redline Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 remélem nem sértő a kérdésem, de minek :?: :lol: azért mert tele van vaksi gyökerekkel az út akik mobilozás közben balfaxkodnak és meg kell védened a tulajdonod...ha ezzel akkor ezzel ezen a h astra tárcsa+omi nyereg témán meg elagyalok....de milyen betét lesz jó hozzá.... ...és ezzel fáradjunk is át a féktuning topikba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Nem sértő, sőt jogos. :wink: Igazából azért, mert ugyan nem szoktam gyorsan menni (nem is tudok nagyon rövid idő alatt gyorsan menni), de azért megesik hogy kapkodja a lábát a gép (ótópálya) vagy némi örömautózás van és ehhez már kevés az én gyári fékem. Ezért kéne 256. Viszont ha már veszek új tárcsát, nyerget, betétet akkor tök mind1 hogy 256os a cucc vagy pár ezerrel drágábban 280 és akkor meg többet már nem kell a féktuninggal foglalkoznom. Szerintem. :roll: arra figyelj, hogy a 284-esre minimum 15ös kerék kell tehát abba is be kell ruháznod ;-) a 256ra meg felmegy a 14 is Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 viszont ha megjön a 288 tarcsa németorszagbol akkor kelleni fog a Betét is hozza amit kérdeztem csak a tarcsa lenne már itt mert a nélkül nem megyek semmire sem :lol: fémhálos fékcsöveket is tervezek beszerezni ebay on olyan 25e ft atszamitva itthon meg 9e ft/db az csak rendelésre van, tehát amikor aszondod, hogy kell, akkó onnan 2-3 hét akkor egyértelmű :arrow: itthon kell megvenni ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 arra figyelj, hogy a 284-esre minimum 15ös kerék kell tehát abba is be kell ruháznod ;-) a 256ra meg felmegy a 14 is Jaja, köszi ezt tudtam hogy a 256ra még pont jó a 14es. De már tervben van valami pofás 15ös felni is úgyhogy remélem ez nem lesz gond! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Tom! Nem értelek miért nem veszel vmi olyan vasat amit van értelme tunerkedni? Anno én is azzal baftam el,h több100 dodót elvertem a c16semre és az lett a vége,h be kellett látnom ide min gsi kell.... Eredménye pénzem beleöltem thök feleslegesen, a vas végén fogyasztott 13at igaz a 8v gsiket már majdnem fogtam vele :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Jó reggelt Srácok a gyári milyen olajat ír elő a gsi-be? 10w 40 et? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Aham Ádám :wink: Én most vlavo 10w40et fogok bele tenni :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 valvo 5W40-is király :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Üdv. Már régen irtam. :oops: Ma végre elkészült az autóm eleje.(amit 2 hónapja legyaláztam) Nagyon super-ül sikerült. Az eredetit raktuk (legóztuk) össze .A hütőmaszkot egyeb varrtuk a lökössel , olyan DTM-re sikerült. Az opeljel eltünt :!: a z alsó légbeömlő pedig 2x -res lett! Az aljára pedig került egy Reiger toldalék! 8) 8) (egy kis átalakítással)Valami iszonyu brutál lett.Ma megy bele még a rács is. Nyersen még festés előtt mentem 1 nap próba kört , hogy lezúzom vagy nem :?: de nem 8) Hétvégére lesz képem is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 még valami A Nagy Opel Próba 1ik szerencsés résztvevője leszek 21-én. Egy H-astra 1.6 16V.Sajna nem GTC 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Mi meg Antival úgy néz ki szokásunkhoz híven megint belenyúltunk a jóba :lol: Lesznek még zürök, de majd eltusoljok ezeket is vhogy, neeeem Aotmanó :?: :lol: Báz kicsit füstölsz stiftnél..... Ett a kép amit mondtam: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Legalább visszatalálok, ha valahol eltévedek... Na meg csúnyán folyik az olaj...valahol... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Mi meg Antival úgy néz ki szokásunkhoz híven megint belenyúltunk a jóba :lol: má megint mit vettetek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 mit fogunk :?: :lol: szolgáltatást :shock: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 titokzatosan hangzik Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 titokzatosan hangzik asszem úgyis fog kinézni :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Majd időben megtudod... Biturbó nitró szett... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Majd időben megtudod... Biturbó nitró szett... :wink: urquattro twinbi kompresszor :lol: Te nem vagyol értekezleten eeeee? ha vége híjjá, me cigit sem tok venni éppen :x :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Elmaradt... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Elmaradt... :wink: Akkor mi lészen embör? Jövöl errefele or meet somewhere inda city or :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 phone... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 ....Majd időben megtudod.... Mire fel ez a nagy ellhallgatás hullám ? Anti és a titotkartás miiiiiiiiiiiiiiiiiii ? :badgrin::badgrin::badgrin::badgrin: Előbb leszek én pontos, minthogy Anti Néni ne pletyizzen :tongue3: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 :lol: Aztec! figy! szerinted janóékkal meg lehetne beszélni egy olyat, hogy beéget lambda szondát megpróbáljuk kimelegíteni? (lánggal) Vagy nem tud vki olyan szakit akinek van lágja, aknája, és hajlandó lenne ilyenben segédkezni ? Voltam az olajcserés srácoknál, meg Sz.gabnál is,de egyikünknek se sikerült kiszedni.. be van gyógyúlva :lol: Elvileg ha megmelegítgetnénk kijönne.. csak óvatos játék :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Begyógyult a labda ? :shock: Uhhhhh Link to comment Megosztás: More sharing options...
Viper Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Sziasztok! Bocsi hogy ide is betolom az arcomat! :wink: Ígérem nem tartalak fel benneteket, csak egy kérdés erejéig. Szal az lenne a kérdés, hogy hány kiló az Astra és a Kadett GSÍ. Csak érdeklődés képpen kérdezem. Egyébként nagyon bejönnek a GSÍ-k! Mindenkinek sok sikert és jó tuningolást! Üdv: Viper Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts