Xray Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Így kb majdnem jó! :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 http://kepfeltoltes.hu/080403/stealth_www....ltoltes.hu_.jpg Így kb majdnem jó! :D :D :D :D Ha a csomagtartóban utazik... :lol: :D De jó lenne nekem is lehetne egésznap fotosoppolni a melóhelyi gépemen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 http://totalcar.hu/magazin/hirek/?main:200....03.&348288 Jó megoldásnak tűnik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 http://kepfeltoltes.hu/080403/stealth_www....ltoltes.hu_.jpg Így kb majdnem jó! :D :D :D :D Nagyon király!!!!!!!!! Nagyon jót röhögtünk!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Ha a csomagtartóban utazik... :D :D De jó lenne nekem is lehetne egésznap fotosoppolni a melóhelyi gépemen... mért? az internetet már megintad? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 mért? az internetet már megintad? :D :D Hát, hogy őszinte legyek már nem hiányzik. A fórum szétoffolása az egydüli vígasz... :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Hát, hogy őszinte legyek már nem hiányzik. A fórum szétoffolása az egydüli vígasz... :D :D :D Nem vagy egyedül...csak kiváncsi lennék arra, hogy ki a f@szom melózik...mert a bevásárló központok ilyenkor is tele vannak..a maradék meg netezik, és offolja a fórumokat... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Nem vagy egyedül...csak kiváncsi lennék arra, hogy ki a f@szom melózik...mert a bevásárló központok ilyenkor is tele vannak..a maradék meg netezik, és offolja a fórumokat... :D hát nem tudom... én most dolgozom.. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 hát nem tudom... én most dolgozom.. :D :D :D Én is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Nagyon király!!!!!!!!! Nagyon jót röhögtünk!!!!!!! Na látom.... rossz lábbal keltél.... , nemköll idegeskedni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Nem vagy egyedül...csak kiváncsi lennék arra, hogy ki a f@szom melózik...mert a bevásárló központok ilyenkor is tele vannak..a maradék meg netezik, és offolja a fórumokat... :D Dolgozzanak a szegények... Ma pihenőm van illetve leszíták orvosin a vérem stb.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Egyik jóbarátom mondása, hogy "Ha dolgozok, akkor nincs időm pénzt keresni..." :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Egyik jóbarátom mondása, hogy "Ha dolgozok, akkor nincs időm pénzt keresni..." :D :D amugy most dolgozol? azaz bent vagy? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 amugy most dolgozol? azaz bent vagy? :D Igen, de azért közben marad időm pénzt keresni is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Igen, de azért közben marad időm pénzt keresni is... :D Anti te akkor nem fizikait végzel, hanem észmunkát nem?? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Anti te akkor nem fizikait végzel, hanem észmunkát nem?? :D :D Néha van fizikai része is...egyik boríték jobbra, másik balra... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Néha van fizikai része is...egyik boríték jobbra, másik balra... :D :D Jó is soha ne legyen nehezebb dolgod !!! :lol: De akkor nemértem minek gyúrtad magad így ki :D :D (tej ívós kép) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Na látom.... rossz lábbal keltél.... , nemköll idegeskedni! :D ???? Mármint itt bent a kollégáknak megmutattam először a hirdetést, aztán Redi hsz-t aztán a létrámat aztán az F19 hűlt helyét aztán a fotosoppot és akkor. Csak nem mindig használok szmájlikat mer elég uncsik. Amúgy nagyon megy Neked ez a fotosoppolás, a fórum topikba is amiket beraktál a második még jobban tecc. Nekem is meg kéne tanulnom, ha még Sárga Zoli is tud fényképboltozni akkor én mérnem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 :D Jó is soha ne legyen nehezebb dolgod !!! :D De akkor nemértem minek gyúrtad magad így ki :D :D (tej ívós kép) Hidd el nem annyira jó így melózni...mondjuk stressz meg lelkiismeretfurdalás az már ismeretlen számomra ilyen téren... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 ???? Mármint itt bent a kollégáknak megmutattam először a hirdetést, aztán Redi hsz-t aztán a létrámat aztán az F19 hűlt helyét aztán a fotosoppot és akkor. Csak nem mindig használok szmájlikat mer elég uncsik. Amúgy nagyon megy Neked ez a fotosoppolás, a fórum topikba is amiket beraktál a második még jobban tecc. Nekem is meg kéne tanulnom, ha még Sárga Zoli is tud fényképboltozni akkor én mérnem :D Húúú Azthittem hogy azért írod mert elhülyültem a dolgot :D Nem volt lolos smile sem és teljesen abban voltam hogy izéééé :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 ..mondjuk stressz meg lelkiismeretfurdalás az már ismeretlen számomra ilyen téren... :D ezt csak rutinnak hivod :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 ezt csak rutinnak hivod :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Hidd el nem annyira jó így melózni...mondjuk stressz meg lelkiismeretfurdalás az már ismeretlen számomra ilyen téren... ;) Hát nekem pont iylen melóm van mint neked , ülök a babérokon és várom hogy szóljanak: gyere már ki ez meg ez nem megy nincs villany nem megy a szivattyú eztkell kikötni meg azt be ,,,, nemsok dolgom van bár most 1 Blokk átrakás alatt! Úgy el lustultam bent hogy hihetetlen! Fáj mindenem előző melóhelyemen (E-on) napi 30-40 karómászás edzésben tartott de most :D :D Lusta disznó lettem! És igen is árt az egészségnek!!!!! Bár a karom még így is 50 es de jólvan kit érdekel az a 10cm minusz :D :D :lol: :D :D :P (viccvolt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Ha már a melóknál tartunk... Kint a kertben fő a marhapöri, a pálesz már megvolt a sörnek is több mint a felénél járok és lassan indul a póker :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Ha már a melóknál tartunk... Kint a kertben fő a marhapöri, a pálesz már megvolt a sörnek is több mint a felénél járok és lassan indul a póker :D Hmm ez nagyon jó kis program :D Bevenné a gyomrom pörit páleszt pókert is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts