coupe Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 és a kék műszerfalbetét meg az "A" oszlop ? :D A kék müszerfal betéttel nincs semmi gondom :D .....az A oszlop már neccesebb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 neked nincs Coupe-d :D :D Bazz.. ez mekkora!! De igaz! :D Kifelejtettem a legnagyobb tunningot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Bazz.. ez mekkora!! De igaz! :D Kifelejtettem a legnagyobb tunningot! Ne túlozzunk!!!!!!!!!Szerencsém volt :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Ne túlozzunk!!!!!!!!!Szerencsém volt :D :D :D és még szerény is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 és még szerény is :lol: Talán ez a legjobb tulajdonságom :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Talán ez a legjobb tulajdonságom :lol: :D :D :D Na na,és a szépséged? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 3dolog nem tetszik benne...A legjobban a piros váltó gomb(ez nagyon gáz) nem én mondtam először :D A harmadik a fekete gsi felni...... Nekem ez bejön.....vagy egy kis MadMax hatás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Nem is rossz! :D Motortér? :D Szerintem is szép, korrekt darab. Gratulálok!:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 nem én mondtam először :D Nekem ez bejön.....vagy egy kis MadMax hatás :D Nekemi is tetszik feketén! :D Van stílusa a kocsinak a piros váltógombot meg úgy is kicseréli :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Az egész kocsiban a fekete felni a legjobb! :D :D :D Szerintem nagyon büntető :D kinézete van, ha a tanksapkacsicsa ugrik, akkor kívülről tökéletes (mondhatni: "zsír")! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Nem is rossz! :D Motortér? :D Na, ez a kérdés várható volt! :D :lol: Johnny, dobhatnál egy képet, hogy milyen az etalon! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Az egész kocsiban a fekete felni a legjobb! :D :D :D Szerintem nagyon büntető :D kinézete van, ha a tanksapkacsicsa ugrik, akkor kívülről tökéletes (mondhatni: "zsír")! Egyetértek. :lol: Viszont a feketére fújt helyzetjelző sem jó megoldás, annak ellenére hogy jól néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 nah tessék ez is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Anti! mikor találkozol legközelebb a kadettal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 A Hondát miért fogták vissza indulás előtt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Valszeg hétvégén...kinnt van Detti szüleinél Szigethalmon...de amúgy miért??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Valszeg hétvégén...kinnt van Detti szüleinél Szigethalmon...de amúgy miért??? az alapjárati mikorbaszás miatt érdekelt volna, hogy neked tényleg a nagyobbik van e, nem a 3as csatis. Esetleg kép? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Akkor bejött a sziget. Simában leértem és lent is yo volt, tudtunk edzeni és szép időnk volt. Még kép is készült rólunk Hazafelé többet evett a verda mert öten ültünk benne :D (Ebből az egyik négyszeres világbajnok a másik pedig olimpikon) Anti nagyon keményen rajtolsz! Lacee, király ez a Barcás belső, kimehetünk megnézni, élőben is kiváncsi vagyok rá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Lacee, király ez a Barcás belső, kimehetünk megnézni, élőben is kiváncsi vagyok rá :lol: Hát ez geccijó :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 "Hónap Dolgozója" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 "Hónap Dolgozója" mivan redi megvolt az ebéd? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 mivan redi megvolt az ebéd? :D Honnan tudod, hogy most jöttem vissza kajálásból? : :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 ....Nem hajnalban kell buliba cihelődni, és akkor én is megyek :D Nekem az nem buli, hogy 1kor odaérkezünk, aztán mire hangulatba jönnék, már zárnak is. :lol:.... Fúúú de nagy cihelődés, hogy fel kell öltöznöd és kimész ha ott van a taxi :D :D Ha valami köményebb alkohol innál és nagyobb mennyiségben, akkor tán gyorsabban hangulatba kerülnél :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts