coupe Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Elég nekik egy indok hogy egy tizest zsebbe tehessenek. Gondolom keresnek "pár"ezer forintot egy hétvége alatt :D Azért be kell látni,hogy a kadett azon a tréleren nem tünik túl biztonságosnak....... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Pista sárvédőívet nem így kell ám szélesíteni :D :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Azért be kell látni,hogy a kadett azon a tréleren nem tünik túl biztonságosnak....... :D Tényleg hihetetlen, de sztem 1 centit nem mozdult egész uton....pedig fél Pest megyét bejártuk vele :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Tényleg hihetetlen, de sztem 1 centit nem mozdult egész uton....pedig fél Pest megyét bejártuk vele :D :D Ha mozdult volna,akkor le esett volna :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Ha mozdult volna,akkor le esett volna :lol: :D :D Fostam is egy kicsit :D Természetesen féklámpa nem működött a tréleren....... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Pista sárvédőívet nem így kell ám szélesíteni :lol: :P :D :D :D Belhalsz a kifinomultságba, helyzet volt meg kellett oldani :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Természetesen féklámpa nem működött a tréleren....... :D 1 hónappal ezelött se müködött :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Belhalsz a kifinomultságba, helyzet volt meg kellett oldani :D :D :lol: kalapáccsal egyszerübb és hatékonyabb is.....csak le kellett volna szedni a kereket..... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 kalapáccsal egyszerübb és hatékonyabb is.....csak le kellett volna szedni a kereket..... :D :lol: :D Trélert meg rajta az autót. majd tartja a Norbi közben ugyeeeeee ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Trélert meg rajta az autót. majd tartja a Norbi közben ugyeeeeee ? :D :D Azért jár egy héten 3x Terembe nem??????? :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Csekk, mond neked ez a szó valamit Óóóóóóóóóó Demagógia Nagymastere ? :D :D Ezesetben visszavonom és megköszönöm a rend éber őreinek hogy megmentenek minket a felelőtlen trélerjúzerektől Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Azért jár egy héten 3x Terembe nem??????? :D :D :D jó, de akkor ki fényképez? :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Azon csodálkozom hogy nem azért büntettek meg Titeket,mert elöl hátúl lelóg a kocsi a trélerről..... Biztos jóófejek voltak... :lol: Gondolták, ha már felküzdötték, meg egy tizessel lenyúltuk őket, menjenek csak.. úgyis rossz irányba... mennek ;) De majd minnyá írok én nem olyan vicceset magamról.. illetve a kocsimróó.. - Tegnap kicsit alánézegettem, mi csöröghet jobb hátúl macskakövön. Ami eddig kiderűlt.. ha behúzom a kézit, akkor is csörög.. ha finoman rálépek a fékre, elhallgat.. ergo nem a kézi kellene,hogy legyen... de hogy mi??!! :D Ránézésre nem találtam semmi különlegeset.. Viszont frankón találtam pár dolgot 1 - Marha gyorsan kell féket cserélnem, mert hátúl még el is menne, de elöl lassan vassal fékezek! :D :D (lehet home made kellene.. ahogy elnézem marhára nem nagy durranás..anno az elsőket cserélték már nekem panel elött,meg PetiGSi-nek is cseréztük már..) Meg itthon legalább le tudnám takarítani rendesen, meg kicsit újra festeni :D 2 - A jobb hátsó telóm szárát valamiért dörzsölte a müanyag nem is tom.. burkolata..(kicsit megigazítottam..így talán nem fogja) 3 - a kézifék kötél kicsit kezd rojtosodni a hátsó nyereg mellett 4 - kezd kicsit avétos lenni a hátsó stabrúd(ez csak optikai dolog.. egyenlőre) 5 - Bal hátsó lengőm elhányta magát.. (gondolom olaj van rajta, nem vízes.. pláne hogy már pár napja áll a kocsi) így már tuti a komplett lengő szett (és ha jól nézem, a hátsók cseréje nem nagy durr..) 6 - Kipuffom kuka.. de ezt tudtam, és itt van már az erélyen az utódja..(érdemes valamivel leápolni? lefújni mielött felrakom?) 7 - Jobb első külső féltengely gumiharangom egy szinte tűszúrásnyi helyen nyomatott ki egy kis zsírt! hogy,hogy a francba, nem értem.. a képen látszik egy kis "fülecske" annak a közepén szuszog. arra gondoltam, mi lenne ha mondjuk lánggal kicsit megmelegíteném, és gyors rányomnám.. milyen gumiból van ez? Összeolvadna, vagy "letörne" vajon? Bagatel ennyi kis hiba miatt cserélni az egészet :D 8 - Sajna megint engedi az olajat a olajteknő tömítés.. meg a szelepfedél is kicsit.. hiába volt cserélve bő egy éve(16e km) Nah.. háát hirtelen ennyi :D :P Ezen kívűl persze ott a vezérlés csere, olajcsere... Toronycsapágy csere, ABS gyűrű csere... asszem összeszámolom a összegyűjthető pénzmagokat :D Lengéscsillapító-rugó kombóra az állítató sárga asszem KONI-n kívűl van még valami frankó,de oclsóbb szett? (azé nem valami sima..hanem valami sportos gátló.. mennyi az annyi? érdemes, vagy inkább a favorit?!