :D egyébként itt van a Pacsirtamező utcában, állítólag reggel viszem, délután hozom.....kb 12K-t mondott.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 mellesleg Redi nem csak a kormányt akarja leszedni? Asszem a sportkormányok külön agyasak, így még lehet szerencséje is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Ez érdekel vkit esetleg: http://otexpo.hu/ ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 mellesleg Redi nem csak a kormányt akarja leszedni? Asszem a sportkormányok külön agyasak, így még lehet szerencséje is. :D Igen erre alapozok énis....a hetem eddig annyira sz@r volt amennyire csak lehetett....itt az ideje egy kis sikerélményenek is :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Igen erre alapozok énis....a hetem eddig annyira sz@r volt amennyire csak lehetett....itt az ideje egy kis sikerélményenek is :D :D nekem is van máról sikerélményem. De lehet a hónapé is. levizsgázott a vectra. ezen túl nem sok jóval kecsegtet az élet. De én kemény vagyok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts