Atommanó Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Há van olyan hó végén, hogy kell a zseton... Amúgy tom kiről van szó... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Képzeljétek a pasztáért elkért a srác 1000Ft-ot. :shock: Egyébként multkor én is leteszteltem őket mondom a telefonban az emberkének,hogy Astra F 2000ccm -hez mennyi lenne a közép dob + cső. Azt válaszolta 6-8000Ft. Majd ismét felhívtam őket és így tettem fel a kérdést : Astra GSI-hez mennyi lenne ? 10 fölött volt a válasz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 múltkor volt szó féktuningról utánajártam kicsit H Astra 280as (Norrbit) tárcsa: 13990.-/db ez nem is vészes csak nincs az országban és rendelni kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Találkozott már valaki közületek olyan problémával,hogy az alapjárat 500 és 800 esetleg 900 között ingadozik? Ha leállítom a kocsit és újra indítom akkor meg néha jól működik. De van,hogy napokig nem is jelentkezik a hiba. Ötlet? (nem lehet attól,hogy kifuj a kipuffogó valahol?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 alapjárati motor? szerintem tisztogasd meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 múltkor volt szó féktuningról utánajártam kicsit H Astra 280as (Norrbit) tárcsa: 13990.-/db ez nem is vészes csak nincs az országban és rendelni kell És a nyereg mennyi? Meg a betét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 nyeregből omi vagy cali turbo/v6, párezer forint, betét ferrodoban 14 körül Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Hágy pár ezer Bazs??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Hágy pár ezer Bazs??? :roll: én most 3e forintért találtam egy pár (2 db) omi nyerget Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 de bontóban is meg lehet úszni szerintem max 10 körül annyi, hogy vagy omihoz kell kérni, vagy vectrához a calijé dárgább :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Az jóóóó... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 nyeregből omi vagy cali turbo/v6, párezer forint, betét ferrodoban 14 körül cali turbo/v6 bol sem mind jo! mert ugye van belöle már 288 as is ami már a vectra b ben van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Na az elveszett embör... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 ez igaz, sonique elfelejtettem leírni, hogy 95 előtti, ami ugye a 284es :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Igen azt megnéztem hát elég jóra sikerült csak kár,hogy nem látni nagyon :wink: Egy fényképezőtől azért ez se rossz :wink: Egyébként ha sötét, akkor mondjuk média player oszt fényerőt küüüüdj neki :wink: De a hang a szupi.. :lol: Meg a feeling.. meg is nézem őőőket :wink: ehh.. akko még nagyon ment a vas.. meg volt zsé havonta 2 esetleg 3 racsingra.. most örülök ha a barinőmet hazaviszem, és a vissza 5km-ren nyomok 2 kövéret :lol: :oops: Amúgy annak baromi jó volt a hangulata.. csak utána kezdtem el gondolkodni, mi van ha kiintenek :lol: Pontosabban trafiznak. Volt párszor hogy kiló50-kiló80at mentünk.. ha figyeled a váltásokat saccolhatod.1: pasz.2: ~100 3: ~150.. dehát neked mondooom? :lol: Viszont amikor Csabi kadettja meg a másik turós astra után mentünk.. az csúnya látvány.. mintha egy 1.4 ben ültem volna :lol: Más: szedte már ki vki a lambda szondáját? trükkök? IQbéla neked szerelő ügyeskedte? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 én most 3e forintért találtam egy pár (2 db) omi nyerget Merre, hol? Meg is vetted? Mert én lecsapnék rá!! A fékmunkahengerrel mi a helyzet? Az maradhat a gyári? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Az biza bazsé lesz :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Az biza bazsé lesz :wink: Ügyes... :wink: Ezekszerint feleslegessé fog válni a leendő Astráján a 256os rendszer? :twisted: Most azon filózom hogy 256 vagy nagyobb legyen-e... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 :lol: Lacival ugy csináltuk egyszer az ő autójával egszer az enyémmel mentünk a suhanásra :lol: :lol: Hjajj de jó lenne.......most kedvem támadt egy kis "csapatásra" :lol: Aztec képzeld multkor elvittem a Jano dob-hoz a kocsit,hogy cseréljék ki a tűzkarikát erre a srác lemászott a kocsi alá elővett egy pasztát és bekente a tűzkarika körül majd mondta semmi baja a kipufnak csak igazítani kellett rajta.............mire hazaértem máj kifujt ismét most meg lassan elhagyom vagy nemtom mi van de valami csörög,rezonál a kipufban. (remélem nem a katalizátor darabjai) :lol: Janóéknál érdekes volt ez a megoldás pedig eddig nem volt még velük gond. Hmmmmm.........tud valaki egy jó kipuffogóst? :wink: Ehh nekünk mindig egy időben likad a kipuff? Nekem is kifúj vhol középtájékon. Én a középdob oldalát tippelem.. Janóék. Én amikor legelösször minden nélkül voltam, akkor is korektek voltak. Aztán Geri szólt akkor is..(1000pínz volt a kis hegesztgetés) Asszem lassan megint mehetek, mert egyre jobban szelel :? Holnap valszeg elugrok az olajcserés srácokhoz, jó fejek voltak, és van aknájuk.. megpróbálom kiszedni a lambdát. meg megsassolom hol fújdogál.. :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Ezekszerint feleslegessé fog válni a leendő Astráján a 256os rendszer? :twisted: Most azon filózom hogy 256 vagy nagyobb legyen-e... a 256osból csak a nyereg az, ami jó, a tárcsák már közelítenek a végükhöz (a betétek elvileg jók...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Most azon filózom hogy 256 vagy nagyobb legyen-e... remélem nem sértő a kérdésem, de minek :?: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 ez igaz, sonique elfelejtettem leírni, hogy 95 előtti, ami ugye a 284es :lol: viszont ha megjön a 288 tarcsa németorszagbol akkor kelleni fog a Betét is hozza amit kérdeztem csak a tarcsa lenne már itt mert a nélkül nem megyek semmire sem :lol: fémhálos fékcsöveket is tervezek beszerezni ebay on olyan 25e ft atszamitva itthon meg 9e ft/db Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 remélem nem sértő a kérdésem, de minek :?: :lol: Nem sértő, sőt jogos. :wink: Igazából azért, mert ugyan nem szoktam gyorsan menni (nem is tudok nagyon rövid idő alatt gyorsan menni), de azért megesik hogy kapkodja a lábát a gép (ótópálya) vagy némi örömautózás van és ehhez már kevés az én gyári fékem. Ezért kéne 256. Viszont ha már veszek új tárcsát, nyerget, betétet akkor tök mind1 hogy 256os a cucc vagy pár ezerrel drágábban 280 és akkor meg többet már nem kell a féktuninggal foglalkoznom. Szerintem. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 remélem nem sértő a kérdésem, de minek :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D Válaszoltam!! Sajnálom, nálam akkor is kardinális probléma a fék!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts