Lanti Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Honnan tudod, hogy most jöttem vissza kajálásból? : :D :D mert most ébredtem és éhes vagyok :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 mert most ébredtem és éhes vagyok :D :D Megzavartak munkahelyen vagy be sem mentél? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Megzavartak munkahelyen vagy be sem mentél? :D ma strájk van vagy nem? szolidalitok velük! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 ma strájk van vagy nem? szolidalitok velük! :D :D 1kor végetért kedves nagyontájékozott barátunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 ma strájk van vagy nem? szolidalitok velük! :D :D de a sztrájk azt jelenti, hogy bemész de nem veszed fel a munkát, nem azt, hogy délutánig szunyókálsz :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 1kor végetért kedves nagyontájékozott barátunk :D fel is keltem.. sött most leültem kicsit dolgoznia laptop elé :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 köszönöm! :D Hát ez geccijó :D :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Fúúú de nagy cihelődés, hogy fel kell öltöznöd és kimész ha ott van a taxi :D :D Ha valami köményebb alkohol innál és nagyobb mennyiségben, akkor tán gyorsabban hangulatba kerülnél :D Nem kell magyarázni, 3 óra buliért nem cihelődök az iccaka közepén :D Vagy megyünk normálisat bulizni időben, vagy nem igazán mozgat meg a téma :D Most hétvégére meg lehet dumálni, de jelen esetben is csak úgy érdekel, ha mondjuk fél12kor már van társaságom hozzá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Nem kell magyarázni, 3 óra buliért nem cihelődök az iccaka közepén :D Vagy megyünk normálisat bulizni időben, vagy nem igazán mozgat meg a téma :lol: Most hétvégére meg lehet dumálni, de jelen esetben is csak úgy érdekel, ha mondjuk fél12kor már van társaságom hozzá :D Rugalamatlan vagy, nincs a véredben a rögtönzés :D Szombatról, majd szombaton este 9 környékén beszéljünk szerintem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 sött most leültem kicsit dolgoznia laptop elé :D :földönfetrengősszmajli: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Rugalamatlan vagy, nincs a véredben a rögtönzés :D Szombatról, majd szombaton este 9 környékén beszéljünk szerintem :D Ok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 ma strájk van vagy nem? szolidalitok velük! :D :D Végre nyertem egy pókert. Háromszor úgy kiestem mint a huzat de negyedszerre odacsaptam jól. Lassan lehet dolgozok picit mert eddig semmi kedvem nem volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 mekkora hülye vagyok, hogy nem mentem hozzátok dolgozni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 mekkora hülye vagyok, hogy nem mentem hozzátok dolgozni :D :D áááá, Albert elnyerné az egész fizud pókeren! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 áááá, Albert elnyerné az egész fizud pókeren! :D Neten jáccottam. Viszont maradt még pár kishejnekken csütörtökről, meg kellett kóstolnom az egyiket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Lassan lehet dolgozok picit Ok megvolt mehet a póker :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 b+ Albert, vegyészeket nem keresnek hozzátok? Betonozást is vállalok! :D a mostani igavonó délelőttös héten már másodjára kellett gumiemberkének beöltözve melóznom, ráaádsul még a netet is elvették mindenkitől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Akkor pótlásképpen itt egy pár kép a verdáról. 10perce lőttem őket. :D http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/98..._1207501589.jpg http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/98..._1207501605.jpg http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/98..._1207501619.jpg http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/98..._1207501633.jpg http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/98..._1207501659.jpg Hali. Nagggggyon tecc a géped. Gratulálok Olyan Mad Max-es. Sz tem a felni is jót mutat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Neten jáccottam. Viszont maradt még pár kishejnekken csütörtökről, meg kellett kóstolnom az egyiket :D Hogy akadna a torkodon, vazz! A nyálam meg lóg a billentyűzetre... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Hogy akadna a torkodon, vazz! A nyálam meg lóg a billentyűzetre... :D Szívd vissza. Váljék egészségedre :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Tőőőtsetek nekem is :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Szívd vissza. Váljék egészségedre :D :D Nem ettem ketcup-ot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Nem ettem ketcup-ot :D Pedíg attól van kaméleon efektus :D :D Fődig is leér :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Tőőőtsetek nekem is :D :D :D Gabi nyálából ? Pfájjjjjjj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Gabi nyálából ? Pfájjjjjjj :lol: Pííísta báázzz :D :D Valami Hejnekkent emlegetett valaki kóstólásra :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts