Pehi Csabi Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 De nem a helyesírásoddal keresed a kenyered ugye??? :D :D :D Végre Albit is lehet buzerálni hogy nem tud írni. :D Úgyis mindíg magyaráz emiatt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 közel 4 év után a barátnőm a múlt héten elhagyott...nem érzem tul jol magam, de nem akarok senkit untatni ezzel... ugy érzem valamit azért visszakaptam az élettől ma: egy álmom valóra vált... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Barcelona logo? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Hubazzz Lacee! Ez nem kicsit lett jó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 üléseket heggesztették? vagy kárpit? haver csinálta? kijött a a bőrért kapott árból? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 cééép nagyon...csak a kocsi színe kár, hogy kék... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Végre Albit is lehet buzerálni hogy nem tud írni. :D Úgyis mindíg magyaráz emiatt :D Ha nem hozol nitromobilt véged van :D ui: ne feledje senki : free Lanti !!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 ...megyek én is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Ha nem hozol nitromobilt véged van :D ui: ne feledje senki : free Lanti !!!! sajna nem fogom tudni átvenni, de elhoznád holnapra nekem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 ...megyek én is... :D szereztél GPS-t, vagy kivisz valaki? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 szereztél GPS-t, vagy kivisz valaki? :D Nyasgem... :D Ósán ma lesz, vagy holnap??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Redi! Szoktad te olvasni a technikai topikot is? :D Nem :D Olvastam eleget az opelforum.ingyenszerviz.hu-t elegem van belőle Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 sajna nem fogom tudni átvenni, de elhoznád holnapra nekem :D De jóóóó, pedig miattad baxxtatom Csabit :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Hát kiviszem de sokat nem fog menni, megnéztem mi a baja és nem tett jót neki a sok fémszál maradvány sajna. A váltó egyik áttét fogaskereke megkopott nem kicsit. Megy amíg megy :D Antit ki tudom vinni ha nem tallálna ki a lurdyhoz, vagy jöhet mögöttem :D A Boci itt ll a parkolóban már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 ja ugye kintleszünk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 köszi, de ha nem baj, azért nem mennék haza innen a Lurdítól, hogy mehess elöttem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 köszi, de ha nem baj, azért nem mennék haza innen a Lurdítól, hogy mehess elöttem... :D mé már ott vagy? sietős Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 köszi, de ha nem baj, azért nem mennék haza innen a Lurdítól, hogy mehess elöttem... :D Ha én vezetnék lehet jobban járnál :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Nem :D Olvastam eleget az opelforum.ingyenszerviz.hu-t elegem van belőle csakmertéppenminapesettrólaszó.pont :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Ha én vezetnék lehet jobban járnál :D :D :D Nincs kedvem ma Vecsés fele menni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Nincs kedvem ma Vecsés fele menni... :D azért Te se voltál a helyzet magaslatán, ne varrd az egész ismerd meg hazádat mozgalmat Pista nyakába :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 qrvaaaaaaaajóóóóóóóó... Látom azért a tegnapi nap hagyott benned nyomokat... :D :D :D Nemgyengén, ma revans ám vazze :lol: :D :D B@szott jó a kép! :P Én meg ilyenkor vagyok éjszakás. :D Minden jóból kimaradok. Pedig Ezt az Anti feltörést megnéztem volna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 de ö megteheti mert övé a gsi.hu :D :D ...de minek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 köszönöm! elég rég óta terveztem ezt a belsőt...nem egy hasamraütős terv volt... szerintem megy a kék külsöhöz...de amugy nem tervezem ezt a külsö szint megtartani... sok idö mire kap egy másik fényezést... 190e ft körül volt az elkészités... volt aki pesten 700e ftot akart ugyanezért elkérni de legtöbben 3-4-500e-t... és nem mellékesen Köszönöm Albertnak hogy segített állást találni és igy egy motorcserén és egy belső átalakitáson vagyok tul! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 és nem mellékesen Köszönöm Albertnak hogy segített állást találni és igy egy motorcserén és egy belső átalakitáson vagyok tul! Lacikám szivcsi tudom hogy sokat segitettem de hülyéknek nem tenném. Ennyi. holaszmájlileeeeeeeeeeeeeeee e Azér sose vegyél mérget a melódra tudod hogy nem tuti állás jelenleg sajna de a tapasztalattal Q sokra mész hiddelll!!!!!!!!!! Sajna a lurdi kimaratt de hazamegyek szuzukitakszival sosevoltijenyo eeeeeeeeeee Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts