Xray Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Ez a szöveg od@@@sz :D :D Olvastam nagyon nagyon ottanvan!!!! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Még a gumifüstölős videót kellett volna belinkelni az oldalra és odaírni hogy nagyon megkímélt állapotban. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Akkor pótlásképpen itt egy pár kép a verdáról. 10perce lőttem őket. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Nem is rossz! :D Motortér? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Nem is rossz! :D Motortér? :D C20XE más kérdés? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 C20XE más kérdés? :D Tudom én,hogy mi van benne,csak hogy néz ki? :D Mert sok verda olyan,hogy kivül HUJ,belül meg FUJ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Tudom én,hogy mi van benne,csak hogy néz ki? :D Mert sok verda olyan,hogy kivül HUJ,belül meg FUJ! :D Hát ezt most olyan hujj is meg fujj is mert tiszta dzsuva a motortér... Meg a beltér is egyébként... Lusta vagyok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Hát ezt most olyan hujj is meg fujj is mert tiszta dzsuva a motortér... Meg a beltér is egyébként... Lusta vagyok... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 :D Majd ha jó idő lesz lemosom, eskü. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Majd ha jó idő lesz lemosom, eskü. :D :D Az üléseket belül? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 nagyon szép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Az üléseket belül? :D pölö, meg a motort is mindent! :D Köszi Lanti. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 C20XE más kérdés? :D DIS-es vagy sima?Évjárat?Ára? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 képek alapján kivulrol tényleg süti Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 DIS-es vagy sima?Évjárat?Ára? :D :D :D Ilyen elosztós... Nemtom hogy az a DIS vagy a sima... 92es évjárat... Nem eladó. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 http://www.v-tuning.com/images/corsa-b-c20xe.jpg Ilyen elosztós... Nemtom hogy az a DIS vagy a sima... 92es évjárat... Nem eladó. :lol: :D Ez sima...... Nem akarom megvenni elég 2 pénztemető :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 akkor húzzuk is le kicsit... ninsc benne el ablak.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 akkor húzzuk is le kicsit... ninsc benne el ablak.. :D 3dolog nem tetszik benne...A legjobban a piros váltó gomb(ez nagyon gáz) A második a tankbetöltö ajtaja.....A harmadik a fekete gsi felni......A többi képek alapján jónak tünik..... :D :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 3dolog nem tetszik benne...A legjobban a piros váltó gomb(ez nagyon gáz) A második a tankbetöltö ajtaja.....A harmadik a fekete gsi felni......A többi képek alapján jónak tünik..... :D :D :D :lol: Amit most felsoroltál az a srác agyszüleménye... Váltógomb lesz benne másik, tankbeöntő le lesz fújva színre és a Borbet T-k lesznek rajta. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 3dolog nem tetszik benne...A legjobban a piros váltó gomb(ez nagyon gáz) A második a tankbetöltö ajtaja.....A harmadik a fekete gsi felni......A többi képek alapján jónak tünik..... :D :D :D :lol: jó a fekete gsi felni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 jó a fekete gsi felni :D :D Télire majd ######a lesz. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Amit most felsoroltál az a srác agyszüleménye... Váltógomb lesz benne másik, tankbeöntő le lesz fújva színre és a Borbet T-k lesznek rajta. :D Gondoltam hogy nem te raktad rá :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Gondoltam hogy nem te raktad rá :D :D :D Akkor jó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 3dolog nem tetszik benne...A legjobban a piros váltó gomb(ez nagyon gáz) A második a tankbetöltö ajtaja.....A harmadik a fekete gsi felni......A többi képek alapján jónak tünik..... :D :D :D :lol: és a kék műszerfalbetét meg az "A" oszlop ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 és a kék műszerfalbetét meg az "A" oszlop ? :D Ja igen... Az is ugrik onnan... Egyébként az 5.ajtó burkolat is kék. :D :D Szerk.: és a tetőkárpit is átvan húzva kékkel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts