redline Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Nekem van Audim...neked viszont nincs hondád... :D :D :D kit ver jobban a sors? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 még ennyit írni,mik vagytok ti gyors írók? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Szerintem GSiben nem szép a piros....talán azért mert a tizensokéves fényt nagyon csúnyára rágja az idő vasfoga....életlen lesz :D Ebben egyetértünk....... :D Viszont ha nincs bemattulva szép is lehet :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 kit ver jobban a sors? :D :D :D :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Ebben egyetértünk....... :D Viszont ha nincs bemattulva szép is lehet :D :D Mikor fényezed a sárgát??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 kit ver jobban a sors? :D :D a Suzukisokat? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 kit ver jobban a sors? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Mikor fényezed a sárgát??? :D Vannak olyan emberek akik tanulnak a saját kárukból(ha már nem voltak olyan okosak hogy a máséból tanuljanak)és vannak olyanok akik a sajátjukból se.....Én az elsőhöz tartozom.....tehát nem :lol: :D ....Te tudod melyikhez tartozol??????? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 http://kepfeltoltes.hu/080229/stresszes_va...ltoltes.hu_.jpg Szegény Redi....Tényleg veri a sors :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Szegény Redi....Tényleg veri a sors :D :D :D Jaja. Biztos egy Audi árából jutott oda. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Vannak olyan emberek akik tanulnak a saját kárukból(ha már nem voltak olyan okosak hogy a máséból tanuljanak)és vannak olyanok akik a sajátjukból se.....Én az elsőhöz tartozom.....tehát nem :lol: :D ....Te tudod melyikhez tartozol??????? :D :D :D Ha tudnám nem csinálnám a 30 éves rozsdahalmot...hanem már egy rs4-ben csücsülnék... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Hírek...számítástechnika...adócsalás...hatan sitten... Balázska megvagy még??? :D :D :D :D Kicsit aggódom én is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Mindenkinek a sajátja tetszik és mindig az a legjobb, én alapból nem kerestem sem fehéret sem kéket, nekem a fehér nagyon alap, amolyan seszínű, a kék meg túl sok van belőle és már senki nem nézi meg, ha lenne szép sárga, mint például a cupe-jé azt vettem volna! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Mindenkinek a sajátja tetszik és mindig az a legjobb, én alapból nem kerestem sem fehéret sem kéket, nekem a fehér nagyon alap, amolyan seszínű, a kék meg túl sok van belőle és már senki nem nézi meg, ha lenne szép sárga, mint például a cupe-jé azt vettem volna! Tudtam, hogy megjelensz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Jaja...érdekes a gyors kocsiknak mint Ferrari, GSI, egész jól áll a piros... :D :D Mondjuk én nem vennék pirosat...de ez az én véleményem...azt kész-passz... :D Én mikor megláttam a mostani autómat élőben, már tudtam akármennyiért adja megveszem, nagyon szép volt első látásra :D szerettem a másik GSI-met is de ez 3x felülmúlja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Tudtam, hogy megjelensz... :D Sokat járok ide, csak nem szólok (jobb is) de ez magaslabda volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 szerettem a másik GSI-met is de ez 3x felülmúlja! Akkor ez 1.9 alatt van 100on? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Sokat járok ide, csak nem szólok (jobb is) de ez magaslabda volt! Méééénemszóóóóóóóószzz??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Akkor ez 1.9 alatt van 100on? :D :lol: Na Tom magasabb lasztit talált azt hiszem... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Na Tom magasabb lasztit talált azt hiszem... :D :D :D Tényleg nem lehetett kihagyni...:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Akkor ez 1.9 alatt van 100on? :D :D De valld be hogy elővetted a Windowsos számológépet? Egyébként meg 2.16 ha a 6.5 osztottad Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Na Tom magasabb lasztit talált azt hiszem... :D :D :D De hogy érte el? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 , ha lenne szép sárga, mint például a coupe-jé azt vettem volna! :D :D :D :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Mindenkinek a sajátja tetszik és mindig az a legjobb, én alapból nem kerestem sem fehéret sem kéket, nekem a fehér nagyon alap, amolyan seszínű, a kék meg túl sok van belőle és már senki nem nézi meg, ha lenne szép sárga, mint például a cupe-jé azt vettem volna! Ezzel eggyetértek. Tul sok a fehér GSI meg a fekete vagy sötétzöld vagy mi. Redijét is összekeverem mindíg máséval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Antitn meg nem szabad bántani most hogy kezd ember lennei. Végre tudja mi a jó és vett egy Kadettot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts