Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Képzeljétek a pasztáért elkért a srác 1000Ft-ot. :shock:

Egyébként multkor én is leteszteltem őket mondom a telefonban az emberkének,hogy Astra F 2000ccm -hez mennyi lenne a közép dob + cső. Azt válaszolta 6-8000Ft.

Majd ismét felhívtam őket és így tettem fel a kérdést : Astra GSI-hez mennyi lenne ? 10 fölött volt a válasz.

Megosztás:

Találkozott már valaki közületek olyan problémával,hogy az alapjárat 500 és 800 esetleg 900 között ingadozik? Ha leállítom a kocsit és újra indítom akkor meg néha jól működik. De van,hogy napokig nem is jelentkezik a hiba.

Ötlet?

(nem lehet attól,hogy kifuj a kipuffogó valahol?)

Megosztás:

Igen azt megnéztem hát elég jóra sikerült csak kár,hogy nem látni nagyon :wink:

Egy fényképezőtől azért ez se rossz :wink:

Egyébként ha sötét, akkor mondjuk média player oszt fényerőt küüüüdj neki :wink:

De a hang a szupi.. :lol: Meg a feeling.. meg is nézem őőőket :wink: ehh.. akko még nagyon ment a vas.. meg volt zsé havonta 2 esetleg 3 racsingra.. most örülök ha a barinőmet hazaviszem, és a vissza 5km-ren nyomok 2 kövéret :lol: :oops:

Amúgy annak baromi jó volt a hangulata.. csak utána kezdtem el gondolkodni, mi van ha kiintenek :lol: Pontosabban trafiznak. Volt párszor hogy kiló50-kiló80at mentünk.. ha figyeled a váltásokat saccolhatod.1: pasz.2: ~100 3: ~150.. dehát neked mondooom? :lol:

Viszont amikor Csabi kadettja meg a másik turós astra után mentünk.. az csúnya látvány.. mintha egy 1.4 ben ültem volna :lol:

Más: szedte már ki vki a lambda szondáját? trükkök?

IQbéla neked szerelő ügyeskedte?

Megosztás:

:lol: Lacival ugy csináltuk egyszer az ő autójával egszer az enyémmel mentünk a suhanásra :lol: :lol:

Hjajj de jó lenne.......most kedvem támadt egy kis "csapatásra" :lol:

Aztec képzeld multkor elvittem a Jano dob-hoz a kocsit,hogy cseréljék ki a tűzkarikát erre a srác lemászott a kocsi alá elővett egy pasztát és bekente a tűzkarika körül majd mondta semmi baja a kipufnak csak igazítani kellett rajta.............mire hazaértem máj kifujt ismét most meg lassan elhagyom vagy nemtom mi van de valami csörög,rezonál a kipufban. (remélem nem a katalizátor darabjai) :lol:

Janóéknál érdekes volt ez a megoldás pedig eddig nem volt még velük gond. Hmmmmm.........tud valaki egy jó kipuffogóst? :wink:

Ehh nekünk mindig egy időben likad a kipuff? Nekem is kifúj vhol középtájékon. Én a középdob oldalát tippelem..

Janóék. Én amikor legelösször minden nélkül voltam, akkor is korektek voltak. Aztán Geri szólt akkor is..(1000pínz volt a kis hegesztgetés)

Asszem lassan megint mehetek, mert egyre jobban szelel :?

Holnap valszeg elugrok az olajcserés srácokhoz, jó fejek voltak, és van aknájuk.. megpróbálom kiszedni a lambdát. meg megsassolom hol fújdogál.. :shock:

Megosztás:

Ezekszerint feleslegessé fog válni a leendő Astráján a 256os rendszer? :twisted: Most azon filózom hogy 256 vagy nagyobb legyen-e...

a 256osból csak a nyereg az, ami jó, a tárcsák már közelítenek a végükhöz (a betétek elvileg jók...)

Megosztás:

ez igaz, sonique

elfelejtettem leírni, hogy 95 előtti, ami ugye a 284es :lol:

viszont ha megjön a 288 tarcsa németorszagbol

akkor kelleni fog a Betét is hozza amit kérdeztem

csak a tarcsa lenne már itt mert a nélkül nem megyek semmire sem :lol:

fémhálos fékcsöveket is tervezek beszerezni

ebay on olyan 25e ft atszamitva itthon meg

9e ft/db

Megosztás:

remélem nem sértő a kérdésem, de minek :?: :lol:

Nem sértő, sőt jogos. :wink:

Igazából azért, mert ugyan nem szoktam gyorsan menni (nem is tudok nagyon rövid idő alatt gyorsan menni), de azért megesik hogy kapkodja a lábát a gép (ótópálya) vagy némi örömautózás van és ehhez már kevés az én gyári fékem. Ezért kéne 256. Viszont ha már veszek új tárcsát, nyerget, betétet akkor tök mind1 hogy 256os a cucc vagy pár ezerrel drágábban 280 és akkor meg többet már nem kell a féktuninggal foglalkoznom. Szerintem. :roll:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.