Sörös Sanyi Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Kikérem magamnak! Én nem vagyok Fradista! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 nah tessék... szegény mezei usereket elnyomják a "zöldek" :D Rajtad kivűl nem tudom ki érzi ezt még így :D Kisebbségi komplexusod mitől lett hirtelen ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 sajnos mennem kell, hív a kötelesség... kezdödik a film :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 sajnos mennem kell, hív a kötelesség... kezdödik a film :D :D :D Írhattad volna, hogy meló van... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Írhattad volna, hogy meló van... :D ez tovább tart :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Hírek...számítástechnika...adócsalás...hatan sitten... Balázska megvagy még??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 http://www.hasznaltauto.hu/1975885_opel_astra_1992 :D Ez a verda mintha ismerős lenne... Ez nem Tom GSi-je? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 http://www.hasznaltauto.hu/1975885_opel_astra_1992 :D Ez a verda mintha ismerős lenne... Ez nem Tom GSi-je? :D Tomnak már nincs GSi-je...de ez volt az...El ne menj megnézni...nem éri meg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Tomnak már nincs GSi-je...de ez volt az...El ne menj megnézni...nem éri meg :D Annyira gatter? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 ...El ne menj megnézni...nem éri meg :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Annyira gatter? :D Maradjunk annyiban, hogy nem tudom melyik rohad jobban...a 30 éves C kadett, vagy ez... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Maradjunk annyiban, hogy nem tudom melyik rohad jobban...a 30 éves C kadett, vagy ez... :D :D Ha csak ennyi baja lenne :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 http://www.hasznaltauto.hu/1975885_opel_astra_1992 :D Ez a verda mintha ismerős lenne... Ez nem Tom GSi-je? :D Ésez? :D Ezt meg nem is érdemes megnézni itt meg is mondom mér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Maradjunk annyiban, hogy nem tudom melyik rohad jobban...a 30 éves C kadett, vagy ez... :D :D és ha még csak ennyi baja lenne...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 hmm... köszi az infót srácok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Ha feketét füstöl az nem gáz igazából...gondolom tunyingoltak a srácok és egy krovával összeütötték a benzinyomásszabályzót...így kicsit többet kap a naftából...de 290-ért legyen is szétrohadva bakker... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 és ha még csak ennyi baja lenne...... :D Pörögjééé feeee, mert le vagy lassulva... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 hehe coupe megelőzött :D Ésez? :D piros :D :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 hehe coupe megelőzött :lol: piros :D :D :D :D Elöfordul ;) :D :D :P Nekem se tetszik a piros autó,de GSi-be bejön...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Elöfordul :D :D :D :D Nekem se tetszik a piros autó,de GSi-be bejön...... Jaja...érdekes a gyors kocsiknak mint Ferrari, GSI, egész jól áll a piros... :D :lol: Mondjuk én nem vennék pirosat...de ez az én véleményem...azt kész-passz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Nekem se tetszik a piros autó,de GSi-be bejön...... Szerintem GSiben nem szép a piros....talán azért mert a tizensokéves fényt nagyon csúnyára rágja az idő vasfoga....életlen lesz :D Haveromnak van egy piros Hondája (2 éves Civic...nem az űrhajó hanem ami azelőtt volt).....annak pl. kurvajól áll a piros (b+ mit fogok én ezért itt kapni :D :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Szerintem GSiben nem szép a piros....talán azért mert a tizensokéves fényt nagyon csúnyára rágja az idő vasfoga....életlen lesz :D Haveromnak van egy piros Hondája (2 éves Civic...nem az űrhajó hanem ami azelőtt volt).....annak pl. kurvajól áll a piros (b+ mit fogok én ezért itt kapni :D :D ) mi az a Honda? :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Redi...amikor belogoltál...akkor nem a www.hondaforum.hu-ra jöttél..de ha még ebből sem tűnt fel, akkor nem a "legoninja" névvel vagy belogolva... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Redi...amikor belogoltál...akkor nem a www.hondaforum.hu-ra jöttél..de ha még ebből sem tűnt fel, akkor nem a "legoninja" névvel vagy belogolva... :D az nem én vagyok valaki visszaél a nickemmel a k.urva életbe tetszikérteni mr. audimaxpower.com :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 tetszikérteni mr. audimaxpower.com :D :D Nekem van Audim...neked viszont nincs hondád... :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts