Atommanó Elküldve Március31, 2008 Elküldve Március31, 2008 Sonique... :D :D :lol: :D :D Amúgy a blokkot nem te mostad el???? Én mintha ilyesmit hallottam volna... :D
Laci4 Elküldve Március31, 2008 Elküldve Március31, 2008 1. féket tudsz otthon cserélni, nem feles méret az imbusz. tárcsa cserénél a kis rögzítőcsavarral lehet sok munka, be szokott rohadni 2. nézd meg, ha egy idő után visszaáll a műanyag "sapka" abba a pozícióba, ahol súrolja a szárat, akkor szar az a gátló 5. sachs vagy kayaba ha utcai, és koni ha sport :D 7. csere, 1 óra alatt megvan egy műértő számára. otthon necces, mert kell hozzá 18-as villás, 30-as hosszúlapolt krovafej, és spéci fogó a gumiharang gyűrűjének rögzítéséhez, valamint kormánygömbfejlehúzóspeciálisszerszám, és egy nagy pájszer. :D 1: jaja.. asszem egy kis kalapácsütés a csavarhúzóra segítet..(nem volt nagyon berohadva.. Szal assszondod,nincs értelme a mart tárcsának? (a fúrt verziót már elvetettem..) ahogy számolom, nekem a sima tárcsa-sima betét bírt 40e km-ert... 2: majd megnézem, de Ez alapján a másik megadta magát.. szal így is, úgy is cserés lesz.. 5: valami sport kellene.. nagyon filózok az állítható koni-rugó pároson.. ár-minőség-teljesítményben talán az érné meg legjobban...(nem szándékozok eladni egy darabig a kocsit) 7: ettől féltem.. a hátsó csörgésre nincs ötleted? (ha finoman fékre lépek elhallgat, kézifékre nem...) SXP = nah ez a szívás!! komoly :D
opel16v Elküldve Március31, 2008 Elküldve Március31, 2008 a hátsó csörgésre nincs ötleted? (ha finoman fékre lépek elhallgat, kézifékre nem...) így most nincs... első féked milyen volt hogy ilyen hamar elfogyott? SXP! Tied a pálma :D
Laci4 Elküldve Március31, 2008 Elküldve Március31, 2008 így most nincs... első féked milyen volt hogy ilyen hamar elfogyott? SXP! Tied a pálma :D Ez kevés? :D Sima Brembo- Ferodo kombó.. :D Csak hááát a péntek esték, meg alapból is elég dinamukusan közlekedek...
Sonique Elküldve Március31, 2008 Elküldve Március31, 2008 Sonique... :D :D :lol: :D :D Amúgy a blokkot nem te mostad el???? Én mintha ilyesmit hallottam volna... :D szarul hallotad
Atommanó Elküldve Március31, 2008 Elküldve Március31, 2008 szarul hallotad Akkor sorry... És nem lehet, hogy a csapágyak voltak szarok??? Mert említettél valamit, hogy nem egyforma volt a zacsikban...vagy az sem most volt??? :D Nem kérdezem, a hogyan tovább részét, de mégis...
mélykék76 Elküldve Március31, 2008 Elküldve Március31, 2008 szarul hallotad Hengerfejet mostad nemde ?
Sonique Elküldve Március31, 2008 Elküldve Március31, 2008 Akkor sorry... És nem lehet, hogy a csapágyak voltak szarok??? Mert említettél valamit, hogy nem egyforma volt a zacsikban...vagy az sem most volt??? :D Nem kérdezem, a hogyan tovább részét, de mégis... az nem ez volt ... szürkésfekete fém spén pedig nem szarmazik csapagybol csakis öntvényböl és hogy jön most ide a csapágy ?? mikor olajnyomas nem volt nem a csapagy szorult és ahoz sok sok km kell hogy szar legyen
Xray Elküldve Március31, 2008 Elküldve Március31, 2008 tudja valaki hogy hol van az a nyomtatvány amin az adó 1%-ának a MOTE-nak utalható? nekem a könyvelőm már elintézte :D :D :D :D 1% MOTE :lol:
opel16v Elküldve Március31, 2008 Elküldve Március31, 2008 Ez kevés? :D Sima Brembo- Ferodo kombó.. :D Csak hááát a péntek esték, meg alapból is elég dinamukusan közlekedek... Mondjuk ha szinte csak városban használod, akkor érthetőbb :D
Laci4 Elküldve Március31, 2008 Elküldve Március31, 2008 Mondjuk ha szinte csak városban használod, akkor érthetőbb :D 90%-ban... és sajna rövid távokra.. de ez már nem a fék szempontjából...
Tom Elküldve Március31, 2008 Elküldve Március31, 2008 na talan nem nekem volt a legszarabb napon ma .. ha valaki tud szarabatt irja le ... Hát ez nem túl vidám... :D :D Most akkor mi lesz? Szétszed? Melyik gépműhelyben csináltattad?
Zsoltee Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 Részvétem Sonique :D Srácok megtudná nekem valaki mondani hogy az a pirossal bekeretezett csőszerű izé micsoda és hogy gyári állapotban mi van ott a becsatlakozásnál? Ha esetleg még egy képet is csinálna valaki nagyon hálás lennék érte. :D Előre is kösz. :D Szerk.: ez C20XE, bár sztem minden GSI clubos felismerte elsőre. :D
Sonique Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 Részvétem Sonique :D Srácok megtudná nekem valaki mondani hogy az a pirossal bekeretezett csőszerű izé micsoda és hogy gyári állapotban mi van ott a becsatlakozásnál? Ha esetleg még egy képet is csinálna valaki nagyon hálás lennék érte. :D http://kepfeltoltes.hu/080401/pic0006hq4_w...ltoltes.hu_.jpg Előre is kösz. :D Szerk.: ez C20XE, bár sztem minden GSI clubos felismerte elsőre. :D Bowden a gazpedalhoz
Sonique Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 Hát ez nem túl vidám... :D :D Most akkor mi lesz? Szétszed? Melyik gépműhelyben csináltattad? En nem szedem szet ottrohad meg ahol van! Makrai ! A tegnapi szeria ma tovabb folytatodott reggel a kibebaszot kölcsöm auto baszott elindulni majdem elkestem taxi 2500 volt! Szuper remelem jon meg valami
Atommanó Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 En nem szedem szet ottrohad meg ahol van! Makrai ! A tegnapi szeria ma tovabb folytatodott reggel a kibebaszot kölcsöm auto baszott elindulni majdem elkestem taxi 2500 volt! Szuper remelem jon meg valami :D Zárkózz be valami gumiszobába...ott csak nem történik semmi rossz... :D
voszi Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 zolibá' szép kis szériád van... rávered az eladóra a moci páffot? engem felhívott az inkontrolos, és megkérdezte mi van velem? :D mondtam minden rendben, majdnem kész a kocsim, a turbó, amit kidobatott velem 2 hónapja hibátlanul duruzsol az osi (másik OPC-s skac) mocijában, stb. mondom elrontottál valamit valószínűleg. aszondja sajnálja :D köszi
voszi Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 hallom anti javítottál. 14 alá beférsz már? mit mentek az ellenségek?
Atommanó Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 hallom anti javítottál. 14 alá beférsz már? mit mentek az ellenségek? 14.1 400-on, és 8.9 200-on...Kövi versenyre meglesz a 13 alatt és remélem a 8.9-en is sikerült egy 8.7-et csinálni... :D
Atommanó Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 Még 4 tizedet kell javítani...van még lehetőség...szal rajta vagyunk...most is sikerült 0.6-ot a 200-on... A bocimobil brutkó időt ment...12.4, és 8.3...a Corsa 13.5-öt...de ott valami érdekesség is történt...mert egész nap 13.7 volt a legjobbja a samarának 13.8, erre a corsa csinált egy 13.5-öt hírtelen... :D ezt jó páran furcsálják...
Atommanó Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 Oszibááá??? Fut már a Júpíszí??? :D :D Április van...szólok Attinak, hogy kezdheti összerakni... :D
Loboka Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 14.1 400-on, és 8.9 200-on...Kövi versenyre meglesz a 13 alatt és remélem a 8.9-en is sikerült egy 8.7-et csinálni... :D nagyon jo lenne a 13 alatt, de egyenlöre probálkozz meg a 14 alattal, ha ekkorát ugrasz az idöben akkor nagyon sokan fogják sasolni a motroteret hogy merre a turbo :D :D :D
Atommanó Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 nagyon jo lenne a 13 alatt, de egyenlöre probálkozz meg a 14 alattal, ha ekkorát ugrasz az idöben akkor nagyon sokan fogják sasolni a motroteret hogy merre a turbo :D :D :D Jóóóvannna kabbbeelííííírtaaaam... :D
Recommended Posts