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 ... Én is azt javaslom amit nem sokkal előttem. Bontááás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Én is azt javaslom amit nem sokkal előttem. Bontááás :D lehet, hogy hamarabb, olcsóbban és egyszerűbben megúszod Laci :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 kb 1500ft a féltengely gumiharang....... :lol: :D .Többe kerül a gáz mint a csere :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 kb 1500ft a féltengely gumiharang....... :D :D .Többe kerül a gáz mint a csere :D :D :lol: purhabot nekiiiiiii :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 kb 1500ft a féltengely gumiharang....... :D :lol: .Többe kerül a gáz mint a csere És mennyi a csere munkadíja? Vagy tudsz valahol helyet ahol ki tudom cserélni, esetleg egy kevés szakmai segítséget adnak? :P Ne adj isten szerszámot.. :D (bár egy "krova" készletet szándékozok venni a napokban.. jól jöhet.. még ha nem is valami márkás.. ) Ha a gumi harangot ki tudnám cserélni, akkor már az ABS gyűrű se lenne akadály.. :D A bontós csapat meg.... :D :D nem mondok semmit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 És mennyi a csere munkadíja? Vagy tudsz valahol helyet ahol ki tudom cserélni, esetleg egy kevés szakmai segítséget adnak? Ne adj isten szerszámot.. (bár egy "krova" készletet szándékozok venni a napokban.. jól jöhet.. még ha nem is valami márkás.. ) Ha a gumi harangot ki tudnám cserélni, akkor már az ABS gyűrű se lenne akadály.. A bontós csapat meg.... :D :D nem mondok semmit :D Tudom hogy kell kicserélni csak leírni nem tudom...... :D :P ;) Jó nagy kulcs kell hozzá,hogy le tud szedni a féltengely csavarját....... :D :D Utcán nem állnék neki az biztos...A féknek viszont igen.....Az tényleg könnyü :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 ....Biztos jóófejek voltak... :D Gondolták, ha már felküzdötték, meg egy tizessel lenyúltuk őket, menjenek csak.. úgyis rossz irányba... mennek :D.... :D Akkor az irány már jó volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Tudom hogy kell kicserélni csak leírni nem tudom...... :D :D :P Jó nagy kulcs kell hozzá,hogy le tud szedni a féltengely csavarját....... :D :D Utcán nem állnék neki az biztos...A féknek viszont igen.....Az tényleg könnyü :lol: Jaja.. az valszeg így is lesz.. csak emlékeim szerint az első nyergekhez valami "buta - feles" méretű imbusz kőő.. Mondjuk jó lenne fékolajat is cserélni.. de godolom az se nehéz... Nah de még meglátjuk .. asszem meglesz elsöször a vezérlés, és közben megbeszéljük mi,hogy legyen tovább.. :D Addig vadászok féket,meg megállmodom milyen lengő-rugó páros legyen... erre várok is ötletet..(ültetni max 30) :D Akkor az irány már jó volt ;) Akkor ez nem jött be :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 purhabot nekiiiiiii :D Meg kábelkötegelőt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Imbuszkulcsom van,azt ne vegyél :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Amúgy köszi srácok...a 200-as idő valóban nem rossz...de remélem még jócskán sikerül rajta faragni...lévén, hogy még minden kopp gyári... :D Hát nem tudom mennyi, de kb 350 km-t autóztunk az 50km-re levő Lacházára... :D :D Azt nem tudom, hogy Piiista említette e, hogy tankoltunk, majd én beálltam a sorba fizetni...ő addig arrébparkolt, hogy ne legyen útban a tréler...a kutas meg azt hitte, hogy leléptünk...amikor meglátott majdnem vér folyt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Imbuszkulcsom van,azt ne vegyél :D :lol: Okés.. majd valszeg élnék ezen opcióval! (sima kulcs, vagy "krovához fej"?) Most nézegetem az árakat.. Még nem tom milyen tárcsak legyen.. a sima Brembo 9 900, a Max (mart) 14 147, a fúrt mart 17 500.. A vicc.. elgondolkodik az ember.. a símánál "csak" 4ezerrel több a max(ha lenne láng kedvezmény még akár kevesebbel is) annál meg már "csak" 3 és fél ezerrel több a fúrt mart... De ha onnan visszanézünk a simára, gyakorlatilag már a duplája :D Jól néz ki ez a fúrt mart, de kérdés ér-e annyit.. de a mart se randa.. lehet az lesz.. de lehet az is csak optika :D és a simával 10e-t spróóóróóónék :D /me LOL csááávó.. lehet hogy kicsit határozatlan vagyok? vagy mégse? Mondjuk hátúlra biztos csak síma.. oda elég lesz az is :D Anti: 50 helyett 350.. LOL az nagy lehetett.. de a kutas is.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts