mélykék76 Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Adjatok valami nőnemű lényt Norbinak... :D Meg piát, hogy le tudja itatni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Meg piát, hogy le tudja itatni :D :D Inkább egy kalapcsot... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Tom mobil... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Tom mobil... Na látom Te is csak írsz és nem olvasol... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Meg piát, hogy le tudja itatni :D :D És akkor már el is mesélhetné neki valaki, mit kell utána csinálni a csajjal :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 az előzö egy hét kiesett sajna... picit kisiklottam... ezekszerint akkor már kitárgyaltátok akkó sorry Na látom Te is csak írsz és nem olvasol... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 És akkor már el is mesélhetné neki valaki, mit kell utána csinálni a csajjal :D :D Gabi! Este elmondom, mert látom némi magyarázatra szorul a dolog... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Redi! A Hawaii-i képen azért jobban nézel ki...mi történt??? :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Redi! A Hawaii-i képen azért jobban nézel ki...mi történt??? :D :D :D :lol: Így reagál a user reklamációkra...:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 az előzö egy hét kiesett sajna... picit kisiklottam... ezekszerint akkor már kitárgyaltátok akkó sorry igazából csak arra gondoltunk, hogy neked kellene megvenned mert igazan megéri ezt a pénzt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 igazából csak arra gondoltunk, hogy neked kellene megvenned mert igazan megéri ezt a pénzt :D Azért valld be, hogy már megbántad a mocicserét...ha ezt tudod előre... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Gabi! Este elmondom, mert látom némi magyarázatra szorul a dolog... :D Nem nekem kell, én már rendelkezem némi rutinnal :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Azért valld be, hogy már megbántad a mocicserét...ha ezt tudod előre... :D :D átengedem a lehetőséget.... nem akarok minden jót magamnak :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Vegyük mááá meg klubos autónak... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Vegyük mááá meg klubos autónak... :D :D :D Kár hogy van benne szervókormány így nem buli Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Vegyük mááá meg klubos autónak... :D :D :D jó-jó de hogy fogok bemászni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 jó-jó de hogy fogok bemászni? :D Max, te csak a szerelésben veszel részt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Max, te csak a szerelésben veszel részt... :D én a szerelésben? :D :D :D :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 jó-jó de hogy fogok bemászni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 én a szerelésben? :D :D :D :D :lol: :D Igaz...akkor max majd lemosod néha... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Így reagál a user reklamációkra...:D Ezt most kaptuk egy perce (azért a cégnevet kiixeltem meg a csaj nevét is megkozmetikáztam): Feladó: "BMonika" <BardiM@xxxx.hu> Címzett: "Help" <Help@xxxx.hu> Dátum: 2008.04.03. 10:48 Tárgy: levelezés, internet Jelezni szertnénk, hogy a levelezésünk, és az internetünk nem működik. Kérem mielőbb intézni. B Mónika titkárnő Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Vegyük mááá meg klubos autónak... :lol: :D :D Az igazi Ungarise BIGFOOT :D :D van benne 1500 ös lada motor :D :D nagyszöveg teccik! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Nemtom ha a GSI-t feldobnám rákellene e fizetnem :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 http://kezikocsi_molnarkocsi_szallitokocsi...bogos_letra.jpg Csak vigyázz hova lépsz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts