Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

közel 4 év után a barátnőm a múlt héten elhagyott...nem érzem tul jol magam, de nem akarok senkit untatni ezzel...

ugy érzem valamit azért visszakaptam az élettől ma:

DSC00910_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

DSC00912_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

egy álmom valóra vált...

Elküldve
Ha nem hozol nitromobilt véged van :D

ui: ne feledje senki : free Lanti !!!!

sajna nem fogom tudni átvenni, de elhoznád holnapra nekem :D

Elküldve

Hát kiviszem de sokat nem fog menni, megnéztem mi a baja és nem tett jót neki a sok fémszál maradvány sajna. A váltó egyik áttét fogaskereke megkopott nem kicsit. Megy amíg megy :D

Antit ki tudom vinni ha nem tallálna ki a lurdyhoz, vagy jöhet mögöttem :D A Boci itt ll a parkolóban már.

Elküldve
Nincs kedvem ma Vecsés fele menni... :D

azért Te se voltál a helyzet magaslatán, ne varrd az egész ismerd meg hazádat mozgalmat Pista nyakába :D

Elküldve
qrvaaaaaaaajóóóóóóóó...

Látom azért a tegnapi nap hagyott benned nyomokat... :D :D :D

Nemgyengén, ma revans ám vazze :lol: :D :D

B@szott jó a kép! :P Én meg ilyenkor vagyok éjszakás. :D

Minden jóból kimaradok. Pedig Ezt az Anti feltörést megnéztem volna...

Elküldve

köszönöm!

elég rég óta terveztem ezt a belsőt...nem egy hasamraütős terv volt...

szerintem megy a kék külsöhöz...de amugy nem tervezem ezt a külsö szint megtartani... sok idö mire kap egy másik fényezést...

190e ft körül volt az elkészités...

volt aki pesten 700e ftot akart ugyanezért elkérni de legtöbben 3-4-500e-t...

és nem mellékesen Köszönöm Albertnak hogy segített állást találni és igy egy motorcserén és egy belső átalakitáson vagyok tul!

Elküldve
és nem mellékesen Köszönöm Albertnak hogy segített állást találni és igy egy motorcserén és egy belső átalakitáson vagyok tul!

Lacikám szivcsi tudom hogy sokat segitettem de hülyéknek nem tenném. Ennyi. holaszmájlileeeeeeeeeeeeeeee e

Azér sose vegyél mérget a melódra tudod hogy nem tuti állás jelenleg sajna de a tapasztalattal Q sokra mész hiddelll!!!!!!!!!!

Sajna a lurdi kimaratt de hazamegyek szuzukitakszival sosevoltijenyo eeeeeeeeeee

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.