Goofy Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Azért megnéznék egy rájdolást ugy 8 db gsi vel :lol: Biztos nem kapnánk sok birságot :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Na a rájdolás tervben van, kb 10 gsi részvételével... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Noha az mijjen hálátaln lészen :lol: kellene hamarosan egy este mikor majd minden gsis csóka ráérne és csakazértis körbevonulni... Max az első CO mérésnél kiesünk 8an 9en :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Csak ha 8-9-en megyünk... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Azért megnéznék egy rájdolást ugy 8 db gsi vel :lol: Biztos nem kapnánk sok birságot :wink: http://gsi16v.uw.hu videok alatt lehet látni egy kisebb megmozdulást 4db GSI személyében :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 A régi szép idők... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Mikor szerveztek egy kis gsi forum talit? Kinéznék már egyszer :wink: vannak rendszeresen talik oda is ki lehe nézni, a jó hangulat az megvan :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 http://gsi16v.uw.hu videok alatt lehet látni egy kisebb megmozdulást 4db GSI személyében :lol: Igen azt megnéztem hát elég jóra sikerült csak kár,hogy nem látni nagyon :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Lehet azt :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Anti olyan anayagot szted kapok boooombasztikban pólusban is amit múltkor kérdeztem? vagy csak macaudioban keressem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Nem tom, Mc audio tuti, a másikat meg esetleg hívd fel Töki... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Szóljatok ha lesz pár gsi-s tali+suhanás mert akkor megyek és viszek "kamerát" Laci4-et is előkerítem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 No para tudni fox róla... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 jó :prayer: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 jó :prayer: de akkor nekünk is aktívan részt kellene vennünk, nemde? kamerásnak meg hhozunk vkit.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Ez még úgyis odébb van...szerintem... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 :lol: Lacival ugy csináltuk egyszer az ő autójával egszer az enyémmel mentünk a suhanásra :lol: :lol: Hjajj de jó lenne.......most kedvem támadt egy kis "csapatásra" :lol: Aztec képzeld multkor elvittem a Jano dob-hoz a kocsit,hogy cseréljék ki a tűzkarikát erre a srác lemászott a kocsi alá elővett egy pasztát és bekente a tűzkarika körül majd mondta semmi baja a kipufnak csak igazítani kellett rajta.............mire hazaértem máj kifujt ismét most meg lassan elhagyom vagy nemtom mi van de valami csörög,rezonál a kipufban. (remélem nem a katalizátor darabjai) :lol: Janóéknál érdekes volt ez a megoldás pedig eddig nem volt még velük gond. Hmmmmm.........tud valaki egy jó kipuffogóst? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Szerintem Janóék jók... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Szerintem Janóék jók... :roll: jók, ha ott vagy figyelsz és ismernek. ha nem akkor a Petya féle flegmázás mejen ez valóban igazzz. nem véletlen szoktam Robival beszélni elötte.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 :roll: Akkor hívd, fel hogy megyek holnap reggel... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 :roll: Akkor hívd, fel hogy megyek holnap reggel... :wink: té náon gyík vádzsol :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Hátha nem ismernek meg holnap Tégedet... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Aztec koma majd ha lesz píínz akkor lehet igénybe venném segítséged (bejelentkezni)mert tudom,hogy jóók csak aznap nem nagyon akart melózni a srác :lol: Szerintem :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Biztos nem adtál nekik kenőpénzt... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Biztos nem adtál nekik kenőpénzt... :wink: ááá neeem erről one szó. Van aki ott úgy érzi övé a bolt s mikor durcizik akkor direkt flegmázik... nem említeném példának kopasz barátunk... aki tuggya kiről one szó tuggya mé mondom anno odatelóztam és x munkára Robival lebeszéltem 70 dodót, majd átcsörögtem a műhelybe h nekik mikor jó és ott már 120ról volt szó, ekkor szóltam először Robinak h csinájjon vmit a M**ivel, mert asziszi 300% infláció one :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts