redline Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Ha már a melóknál tartunk... Kint a kertben fő a marhapöri, a pálesz már megvolt a sörnek is több mint a felénél járok és lassan indul a póker :lol: :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Ha már a melóknál tartunk... Kint a kertben fő a marhapöri, a pálesz már megvolt a sörnek is több mint a felénél járok és lassan indul a póker :D nah a másik munka hőse! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Hmm ez nagyon jó kis program :D Bevenné a gyomrom pörit páleszt pókert is! :D Nem ettem még pókert...finom??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 :D :D :D :D Biztos jó ott rendszergazdának ahol most vagy? :lol: Na megyek mert vár a Cabernet Sauvignon. Cső! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Nem ettem még pókert...finom??? :D :D :D tudod hogy értettem!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Anti csináltam neked avatart belinkelhetem??? :D :D :D Ha igen akkor nem hari ugye?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Anti csináltam neked avatart belinkelhetem??? :D :D :D Ha igen akkor nem hari ugye?? :D Nyomjad...max... :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Nyomjad...max... :D :D :D Na ?? :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Hű de ráérnek itt páran. Én meg halálra meloztam magam egész nap. Be kelett llítanom egy routert és egy winfost is kelett telepítenem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Hű de ráérnek itt páran. Én meg halálra meloztam magam egész nap. Be kelett llítanom egy routert és egy winfost is kelett telepítenem. Jóneked hogy ez a munkád nekem csak hobby sajna azzal szívesebben foglalkoznék főállásban mint a mostanival ezt is szeretem de az jobb lenne! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Hű de ráérnek itt páran. Én meg halálra meloztam magam egész nap. Be kelett llítanom egy routert és egy winfost is kelett telepítenem. téged is két kézzel pofoz az élet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 qrvaaaaaaaajóóóóóóóó... Látom azért a tegnapi nap hagyott benned nyomokat... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 qrvaaaaaaaajóóóóóóóó... Látom azért a tegnapi nap hagyott benned nyomokat... :D :D :D Nemgyengén, ma revans ám vazze :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Nemgyengén, ma revans ám vazze :D :D :D Hát akkor ma valszeg máson kell kiélned magad...mert ma darts, gokart mittomén mi vár még rám...bár egy biztos, hogy fél 8-kor itt végzek és még megyek melózni néminemüt... De péntektől keddig éjszakás leszek...szal akár estétől reggelig... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Hát akkor ma valszeg máson kell kiélned magad...mert ma darts, gokart mittomén mi vár még rám...bár egy biztos, hogy fél 8-kor itt végzek és még megyek melózni néminemüt... De péntektől keddig éjszakás leszek...szal akár estétől reggelig... :D Péntek jólehet :D ráérek estefelé remélem adígra sikerül bemókolni a zenegépet a kocsiba! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Péntek jólehet :lol: ráérek estefelé remélem adígra sikerül bemókolni a zenegépet a kocsiba! :D Mééé kocsiból nyomod??? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Mééé kocsiból nyomod??? :D :D :D nem dehogy :D :lol: csak már 1 hónapja készülök betenni az erőlködőt meg a dium... disu... ládát ha jóidő lessz holnap nekiállok de bármiközbejöhet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 téged is két kézzel pofoz az élet :D hát nehéz az élet így is :D Ja a kisautót nem viszem mert fura hangja van az első difinek. Remélem ma már kint leszünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Jóneked hogy ez a munkád nekem csak hobby sajna azzal szívesebben foglalkoznék főállásban mint a mostanival ezt is szeretem de az jobb lenne! :D :D Lehet lesz üresedés nálunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Lehet lesz üresedés nálunk. Az okés de messze is van meg papíromsincs róla,,,, nameg a Cash! Itt viszonylag jól keresek! Bár nemtom ott mik a pénzek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Az okés de messze is van meg papíromsincs róla,,,, nameg a Cash! Itt viszonylag jól keresek! Bár nemtom ott mik a pénzek! :D A pénz nem szar bár nem véletlen szeretnék lelépni innen., több oka is van. Nemtom merre lax de ha bpn kívül akkor tényleg messze van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 A pénz nem szar avilágösszesföldönsiírvafetrengősszmájlija........................ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 A pénz nem szar bár nem véletlen szeretnék lelépni innen., több oka is van. Nemtom merre lax de ha bpn kívül akkor tényleg messze van. :D Hát atomváros :D Erőműben melózom amúgy! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 avilágösszesföldönsiírvafetrengősszmájlija........................ éééééésss megszólalt a hang a nyomorból :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 éééééésss megszólalt a hang a nyomorból :D :D Olyan könnyen beszél mindíg a pénzről, mintha lapátolná otthon. Nem is tudja mi az a kevés pénz. Van aki pedig az én fizumat is elfogadná saját fizunak. Sőt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts